Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Tervehdys, ohikulkija!

Ihmetteletkö kenties, mistä ihmeestä tuo haukunta, vikinä ja muu mekastus oikein kuuluu? Saanen kertoa sen sinulle, uteliaalle ohikulkijalle. Olet juuri astunut jalallasi kennelini reviirille, jota koirat puolustavat oikein tarkasti. Osa tosin ei vielä puolustamisesta mitään tiedä ja haluaa todennäköisesti vain toivottaa sinut tervetulleeksi, joten älä suotta säikähdä. Kukaan koirista ei tee sinulle pahaa, vaikka ne saattavatkin kuulostaa uhkaavilta haukkuessaan, ne yrittävät vain pelotella kutsumattomia tunkeilijoita pois paikaltla. Olet siis saapunut kenneliini, joka ylpeänä kantaa nimeä Sateenkaaritaivas, tuttavallisemmin SKT. Sitä en tiedä, oletko eksyksissä ja aivan vahingossa saapunut tänne vaiko ihan tarkoituksella, mutta ei sillä niin väliä ole. Kyseessä on virtuaalikennel, joka ei ole millään tapaa kytköksissä oikeaan elämään, eli mitään ei siis tapahdu oikeasti. Tarkistettu viimeksi 30.7.2018, että Sateenkaaritaivas-nimistä kenneliä ei ole olemassa IRL, voit itsekin kurkata sen täältä. Sateenkaaritaivas on ollut toiminnassa syyskuusta 2014 alkaen enemmän tai vähemmän aktiivisesti ja tulee jatkamaan toimintaansa vielä pitkään.

Sateenkaaritaivasta ylläpitää monesta aiemmasta virtuaalikennelistä, erityisesti ensimmäisestä kennelistään Marsipaanikuonoista, sekä muutamista neohoitoloista ja muista sekalaisista sivuista tutuksi tullut Ushma, nuori lappilainen naisenalku. Virtuaalikennelit on ylläpitäjälle tärkeä harrastus ja vaikka välillä oon kennelitoiminnan ajatellut lopettaa ja lopettanutkin, niin aina on iskenyt innostus tehdä uusi kenneli ja siinä sitä sitten taas ollaan. SKT:ta en ole vielä hetkeäkään harkinnut lopettavani ja tuskin harkitsenkaan, koska alkaisin kuitenkin pian taas kaivata takaisin virtuaalimaailman pariin.

Nyt lopetan kuitenkin alkuhöpinät sikseen ja päästän sinut tutkimaan kennelin sisätiloja ja kenties ympäristöäkin. Ja ihan vain varoituksena, jos jossain vaiheessa eksyt rapsuttelemaan kennelin koiria, niin laumasta löytyy jos jonkinmoista karvaturria. Lauman ujoimmat välttelevät vieraita ihmisiä ja saattavat näykkäistä, jos menet liian lähelle, mutta pahasti ne eivät ketään satuta. Innokkaimmat ja seurallisimmat kaverit saattavat puolestaan hieman hyppiä ja antaa kuolaisia koiranpusuja toivottaakseen sinut tervetulleeksi, toivottavasti se ei haittaa. Aivan kilttejä ja suloisia otuksia ne ovat, eivät ne pahaa tee kenellekään!

- Ushma

Sivuja päivitetty viimeksi 25.04.2019

Listattuna Ulkoasun copyt Suosittelemme
Yhteistyössä 4/5

Linkinvaihdossa

Linkinvaihdossa

©2019 Sateenkaaritaivas - suntuubi.com