Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täällä sijaitsee mainospostilaatikko, jonne voitte tipauttaa oman sivustonne mainoksen. Lueskelen mainoksia ja merkkaan niihin aina jonkun kuittauksen, kun olen lukenut ne. Pyrin ainakin kurkkaamaan jokaisen sivuston, jos aikaa on. Mikäli paikka vaikuttaa kiinnostavalta, saatan jäädä tutkailemaan pidemmäksikin aikaa. Mainostakaa siis ihan vapaasti, mutta noudattakaa alle listattuja sääntöjä.

- Mahdollisuus vastavierailuun mainoksen muodossa on oltava, muuten poistan mainoksesi. Sivustollasi täytyy siis olla joko oma vieraskirja mainoksille tai mahdollisuus mainostaa normivieraskirjassa ilman, että tulet mainostamaan omia sivujasi minun tavalliseen vieraskirjaani.

- Mainostaa saa ainoastaan aktiivisia sivustoja. Poistan siis mainoksesi heti, jos huomaan, että sivustosi ei ole aktiivinen tai ollenkaan toiminnassa.

- Mainostaa saa kaikenlaisia sivustoja, kunhan säännöt otetaan huomioon. Voit siis mainostaa niin neohoitolaa, virtuaalitallia, virtuaalikenneliä, kaohoitolaa, roolipeliä tai mitä ikinä keksitkään.

- K18-sivujen mainostaminen on ehdottomasti kielletty!

- Mikäli sivustollasi on jokin suositusikäraja (esim. K16), mainitse se mainoksesi yhteydessä.

- Ei ketjuviestejä tai kopiointia muiden mainoksista, kirjoita siis itse omat mainoksesi!

- Ei liian pitkiä mainoksia, lyhet ja ytimekkäät mainokset kertovat asian selkeämmin. Maksimipituutta ei ole, uskon teidän kyllä ymmärtävän sopivan pituuden päälle.

Vain yksi saman sivuston mainos per sivu, älä spämmi samaa mainosta montaa kertaa peräkkäin samalle mainoskirjan sivulle. Näin mainosviekku pysyy siistinä ja täältä löytyy muidenkin kuin sinun sivustosi mainoksia.

- Asiallinen kielenkäyttö ja selkeä kirjoitusasu ovat pakollisia myös mainoksissa, ei siis kiroilua, epäselvää tekstiä tai muiden haukkumista.

- Mikäli sivustosi poistuu tai linkki ei jostain muusta syystä toimi, poistan mainoksesi sen kummempia selittelemättä.

- Minulla on oikeus poistaa mainoksesi, jos se rikkoo ylläolevia sääntöjä tai koen sen olevan muuten epäsopiva. 

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Rölli
Kotisivut: http://supravi.suntuubi.com/

26.05.2017 14:24
Löytyykö suntuubista enää ihmisiä, keitä kiinnostaa muutkin eläimet kuin kissat? Meillä olisi tähän tarjota koiraihmisille roolipeliä.

Supravi on vieraskirjapohjainen koiraroolipeli. Se on lämminhenkinen, aloittelijaystävällinen ja pieneen porukkaan pääsee helposti mukaan. Supravin tapahtumat sijoittuvat nykyaikaan, Romanian metsiin, jossa kahden lauman koirat ovat valmistautumassa kesään. Castigatorin, länttä hallitsevan lauman alfatar Yönsielu on alkanut saamaan eräänlaisia hallusinaatioita, eikä kukaan tiedä, millainen lauman tulevaisuus on. Fightersin, idän lauman alfatar Tatyana taas pitää laumassaan hyvää yhteishenkeä yllä, etenkin kun laumaan sntyi uusia suita ruokittavaksi.
Kumpikin lauma tarvitsee kipeästi uutta ja vahvaa verta riveihinsä. Juonta ei ole sovittu etukäteen, vaan siihen vaikuttavat pelaajat itse - mitä tahansa voi tapahtua, milloin tahansa. Ota siis hetki aikaa, ja saavu tutustumaan Supravin villikoiriin ja pelaajiin.

Sivuston suositusikäraja on 13, jotta pelaamisesta tulee selkeää ja mukavaa!

Tervetuloa!

Nimi: Linsku
Kotisivut: http://skylion.suntuubi.com/

25.05.2017 21:45
"Tervetuloa jo 18.10.2013 alkaen toimineeseen koirapeliin, joka kantaa tällä hetkellä nimeä Skylion! Voit ostaa koiria, kilpailla niillä, kasvattaa niitä ja nousta parhaaksi koirankasvattajaksi! Jos yhtään pidät koirista, suosittelemme lämpimästi lukemaan sivulta Toiminta löytyvät ohjeet läpi ja lähettämään liittymislomakkeen. Otamme vastaan niin nuoria kuin vanhoja pelaajia. Jos itselläsi ei ole aikaa liittyä tai et halua, voit aina silti laittaa vieraskirjaan tai jopa chattiin viestiä."

Vastaus:

-->

Nimi: Varjotar
Kotisivut: http://varjolinna.suntuubi.com

19.05.2017 11:43
Virtuaalitalli Varjolinna on enää hoitajia ja kävijöitä vaille valmis. Päädimme ottaa uutta tuulta alle ja katsoa, jos nyt saisimme hoitajia tai yksityisten omistajia tiluksillemme. Tunnelmallinen barokkitalli tarjoaa rentoa harrastamista hevosten kanssa. Hoitajat saavat edetä tasoja ja sitä kautta nousta tallin parhaimmaksi hoitajaksi. Hoitajat ja yksityisten omistajat ovat tallimme kantavin voima, mutta sen ohella järjestämme aktiivisesti kilpailuita klassisissa, vieraampia lajeja ja historiallisessa ratsastuksessa. Käythän raapustamassa puumerkkisi tai ihastelemassa hevosiamme? Ovet ovat aina avoinna ♥

Vastaus:

-->

Nimi: Jenni
Kotisivut: http://listaus.buddha-belly.net

18.05.2017 09:48
Kaipaatko roolipelillesi pelaajia, virtuaalitallillesi hoitajia tai samanhenkisiä ihmisiä lukemaan blogiasi? Listaa sivusi jo vuodesta 2011 aktiivisesti toimineeseen sivulistaus Ensembleen!

Vastaus:

-->

Nimi: www.tallini.se

15.05.2017 11:57
Hei! Oletko kuullut Tallinista? Siellä voit kasvattaa eläimiä, osallistua näyttelyihin, tehdä grafiikkaa ja roolipelata sekä paljon muuta. Käy tutustumassa osoitteessa www.tallini.se

Vastaus:

-->

Nimi: MelanieMoon
Kotisivut: http://kuutamosoturi.suntuubi.com/

07.05.2017 08:35
Kuutamosoturi on upouusi vieraskirjapohjainen tarinaroolipeli, joka perustuu Soturikissoihin. Se eroaa kuitenkin muista roolipeleistä siten, että siinä on eri klaanit ja alueet. Tarinoilla voit ansaita itsellesi kokemuspisteitä, joilla voit edetä klaanin asemassa ja muussa.

No, mitä odotat? Paina vain linkkiä ja astu uuteen maailmaan...

Vastaus:

-->

Nimi: Vanamo
Kotisivut: http://vanitael.suntuubi.com

04.05.2017 18:43
Haluatko tehdä sivustostasi entistä paremman?
Jos vastasit kyllä, Vanitaelin arvostelu on juuri sinua varten!

Vastaus:

Kävinkin jo tutustumassa Vanitaeliin ja jätin viestiä vieraskirjaan, katsotaan josko heittäisin arvostelupyynnönkin sitten vastauksen saatuani :)
- U

Nimi: Aalia
Kotisivut: http://kkremeny.suntuubi.com/

02.05.2017 20:50
Hei!
Remenyn ylläpidon vaihdoksen ja uudistumisen myötä osa koirista etsii nyt uutta kotia. Tule ihmeessä katsomaan, jos meiltä löytyisi teille lauman vahvistusta.

Vastaus:

-->

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://redrock.suntuubi.com/

01.05.2017 20:15
Tule laukkaamaan Yhdysvaltain karuille maille! Perusta laumasi ja yritä selvitä armottomassa maassa. Taistele jokaisen elinpäiväsi puolesta, mutta kykenetkö silti noudattamaan hevosten lakeja? Tervetuloa Red Rockiin, realistiseen vieraskirjapohjaiseen villihevosroolipeliin.

Vastaus:

-->

Nimi: Nessie
Kotisivut: http://nvmkennel.suntuubi.com/

27.04.2017 18:40
Haukahdus täältä ruudun toiselta puolelta!
Oletko ikinä harkinnut virtuaalista hoitokoiraa? Kiinnostaisiko edes hippusen? Sitten kannattaa käydä vilkaisemassa uunituoreita Nuvemin kennelin sivuja! Nuvemin päärotuna toimii bordercolliet ja sakemannit, mutta joukossa pyöriskelee muitakin karvaturreja. Käy ainakin jättämässä tassunjälkesi vieraskirjaan!

Vastaus:

Kävinkin jo tutustumassa kenneliin, mutta unohdin heittää jälkeni viekkuunne :D
- U

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com

25.04.2017 19:45
Kiinnostavatko novellit, pidemmät jatkotarinat, kirja-arvostelut tai -esseet? Ajatusteni romukopasta löytyy sekalainen kokoelma kaikkea edellä mainittua ja enemmänkin. Aiheet pyörivät ihmissuhteiden, soturikissojen ja fantasian ympärilllä. Tulevaisuudessa olisi tarkoitus laajentaa valikoimaa myös rikoskirjallisuuteen ja jännitykseen.

Tervetuloa lukemaan ja nauttimaan!

Vastaus:

-->

Nimi: Mittari
Kotisivut: http://sivusto1.suntuubi.com/

24.04.2017 08:09
"Ouuu!" kuuluu ääni. Tiedät vuorenvarmasti mitä se merkitsee. Susia! Ääni kuuluu läheltä. Tuletko vai menetkö? Vilkaisetko, jäätkö, vai kuljet ohi? Päätä itse.
Suden askel on susilla pelattava tarinaroolipeli sivusto, joka on perustettu 10.4.2017. Se on siis melkoisen uusi.
Jos et liity, jätä edes käpälänjälkesi tai neuvo tätä ylläpitäjää, joka ei vielä kovin hyvin sivujaan osaa käyttää.

~Mittari

Vastaus:

-->

Nimi: Em
Kotisivut: http://hetki.suntuubi.com/

22.04.2017 13:53
Oletko kiinnostunut kirjoittamisesta ja muiden tarinoiden kommentoimisesta? Haluaisitko jutella samanhenkisten tyyppien kanssa? Kirjoitatko paljon, mutta et löydä paikkaa julkaista tekstejäsi?

Tule käymään Hetken sivuilla, tutustu käytäntöihin ja käy raapustamassa liittymiskirjaan viestisi – olemme täysin virtuaalinen tarinasivusto, jossa voit liittyneenä jukaista omia tekstejäsi, kommentoida ja arvostella muiden tekstejä, kerätä kirjoituksillasillasi pisteitä ja osallistua erilaisiin kirjoitushaasteisiin.

Tervetuloa!
P.S. Muistathan jättää käydessäsi kynänjälkesi vieraskirjaamme? ;)

Vastaus:

-->

Nimi: Villapusakka
Kotisivut: http://kuolemanvarjot.suntuubi.com/

17.04.2017 16:20
Kuoleman varjot on vuoden 2014 tammikuussa perustettu kissoilla pelattava vieraskirjapohjainen roolipeli, jonka pohja perustuu Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan. Pelissä pelataan ensisijaisesti neljällä villikissojen klaanilla, jotka joutuvat selviytyäkseen taistelemaan keskenään riistasta sekä reviireistä — kunnioittaen samalla monia sukupolvia sitten perustettua ikivanhaa lakia.

Pelissä klaanien tavanomainen elämä kuitenkin hankaloituu entisestään, kun muuan susijoukko asettuu asumaan lähelle heidän reviireitään. Monia kissoja kuolee ja katoaa, ja metsän pitkään säilynyt tasapaino järkkyy huolestusttavalla tavalla. Kuinka heidän käy, kun ainoaksi vaihtoehdoksi susien häätämiseen tuntuu jäävän vain yhteistyö klaanien välillä? Voivatko kissat lopultakin unohtaa lukuisia vuodenaikoja kestäneet erimielisyytensä ja keskittyä yhteiseen viholliseensa?

Vastaus:

-->

Nimi: Mörkö
Kotisivut: http://barasono.suntuubi.com/

16.04.2017 17:31
barasono.suntuubi.com on omistettu Star Stablen hevosille. Tällä sivulla voit rekisteröidä hevosesi rekisteriin, etsiä hevosellesi sukua ja muita Star Stableen pohjautuvia sivustoja ja talleja. Sivusto vaipui horrokseen huhtikuussa 2016, mutta heräsi vuoden tauon jälkeen uuden ulkoasun kera.

Vastaus:

-->

Nimi: Dee
Kotisivut: http://dyrfinn.suntuubi.com/

20.03.2017 21:55
Grönlanninmeren ja Norjanmeren tuntumassa sijaitsee alue, jonne harva on löytänyt. Se on aivan oma maailmansa, joka sijaitsee piilossa sumuverhon keskellä, siellä, minne kovin moni ei uskalla mennä eivätkä kaikki edes pääse. Onko juuri sinut valittu yhdeksi heistä, lohikäärmeratsastajista?

Vastaus:

-->

Nimi: Vanessa & Audrey
Kotisivut: http://hevostilakoivu.suntuubi.com/

09.03.2017 19:50
Pidätkö ratsastamisesta? Entäpä tarinoiden kirjoittamisesta? Ja ennen kaikkea - rakastatko hevosia? Jos vastasit kyllä, hevostila Koivu on sinulle oikea paikka! Olemme vuonna 2017 aloittanut luotettava virtuaalitalli ja kaipailisimme hoitajia tallillemme.
Tervetuloa mukaan!

Vastaus:

-->

Nimi: Siena
Kotisivut: http://beauxbatonss.wixsite.com/taikaopisto/

05.03.2017 18:49
Oletko innostunut, luova ja luotettava Harry Potter -fani ja kiinnostunut taikakouluista ja roolipelaamisesta?

Saatat olla etsimäni henkilö! Tarina- ja foorumiroolipeli Beauxbatons etsii toista ylläpitäjää! Laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostiin: siena.beauxbatons@hotmail.com , niin katsotaan, satutko olemaan oikea henkilö ylläpitäjäksi!

Vastaus:

-->

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/?cat=50/

25.02.2017 17:58
Oletko kiinnostunut oman virtuaalikennelin perustamisesta? Tarvitsisitko hiukan apua päästäksesi alkuun, tai kenties uniikin ulkoasun? Joystormissa järjestetään maaliskuussa arvonta, jonka voittaja saa virtuaalikennelilleen ilmaiseksi suntuubisivut, Deen tekemän ulkoasun ja kennel pääsee Joystormin yhteistyölistalle!

Vastaus:

-->

Nimi: Penny Hudson
Kotisivut: http://taika12.webs.com

25.02.2017 13:44
Taikaopisto Aurea etsii virtuaaliseen kouluunsa, opettajia, oppilaita sekä muuta henkilökuntaa.
Tule tutustumaan & miksei jo liittymään. Klikkaa itsesi pian mukaan!
Taikuutta jo vuodesta 2012.
Tässä muutamia syitä valita Aurea:
- Kaikenikäiset pääsevät mukaan toimintaan
- Mahdollisuus vaikuttaa toimintaan
- Sinulla ei tarvitse olla ennestään kokemusta roolipelaamisesta
- Voit itse valita/luoda hahmosi
- Pelata jo olemassa olevalla hahmollasi
- Saada apua & tukea ylläpidolta hahmon luomiseen
- Sinulla on käytössäsi ylläpidon apu & tuki,
alusta lähtien
- Emme erota väkeä muutaman päivän hiljaiselon jälkeen
- Olemme olleet toiminnassa jo ainakin viisi vuotta
- Ylläpito on kannustaa jäseniään
- Ylläpito vastustaa kiusaamista
- Taikaopisto Aureassa on jatkuva haku
- Voit luoda useamman, kuin yhden hahmon

Vastaus:

-->

©2017 Sateenkaaritaivas - suntuubi.com