Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Mitä, oletko kiinnostunut suloisista kuolakuonoistamme? Haluaisitko juuri sinä jonkun tietyn karvaturrin hoidettavaksesi ja hellittäväksesi? Koetko olevasi valmis ottamaan suuren vastuun virtuaalisesta lemmikistäsi?  Jos vastaus edes yhteen edellä mainituista kysymyksistä on kyllä, olet juuri oikeassa paikassa!

Liittyminen menee kutakuinkin tällä tavalla:

1. Lue kennelini säännöt täältä

2. Käy tutustumassa suloisiin kuolanaamoihimme ja valitse niistä itsellesi mieluisin hoidettava. Mikäli et heti osaa valita koiristamme juuri sinulle sopivinta, voit myös lähettää pelkän liittymispyynnön ja jos sinut hyväksytään, kirjoittaa sitten yhden tai pari tarinaa, joissa käyt kennelissä tutustumassa koiriin. Sitten sinun voi olla helpompi valita ja tiedän ainakin, että aiot myös jatkossa (toivottavasti) kirjoittaa tarinoita, etkä vain katoa heti liittymisen jälkeen.

2. Siirry vieraskirjaan ja muodosta vapaasti selkeä, mieluiten lyhyt ja ytimekäs hoitopyyntö, esimerkiksi tällainen: "Olen Ushma ja haluaisin alkaa hoitaa Murrea. Haluan hoitajaksi, koska pidän koirista tosi paljon, mutta en voi saada omaa koiraa IRL-elämässä. Kaappini väriksi haluaisin mustan." Tärkeintä on siis kertoa sen koiran nimi, jota haluat hoitaa ja mieluiten myös joku syy, miksi sinut pitäisi valita. Omaa nimeäsi ei ole pakko mainita erikseen, koska sehän näkyy viestin kirjoittajan kohdalla. Jos sinulla on joku erityistoive kaappisi otsikoiden väriksi, mainitse siitäkin hoitopyynnössä, muutoin saat automaattisesti mustan tekstin.

3. Halutessasi voit lisätä hoitopyynnön perään sen lausahduksen, josta säännöissä mainitsin, merkiksi siitä että olet ne lukenut. Pakollista se ei kuitenkaan ole, jos luotat tarpeeksi siihen, että hyväksyn hoitopyyntösi ilman sitäkin.

4. Pysy kärsivällisenä ja odota joko hyväksyvää tai kieltävää vastausta.

5. Jos sinut hyväksytään, voit kirjoittaa heti ensimmäisen hoitotarinasi vaikkapa siitä, kuinka saavut kennelille ja löydät koirasi. Tarinat saa kirjoittaa siinä aikamuodossa ja näkökulmassa, mikä sinulle tuntuu parhaalta.

6. Sinun tulee muistaa, että liityttyäsi sinun täytyy kirjoittaa ensimmäinen hoitotarina kuukauden sisällä liittymisestä tai erotan sinut. En nimittäin halua koirapolon kärsivän ja olevan turhaan varattuna hoitajalle, joka siitä ei huolehdi. Muuten saat kirjoitella tarinoita niin usein kuin haluat, mutta jos et kirjoita hoitotarinaa kuukauden kuluessa edellisestä, joudut erotusuhan alle. Ja jos et siitä kuukauden kuluessa vielä kirjoita, erotan sinut kokonaan ja uudelleen liittyminen voi olla aika haastavaa. Ja jos joudun erottamaan sut siitä syystä, ettet koskaan kirjoittanut edes ensimmäistä tarinaasi, voin luvata ettet tule kovin helposti takaisin hoitajalistalle pääsemään.

7. ÄLÄ lähetä hoitopyyntöä, jos et aio kirjoittaa edes ensimmäistä tarinaasi liittymisen jälkeen. Näin säästät ylläpitäjän aikaa ja vaivaa, kun en joudu turhaan lisäämään kaappiasi ja pettyneenä poistamaan sitä kuukauden kuluttua, koska et ole edes aloittanut hoitamista. 

No, eikö olekin helppoa? Mitä siis enää odotat? Kiiruhdahan nyt tassukkaidemme luokse ja liittymään hoitajaksi, jos vielä koet olevasi valmis ottamaan kaiken sen vastuun, joka sinulle annetaan liittymisen myötä.

©2019 Sateenkaaritaivas - suntuubi.com