Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Olet siis päässyt jo siihen pisteeseen, että sinut on hyväksytty hoitajaksi. Vai oletko muuten vain utelias selvittämään, mitä hoitajillemme tarkoitetusta osiosta mahtaa löytyä? No, oli syy mikä tahansa, olet sydämellisesti tervetullut tutkimaan paikkoja tältäkin osastolta. Linkkejä klikkailemalla pääset eri sivuille, joista löytyy nimen mukaisesti kaikkea tarpeellista hoitajia varten.

Hoitajien kaapit: -

Ostoskeskus: Täällä voit suorittaa ostokset itsellesi ja lemmikillesi.

Häppeninki: Tarkoittaa ainoastaan hoitajille suunnattuja tapahtumia, jotka voivat olla esimerkiksi leirejä, vaelluksia, kilpailuja, arvontoja jne. Yleensä päätökset teen minä, mutta myös te saatte antaa ehdotuksia siitä, mitä tapahtumia toivoisitte täällä jatkossa järjestettävän! Heitelkää siis rohkeasti ehdotuksia vieraskirjaan tai chattiin, ties vaikka toteuttaisin juuri sinun toiveesi.

Harrastukset: Täältä löydät kaikki erilaiset kurssit, joille voit hoidokkisi kanssa osallistua. Löydät myös tiedot niistä, mutta jos jokin jää epäselväksi, lisätietoja saa kysellä vieraskirjassa.

Hoitajien chat: Hoitajat voivat keskustella täällä kaikesta mitä mieleen juolahtaa, niin ei aina tarvitse tavallista vieraskirjaa täyttää. Myös minä käyn yleensä osallistumassa keskusteluihin ja vastaamassa viesteihin sitä mukaa kun ehdin, sillä haluan ylläpitäjän ja hoitajien välisen vuorovaikutuksen toimivan, haluan olla osa tätä yhteisöä ja osoittaa, etten koe olevani mitenkään ylempiarvoisempi kuin te hoitajat.

Hyväntekeväisyystoiminta: Täällä on hoitajille tarkoitettu lahjoitusvieraskirja, josta löydät tarkemmat tiedot ja ohjeet siihen, mistä oikein on kyse. 

Väliaikainen hoitajuus: Täältä löydät tarkempaa infoa väliaikaisesta hoitajuudesta, joka on erään kennelimme hoitajan kehittämä idea koirien hyvinvointia ajatellen.

©2019 Sateenkaaritaivas - suntuubi.com