Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tämä on pelkästään hoitajille pyhitetty chatti, jossa voitte jutustella kaikessa rauhassa ihan mistä tahansa maan ja taivaan väliltä, kunhan muistatte noudattaa sivuston sääntöjä ja hyviä käytöstapoja. Myös ylläpitäjä käy täällä mahdollisimman aktiivisesti lukemassa viestejä, vastaamassa niihen ja osallistumassa keskusteluun! Samalla pidän huolta, että sääntöjä noudatetaan ja ketään ei kiusata, joten ette te ihan ilman valvontaa täällä kuitenkaan saa jutella.

Jos teillä on vaikeuksia keksiä puheenaiheita, tässä muutama esimerkki, joista voi yrittää saada keskustelua käyntiin.

x Koulu: millä luokalla olet, millaisia opettajasi & luokkalaisesi ovat, millainen lukujärjestys sinulla on, mitä lempi- tai inhokkiaineita sinulla on, kuinka pitkiä koulupäiväsi ovat...

x Vuodenajat: mikä on lempivuodenaikasi ja miksi? Mitä tykkäät tehdä eri vuodenaikoina? 

x Harrastukset: harrastatko itse tai vaikkapa lemminkin kanssa jotain, minkä haluaisit jakaa? Miksi pidät kyseisestä harrastuksesta, kauanko olet harrastanut, mikä laji on kyseessä...

x Suosikki tv-sarja(t): mikä sarja, miksi pidät juuri siitä, milloin se tulee telkkarista tai katsotko sitä esimerkiksi Netflixistä, ketkä ovat lempihahmojasi, suosittelisitko sarjaa jollekin ja jos kyllä, niin kenelle? 

x Lemmikit: mitä lemmikkejä omistat/haluaisit omistaa, minkä nimisiä & rotuisia ne ovat, mitkä ovat lemmikkisi parhaat puolet?

x Luonto: tykkäätkö liikkua luonnossa, mikä on lempipaikkasi ulkona, millaisista asioista pidät luonnossa? 

x Musiikki: millaista musiikkia kuuntelet, kuka on lempiartistisi/-bändisi, mikä on lempikappaleesi, mitä suosittelisit muiden kuunneltavaksi? Halutessasi voit myös heittää alle linkin johonkin kappaleeseen, jonka toivoisit muiden kuuntelevan ja sitten pyytää heiltä esimerkiksi palautetta siitä. 

x Virtuaalikennelharrastus: mitä kautta alunperin löysit virtuaalikenneleiden pariin, oletko koskaan hoitanut esim. virtuaalitalleilla tai neohoitoloissa vai ollut vain vk-harrastaja, onko sinulla omaa virtuaalikenneliä, mitä pidät juuri tästä kennelistä, mikä on suosikkivirtuaalikennelisi, -tallisi tai muu virtuaalipaikka...

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > [ Kirjoita ]

Nimi: Ushma

05.11.2017 14:34
HUOMIO HOITAJAT!

Joulu alkaa pikkuhiljaa lähestyä, joten lisäsin kauppaankin nyt joitakin joulutarvikkeita, joita voitte halutessanne ostaa koirille. Voitte myös ehdottaa, jos teillä on mielessä jotain muuta, mikä puuttuu listasta ja haluaisitte sen ehdottomasti sinne lisättävän ^^

Nimi: Ira

08.10.2017 22:10
Mulla menee kai ihan hyvin, mä ja mun poikaystävä erottiin mutta mä oon saanut paljon hyviä kavereita ja tutustunut moniin uusiin ihmisiin. Mun elämä on muutenkin tasaisempaa nyt, joten oon rentoutunut hieman. Aloitin laulun ja pianonsoiton, saksofonia en valitettavasti voi jatkaa juuri nyt soittimen puutteen takia ;( Oon yleisesti kuitenkin tyytyväinen mun elämään :D

Vastaus:

Voi sua, toivottavasti ero sujui kuitenkin hyvissä merkeissä ja asia on kunnossa, ettei se jää painamaan kummankaan mieltä erityisemmin. Kiva kuulla, että sulla menee kuitenkin pääasiassa hyvin :)
- U

Nimi: Ira

07.10.2017 01:55
Mites teillä menee?

Vastaus:

Heippa Ira, kiva kun aktivoit vähän tätä chattia :) Mulla menee ihan hyvin nyt, kun jakso vaihtui ja pahimmasta koestressistä on selvitty, kun syksyn YO-kokeet on ohi. Mitäs sulle kuuluu?
- U

Nimi: Ira

03.09.2017 21:38
Moi Amora, kiva että oot täällä!
Mä huomasin että muut on kehunut sun tarinaa, joten vilkaisin sitä myös, ja se vaikuttaa kivalta!

Täällä mä oon Ira, 16v suomalais-venäläinen Tukholmassa asuva sekopää joka sotkeutuu vahingossa kaikkeen laittomaan. Mun tarinat sijoittuu tällä hetkellä Tukholmaan, mutta voit käyttää mua vapaasti tarinoissasi, ei kaiken täällä tarvitse olla niin realistista:))

Irl kuljen eri nimellä, oon suomalais-amerikkalainen 16v tyttö joka asuu Tukholmassa. Mä en välttämättä kirjoita niin usein, sillä mun perhe muutti takas Suomeen niin asun täällä muutaman muun teinin kanssa, pääsy tietokoneelle on rajoitetumpaa ja mulla on paljon kiireitä. Käyn kuitenkin kurkkailemassa täällä välillä ja kirjoitan aina kun voin :))

Vastaus:

Haha, Amorallehan nyt satelee kehuja ihan kunnolla :D Onhan se varmasti kiva, kun hänen tarinoistaan tykätään ja ne on kyllä kivoja ja hyvin kirjoitettuja.
Kiva kun kerroit tavallaan sun kahdesta eri persoonasta, nettimaailman Irasta ja oikean maailman susta, joka tietty käyttää eri nimeäkin. Ainakin se on nyt Amorallekin selvää ja muille uusille, jos he eivät oo vielä lukeneet teidän aiemmin tulleiden hoitajien esittelyjä mistään tän vieraskirjan aiemmilta sivuilta.
- U

Nimi: Eve

03.09.2017 21:24
Siis mua ärsyttää ihan karseesti toi erotus touhu, ihan kuin ei ois muutakin mietittävää. Siis Aaku tiesi että mun pappa on keuhkokuumeen takia sairaalassa, eikä sieltä varmastikaan enään kotiudu. Lisäksi mummin veli, joka on vanha rallikuski ajoi Kanadassa rekkaa päin ja kuoli. En tajua mitä Aaku oikein ajatteli, siis mitä hyötyä mun erottamisesta on. En ollut siis eroamassa. Nii tosiaan Amora mua saa vapaasti käyttää tarinoissa. Ainiin unohdin kertoa niistä testeistä, mulla todettiin ADHD ja lukihäiriö.

Vastaus:

Voi sua, ymmärrän kyllä että ärsyttää, kun toinen esiintyy sun nimellä. Onneksi olen kuitenkin kokenut tuon ennenkin ja huomasin katsoa viestin IP-osoitteen, niin tiesin kyllä heti, ettet se ole sinä. Sulla on oikeus olla vihainen, mutta Aaku ei ole täällä hoitajana enkä usko että tulee hetkeen olemaankaan, joten toivottavasti sun vihaisuus ei heijastu sitten sun kirjoittamiin tarinoihin tai muihin tarinoihin. Toivotaan, että sun pappa kumminkin paranee vielä ja osanotot tosiaan tuosta sun mummin veljestä, tsemppiä <3 Muistathan, että sun ei ole mikään pakko olla täällä tai kirjoittaa, jos et pysty? Voit esimerkiksi pyytää vähän lomaa, jolloin sulla on lupa olla kirjoittamatta etkä joudu erotusuhan alle. Mutta jos tahdot jatkaa kirjoittamista mahdollisimman pian, niin senkin saat toki tehdä, ihan miten itse vaan parhaaksi koet. Ja kiitos, kun kerroit vielä noista testeistä, niin osaan ottaa huomioon kirjoitusvirheet ja muut tarinoissa lukihäiriösi vuoksi.
- U

Nimi: Amora

01.09.2017 19:20
Kiitos paljon kehuista, Katerina. Tuollaisia kehuja on aina yhtä ihana kuulla. Kyllähän kirjoittamisen varmaan voisi mun intohimoksi laskea, kun sen verran tärkeää se mulle on ja teen sitä oikeesti paljonkin. Ei ole mitenkään uusi asia, jos huomaan tunneillakin tylsstyessä kaivaneeni repusta vihon ja kirjoittavani jotain, näin tapahtui viimeksi tänään.

Tuo toinen asia onkin sitten selvä ainakin sinun kohdalta. Katotaan, jos esiinnyt vähän jo seuraavassa tarinassa. Minä nimittäin tykkään käyttää usein muita hoitajia tarinoissa edes pienesti, koska se tuo kuitenkin niihin vähän lisää realistisuutta.

Vastaus:

On varmasti kiva kuulla kehuja, itsekin kieltämättä ilahdun aina, jos joku kehuu mua tai vaikka jotakin mun kirjoittamaa tekstiä tai muuta. Mukavaa, että kirjoittaminen on sulle oikeasti tärkeää, silloin ainakin tietää että pyrit varmasti mahdollisimman paljon myös tänne kirjoittelemaan tarinoita aina, kun vaan ehdit :)
Sellaista asiaa halusin sulta muuten kysyä, kun olet uusi hoitaja, että oletko huomannut hoitajille järjestettävät agilitykisat hoitajien häppeninki-osiosta? Ajattelin vain ilmoittaa, niin voit käydä tutustumassa ja ilmoittautumassa mukaan, jos sellainen kiinnostaa.
- U

Nimi: Katerina

01.09.2017 19:07
Hei Amora, tervetuloa :)
Kiva kun kerroit heti alkuun itsestäsi, niin tiedetään edes vähän, millainen ihminen tuon nimimerkin takana piileskelee. Luin sun uusimman tarinan ja siitä huomasi, että ainakin oot hyvä kirjoittamaan ja se tuntuu olevan sulle jonkinlainen intohimo, ainakin sanoit sen olevan sulle tärkeää ja jonkinlainen harrastus.

Vastauksena kysymykseesi, kuten jo hieman alempana oon sanonut, niin mua saa aivan vapaasti käyttää tarinoissa, jos vaan tahtoo. Saatan itsekin käyttää muita hoitajia tarinoissani, jos kukaan ei siitä pahastu :) Muista hoitajista en tiedä, mutta toivotaan, että hekin vastaavat sulle.

Vastaus:

Voi, miten kivasti sanoit Amorasta ja hänen uusimmasta tarinastaan. Kehuja on varmasti aina kiva kuulla! :)
- U

Nimi: Amora

01.09.2017 17:18
Moi, tänne chatinkin puolelle!
Olen siis 14-vuotias tyttö jostain päin Suomea ja käyn tällä hetkellä siis kahdeksannetta luokkaa. Oikea nimeäni ei viittaa mitenkään nimimerkkiini täällä. Kuten jo hoitajaksi hakiessa mainitsin minulla ei omaa koiraa ole, koska sellaisen ottoon ei oikein ainakaan vielä ole mahdollisuutta. Kotona pyörii kuitenkin kaksi kissaa, joten jotain karvaisia kavereita minulla kuitenkin on. Kirjoittaminen on mulle tosi tärkeetä ja voisin sen ihan harrastukseksikin laskea, mutta muuten harrastan oikeestaan vain partioita.
Toivottavasti saitte minusta edes jotain irti, mutta kysyä kyllä saa.

Sen muutes vielä kysyisin, että saako muita hoitajia käyttää miten vapaasti tarinoissa?

Vastaus:

Hei Amora, kiva kun tulit kertomaan vähän itsestäsi :) En ole varma, tiesitkö jo, mutta mullakaan tosiaan tää mun nettinimimerkki Ushma ei ole mitenkään kytköksissä mun etunimeen, se on vaan ala-asteelta yhdeltä opettajalta saatu lempinimi :D Mukavaa, että sulla on edes jotain lemmikkejä, itse oon jo jonkin aikaa halunnut kissaa. Valitettavasti sellaista ei ainakaan vielä oo pystytty ottamaan, kun on vähän epävarmaa, ollaanko mä ja mun veli allergisia ja haluaako porukat enää yhtään uutta karvakaveria meille. Äiti stressaa enimmäkseen siitä, saisiko ne sille kissalle sitten hoitopaikkaa, kun isoveli asuu jo muualla ja mäkin käyn enää vuoden koulua kotoa käsin ja lähden sitten opiskelemaan, ja mun pikkuvelikin lähtee tässä parin vuoden päästä muualle. Katsotaan nyt, ainakin sitten joskus omaan kotiin olisi tarkoitus hankkia kissa ja koira. Kirjoittaminen tuntuu olevan sulle tärkeää ja ensimmäinen tarinasi ainakin oli tosi ihanasti ja hyvin kirjoitettu, joten jatka vaan samaa rataa. Itsekin tykkään kirjoitella tosi paljon erilaisia tekstejä, voisin ehkä joskus tännekin niitä laittaa, jos te hoitajat vaikka haluaisitte antaa niistä palautetta.
Ja tuohon kysymykseesi, niin minähän en hoitajista tiedä ja itse en ole sellainen, mutta minua saa tietenkin tarinoissa käyttää ihan vapaasti. Sehän on varmaan ihan luonnollista, kun kuitenkin kennelin omistaja olen, että esiinnyn aika paljon tarinoissa :D
- U

Nimi: Eve

31.08.2017 19:44
Olisiko yhteis lenkki päivä vaikka keskiviikko? Saataisiin vähän uskottavuutta kun kaikki kertoisi saman päivän lenkistä. Tää oli aika sekava teksti, mutta toivottavasti tajuutte mitä ajan takaa.

Vastaus:

Minun puolestani se käy, mutta tietysti muiden hoitajien mielipiteet ovat tärkeämmät. Sen voitte kuitenkin muistaa näin alkajaisiksi, että oli viikonpäivä mikä hyvänsä, tarinaa ei tietenkään tarvitse juuri sinä päivänä kirjoittaa ja julkaista tänne, kunhan tarinassa vain selkeästi mainitaan että on kyseessä esim. se keskiviikko. Ja tietty te voitte eri päivienkin lenkeistä kertoa, mutta ainakin alkajaisiksi voisi olla hyvä idea, jos yhteislenkkejä pidettäisiin vaikka vain kerran viikossa aina samana viikonpäivänä ja sitten jatkossa useammin, jos tykkäätte ideasta ja se toimii hyvin :)
- U

Nimi: Maija

28.08.2017 16:03
Olen Ira sun tarinan alusta-asti lukenut. Hyvä se on. Hyvä idea kirjoittaa jatkotarinaa. Hyvä kun sulta löytyy mielikuvitusta.

Vastaus:

:)

Nimi: Ira

27.08.2017 23:21
Okei, se on siis jatkotarina, oletko lukenut alusta asti?

Hahah, miten niin? Oon vähän sekava ihminen joka on nähnyt ja kokenut asioita ja jolla on mielikuvitusta, ei siihen paljoa tarvita :D

Vastaus:

Hyvä että mielikuvitusta riittää, itsellänikin kyllä on välillä halua kirjoittaa vaikka mitä, mutten ikinä ehdi tai saa vain aikaiseksi :D
- U

Nimi: Maija

27.08.2017 16:33
Siis se tarinan kirjoitus yhdessä lähti siitä,että mietittiin jotain erikoisempaa hoitotarinoihin. Eve oli joskus jonku saman tapasin jutun jonkun kanssa tehnyt niin tehtiin sitten mekin yhdessä. Kimppalenkit ajateltiin joo sillein tarina taktiikalla. Ira tiedoksi että olen sun tarinat lukenut. Kyllä ne ihan hyviä on. Sitä en vaan niistä tajua, että mistä saat niihin ideat? Selailin tänään sivustoa ja Leillä on kai ollut aiemminkin hoitaja, joka on ostanut sille tavaraa. Ajattelin vain, että mitä Lein tavaroille on tapahtunut, kun Evellehän ne ei siirtynyt.

Vastaus:

Aa, selvä. Onhan tuo tosiaan hieman erikoisempi hoitotarina ja omaperäisyys on aina plussaa, joten oli kiva idea, että kirjoititte tarinan yhdessä. Ja mun puolesta voitte välillä niitä kimppalenkkejä tosiaan pitää ja hoitajat voi kirjoitella siitä tarinoita, jos vaan haluatte, saattepa ainakin viettää aikaa yhdessä ja tutustua paremmin :)
Joo kyllä, Leillä on ollut aiemmin yksi pitkäaikainen hoitaja, Jasmine, joka osti sille kaikkia tavaroita. Ne tavarat poistui samalla, kun poistin sen hoitajan kaapin enkä voinut niitä Evelle siirtää, kun Eve tuli hoitajaksi paljon myöhemmin enkä enää edes muistanut, mitä kaikkia tavaroita Leillä on ollut. Lisäksi on ehkä tasapuolisempaa, että Eve ostaa itse Leille haluamansa tavarat, kuten muutkin hoitajat tekee :)
- U

Nimi: Ira

26.08.2017 23:26
Vaikka niin, että kaikki hoitajat kirjoittaisivat tarinan siitä, kuinka he veivät koirat porukalla lenkille ympäri metsää? Mä ainakin ajattelin sen niin.

Vastaus:

Niin no voi olla. Katsotaan nyt, kyllähän se ihan hyvältä idealta kuulosti ja jos halukkaita on, niin mun puolesta voitte neuvotella siitä keskenään ja kirjoitella sitten tuollaisia tarinoita aina välillä.
- U

Nimi: Ira

26.08.2017 00:48
Näin jossain tarinassa idean kimppalenkeistä, ja mä ainakin ajattelin että se olis ihan hauska :D

Hei Maija, tervetuloa. Mistä te keksitte idean kirjoittaa yhdessä hoitotarinoita Even kanssa, jos saan kysyä?
Jos sulla muuten sattuu olemaan lisäaikaa tarinan lukemiseen, niin kokoan mielelläni tarinani yhteen osaan ja annan sen luettavaksi, mielipiteet ja rakentava kritiikki olisi hyvin tervetullutta :D Tietenkin Ushma lukee jo mun tarinaa. mutta onhan se kiva jos tietää että jollain muullakin on siitä mielipidettä. Tää oli siis vaan kysymys, ymmärrän erittäin hyvin jos sulla ei ole aikaa jne :)

Vastaus:

Voishan se ideana olla ihan hyvä, mutta tarvisin selvän vision siitä, miten se sitten toteutettaisiin. Ja mun mielestä tuo oli hyvä kysymys, mullakin kiinnostaa kyllä tietää :) Mun mielestä sitä voi tehdä jatkossakin, koska totun siihen varmasti, vaikka se aluksi hieman epäselvää oli.
- U

Nimi: Maija

23.08.2017 15:11
Noin kolmekymppinen.

Vastaus:

Okei :) Hämmentävää, että täällä kerrankin on joku mua vanhempi. Yleensä hoitajat on mun ikäisiä tai nuorempia, mutta kiva saada välillä vähän vanhempaakin porukkaa mukaan :)
- U

Nimi: Maija

22.08.2017 22:13
Hups. Siis sillekkin:D

Nimi: Maija

22.08.2017 22:04
Ushma varmaan ihmettelee hoitotarinan, jonka kirjoittamisessa myös Eve oli mukana. Se toteutettiin niin että koululla suunniteltiin, ja kotona sen sitten kirjoitin. Suunnitellessa oli Eve mukaana, mutta tänne sen kirjoitin itse. Osittain idea oli kyllä Even niin antaisitko sullekkin vähän rahaa tarinasta? En kaikkea kunniaa itselleni halua.

Vastaus:

Joo, ihmettelin sitä aluksi hieman. Idea oli kiva, mutta tarina oli jokseenkin turhan sekava mun makuun, kun kirjoittajia oli kaksi ja erilliset lisäykset kirjoittajan vaihtumisesta ilmoitettiin kesken tarinan. Vastasin jo tarinan kommenteissa, että voin merkitä tarinan hoitotarinaksi ja antaa rahat vaan yhdelle, ja tässä tapauksessa se olet sinä, koska suurimmaksi osaksi se oli kuitenkin sun kirjoittama ja kertoi sun päivästä kennelillä.
- U

Nimi: Maija

22.08.2017 20:55
Moi oon Kolan hoitaja. Olen siis opettaja. Tarkemmin erityisopettaja. Even tunnenkin tästä porukasta. Oon sille noin 15h per viikko pitänyt. Muiden kanssa odotan tutustumista.

Vastaus:

Ahaa, no tämä selvensi sitä, miksi tarinassasi kerroit pitäväsi Evelle tunteja. Jos saa kysyä, niin minkä ikäinen olet, jos kerran erityisopettajana toimit Evelle? :D
- U

Nimi: Katerina

22.08.2017 17:23
Tervetuloa joukkoon minunkin puolesta, Unna ja Maria! :) Tervetuloa myös Maija, vaikka hän ei vielä oo tänne mitään kirjoittanut, mutta on hoitajaksi liittynyt ja osallistunut agilityyn :D Kiva muuten, että ne kisat järjestettiin, kun hoitajiakin on tullut uusia niin vähän niin kuin heidän kunniaksi saadaan jotain toimintaa :) Arpajaisetkin voisi jossain vaiheessa olla kivat, mutta ilmeisesti viimeistään jouluna sitten.

Haluan tässä vaan sanoa uusille hoitajille, että kun kirjoitatte tarinoita, niin minua ja mun koiria saa vapaasti käyttää tarinoissa. Esim. Voitte vaikka tulla tarinassanne juttelemaan, jos näette mut kennelillä, tai vaikka pyytää seuraksi lenkille :)

Vastaus:

Kiva kun toivotit muut tervetulleeksi joukkoon, heille tulee varmasti hyvä ja tervetullut mieli tuollaisesta :) Ja mielelläni minä ne kisat järjestin, kun osallistujiakin kerta on jo muutamia tullut ja uudet hoitajatkin pääsevät vähän kokeilemaan, millaista oman koiran kanssa on kisata. Katsotaan noita arpajaisia jossain vaiheessa, mutta viimeistään joulun alla sellaiset tulee :)
- U

Nimi: Ushma

22.08.2017 13:20
Heippa hoitajat!

Päätin nyt sitten nuo agilitykisat järjestää, joten käykää katsomassa hoitajien äxöni-kategoriasta lisätietoja. Lyhyesti voin kuitenkin kertoa, että kisat on 10.9. eli silloin arvon tulokset ja teillä on siihen iltaan klo 18 asti aikaa kirjoittaa tarina kisoista, mikäli haluatte. Tarinaa ei kuitenkaan ole pakko kirjoittaa, jos ei tahdo tai ehdi, siitä ei tule mitään miinusta hoitajanurallenne :)

Vastaus:

Hups, korjaan tähän. Tosiaan siis pääsette tutustumaan tapahtumaan, kun menette hoitajien tupaan ja klikkaatte linkkiä häppeninki ja sieltä sitten agilitykisojen kohdalta linkkiä :)
- U

©2017 Sateenkaaritaivas - suntuubi.com