Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tämä on pelkästään hoitajille pyhitetty chatti, jossa voitte jutustella kaikessa rauhassa ihan mistä tahansa maan ja taivaan väliltä, kunhan muistatte noudattaa sivuston sääntöjä ja hyviä käytöstapoja. Myös ylläpitäjä käy täällä mahdollisimman aktiivisesti lukemassa viestejä, vastaamassa niihen ja osallistumassa keskusteluun! Samalla pidän huolta, että sääntöjä noudatetaan ja ketään ei kiusata, joten ette te ihan ilman valvontaa täällä kuitenkaan saa jutella.

Jos teillä on vaikeuksia keksiä puheenaiheita, tässä muutama esimerkki, joista voi yrittää saada keskustelua käyntiin.

x Koulu: millä luokalla olet, millaisia opettajasi & luokkalaisesi ovat, millainen lukujärjestys sinulla on, mitä lempi- tai inhokkiaineita sinulla on, kuinka pitkiä koulupäiväsi ovat...

x Vuodenajat: mikä on lempivuodenaikasi ja miksi? Mitä tykkäät tehdä eri vuodenaikoina? 

x Harrastukset: harrastatko itse tai vaikkapa lemminkin kanssa jotain, minkä haluaisit jakaa? Miksi pidät kyseisestä harrastuksesta, kauanko olet harrastanut, mikä laji on kyseessä...

x Suosikki tv-sarja(t): mikä sarja, miksi pidät juuri siitä, milloin se tulee telkkarista tai katsotko sitä esimerkiksi Netflixistä, ketkä ovat lempihahmojasi, suosittelisitko sarjaa jollekin ja jos kyllä, niin kenelle? 

x Lemmikit: mitä lemmikkejä omistat/haluaisit omistaa, minkä nimisiä & rotuisia ne ovat, mitkä ovat lemmikkisi parhaat puolet?

x Luonto: tykkäätkö liikkua luonnossa, mikä on lempipaikkasi ulkona, millaisista asioista pidät luonnossa? 

x Musiikki: millaista musiikkia kuuntelet, kuka on lempiartistisi/-bändisi, mikä on lempikappaleesi, mitä suosittelisit muiden kuunneltavaksi? Halutessasi voit myös heittää alle linkin johonkin kappaleeseen, jonka toivoisit muiden kuuntelevan ja sitten pyytää heiltä esimerkiksi palautetta siitä. 

x Virtuaalikennelharrastus: mitä kautta alunperin löysit virtuaalikenneleiden pariin, oletko koskaan hoitanut esim. virtuaalitalleilla tai neohoitoloissa vai ollut vain vk-harrastaja, onko sinulla omaa virtuaalikenneliä, mitä pidät juuri tästä kennelistä, mikä on suosikkivirtuaalikennelisi, -tallisi tai muu virtuaalipaikka...

Vieraskirja  1  2  3  4  5  > [ Kirjoita ]

Nimi: Ira

18.07.2017 21:47
Vastaan vielä sun kysymykseen mun hoitotarinasta, joo olen katsonut kaikki Skamin tuotantokaudet, ja Eskild oli mun lempihahmo :D Lisäksi yksi mun läheisimmistä ystävistä on nimeltään Eskil, ja hän on homo (tai no, bi, mutta pitää pojista selkeästi enemmän). Olin ensin ajatellut, että Zakken veli olisi nimeltään Eskild ja vähän niinkuin SKAM-Eskild, mutta mulla on niin paljon hulluja hahmoja (lisää on tulossa), että ajattelin, että Eskild voisi olla hieman viileämpi sivuhahmo. Mutta joo, Eskild inspiroi mua :D

Oon oikeastaan saanut nää kaikki nimet jostain, en ole keksinyt mitään omasta päästäni. Toinen nimeni on Irene (= Ira), Arra on voimakas naishahmo Darren Shan-sarjasta, tiedän yhden valkovenäläis-israelilaisen Kirillin, tosin Ilkka Remeksen Lari Vuori-sarjan Kirill inspiroi mua eniten (ihastuin siihen hahmoon...), tunnen pari Björnia IRL, Jesse on yhdestä Neiti Etsivä-kirjasta (rakastin sitä kirjaa 12-vuotiaana, ja se tuli jotenkin takaisin mieleen), mun koulussa oli yks arabitaustainen (kai) Sakke-niminen tyyppi joka on aika rento ja seko, siitä tuli mieleen antaa hahmolleni nimeksi Zakke, ja tiedän jonkun Olofin ja Jonaksen. IRL-Olof ja Jonas eivät liity muuten mitenkään tarinaan (eivät ulkonäöltään eikä luonteeltaan), keksin niiltä vaan nimet. Solveigin (aivan pian tulevan hahmon) nimi tulee Solveigs sang-nimisestä kappaleesta, joka on mun mielestä erittäin kaunis, sekä mun lempikappale soittaa klarinetilla ja saksofonilla (Edvard Griegin säveltämä muistaakseni). Olikohan tässä nyt kaikki :D

Vastaus:

Oi että, mä oon kans katsonut kaikki Skamin tuotantokaudet ja siitä tuli kyllä heti mun ehdoton lempisarja, haluaisin jossain vaiheessa katsoa sen ehkä uudestaan :D Eskild on kyllä ihana, mutta sitä näytetään melko vähän kuitenkin joihinkin muihin henkilöihin verrattuna, niin siitä ei silleen samalla tavalla oo tullut mun lempihahmo. Mun lempihahmoja on ainakin Noora, Isak & Even ja William, vaikka alussa inhosin sitä jätkää, se oli jotenkin tosi ärsyttävän oloinen tyyppi :D Tietysti Jonas on ihana myös, mutta sekään ei ihan mun lempihahmojen listalle yllä.
Tosi kiva kuulla vähän noiden sun hahmojen nimien taustoja, vaikkakaan en oo tietoinen noista kaikista sarjoista yms. mistä oot ne nimet ottanut. Neiti Etsiviä oon joskus lukenut, mutta siinäpä se :D Ja kiva kuulla, että Jonas on sentään tullut IRL, Skamissakinhan on se yksi Jonas olemassa :D Kun nyt tuosta Skamista on tässä ollut puhetta, niin onko sulla mitään ehdotonta lempikautta siitä vai tykkäätkö kaikista tasapuolisesti? :)
- U

Nimi: Ira

18.07.2017 21:35
Ushma, ymmärrän hyvin miltä susta tuntuu, koska mulla oli joskus aikoinaan sama ongelma. Mulla oli kennel Litsin, joka oli ainoa hoitokennelini, ja mulle taisi tulla kahden vuoden aikana muutama hoitajapyyntö, joista yksi kirjoitti yhden lyhyen tarinan ja katosi sitten. Mä sitten päädyin perustamaan muita kilpailuun keskittyviä kenneleitä, Litsin jäi sivummalle, ja lopulta lopetti muiden kenneleiden mukana.

Mun mielestä, jos haluat, hyvä idea voisi olla, että pidät hoitajatoiminnan, mutta se olisi paljon pienimuotoisempaa kuin yleensä. Hoitajaviekkua voisi tarkistaa välillä, jos siellä olisi tarinoita, mutta muuten siihen ei tarvitsisi keskittyä paljoa.
Näin joskus jossain kennelissä/koirahoitolassa sellasen systeemin, että tarinoita saa tulla kirjoittelemaan vapaasti, koiria ei edes tarvitse varata. Täällä voisi vaikka tehdä niin, että jos todistaa olevansa uskollinen (kirjoittaa monen kuukauden ajan tarinoita säännöllisesti), voi "varata" koiran itselleen (esim. minä ja Katerina voisimme tehdä niin).

Vaikka poistaisit hoitajatoiminnan, mä jatkaisin tarinaani, ja musta on ihanaa että sä luet niitä ja pidät niistä :D Joten kyllä me keksittäisi joku tapa jakaa tarinoitamme, vaikka jollain toisella nettisivulla tai sähköpostitse.
Mun mielestä olisi hienoa, jos haluaisit itsekin kirjoittaa tarinoita hoitoviekkuun, mä ainakin lukisin niitä kun on aikaa :D Olisi mielenkiintoista nähdä kennelin tapahtumia sun näkökulmasta.

Vastaus:

Joo, mun mielestä on tosi harmi ja tavallaan ärsyttävää, kun kukaan ei oikein kirjoita mitään, vaikka liittyykin. Tavallaan sen kyllä ymmärtää, jos tulee yllättäen kiireitä eikä ehdi, mutta sitä en ymmärrä jos ei edes ensimmäistä tarinaa saa koskaan kirjoitettua.
Hyviä ideoita sulta ainakin tuli tuon hoitajatoiminnan suhteen ja ajattelinkin pitää sitä vielä toistaiseksi yllä, jos kukaan muu ei liity niin onhan mulla teidät kaksi :D En mä nyt yleisestikään hirveästi panosta siihen, luen teidän tarinat ja katson jos on ostoksia, mutta muuten se on enimmäkseen teidän vastuulla pyörittää tätä hoitajatoimintaa. Tuokin voisi toimia, että sä ja Katerina saatte pitää koiranne ja muut uudet voisi halutessaan tulla kirjoittelemaan tänne, mutta pysyvän hoitokoiran saa vasta sitten, jos oikeasti pystyy hoitajuuteen sitoutumaan eikä vaan katoa heti liittymisensä jälkeen. En mä oo hoitajatoimintaa vielä poistamassa, mutta kiva kuulla, että jatkaisit tarinaasi silti :D Ja ehkä alan myös jossain vaiheessa kirjoittaa omia tarinoitani, niin saadaan sinne hoitoviekkuun muutakin kuin teidän tarinoita, jos mulla vaan aikaa ja inspistä riittää.
- U

Nimi: Ushma

17.07.2017 20:12
Täällä uskallan kirjoittaa yhdestä teille tosi merkittävästä jutusta, jota oon nyt hetken aikaa jo mielessä pyöritellyt, koska täällä sen viestin tavoitatte helpoten juuri te, joita se asia koskettaa. Kyseessä on siis pohdinta siitä, lopetanko kennelistäni hoitajatoiminnan kokonaan.

Oon miettinyt tuota paljon ja pitkään, koska täällä on niin hirveän vähän hoitajia - nykyään vaan kaksi - eikä uusia tunnu tulevan ei sitten millään, kenneli ei vaan oo oikein lähtenyt nousuun ja tuntuu, ettei mikään mun kenneli Marsipaanikuonojen jälkeen oo saanut hirveesti kannatusta. Oon aina ylläpitäny kenneleitä, joissa on hoitajatoimintaa ja siksi tuntuu hirveen vaikeelta ajatukselta, että vaan lopettaisin sen täältä. Se tekis tästä hommasta jotenkin paljon tylsempää, kun ei oo hoitajien juttuja luettavana ja vastattavana, vaan keskittyisin pelkästään kisailuun ja kasvatukseen. Se ois myös iso muutos miettien mun kennelhistoriaa, kun oon aina hoitajatoimintaa tarjonnut. Joudun kuitenkin miettiin tässä myös sitä, onko järkeä pitää täällä hoitajatoimintaa, jos ketään ei nykypäivänä enää kiinnosta hoitaa täällä koiria. Onhan tänne usein liittynyt hoitajia, mutta loppujenlopuksi kukaan uusista liittyneistä ei kirjoita edes ensimmäistä tarinaansa. Tai sitten käy niin, että he kirjoittavat muutaman tarinan ja katoavat sitten, eivätkä koskaan tuu takaisin - tai pahemmassa tapauksessa tulevat ilmoittamaan, että kirjoittavat tarinan vaikka seuraavana viikonloppuna, eikä sitä tarinaa sitten koskaan tuu.

Vaikka mä oon paljon asiaa miettiny, pohtinu ja harkinnu, en oo tehny päätöstä vielä. Vaikka se vois olla järkevää, jos hoitajatoiminta ei nykyään enää ota kannatusta, jotenkin en vaan halua luopua siitä. Ajattelen lähinnä teitä kahta, koska Ira kumminkin kirjoittaa tosi kiinnostavaa jatkotarinaa ja haluan edelleen tietää, miten siinä käy - löytyykö Arra ja missä vaiheessa, jos löytyy. Ja Katerinakin kumminkin kirjoittaa tosi säännöllisesti ja mukavan vaihtelevasti erilaisia tarinoita, ja kun hän on kumminkin jo pitkään oottanut, että Renolle tulee pentuja ja hän pääsee sitten kirjoittamaan niistäkin. En tahtoisi romuttaa kaikkea kertaheitolla sillä, että lopetan hoitajatoiminnan. Tietysti se varmaan teille tarkoittaisi, että saattaisitte silti kirjoittaa tänne tarinoita ihan mun iloksi - ainakin ehkä Ira, jonka tarina olisi vähän typerää vaan jättää kesken. Siksi oon ainakin toistaiseksi sitä mieltä, etten hoitajuutta lopeta, vaikka en oo varsinaisesti tehny päätöstä asian suhteen missään vaiheessa. Jatketaan siis ainakin vielä ennallaan, sen vuoksi oon lähettänyt mainoksiakin eri puolille virtuaalimaailmaa siinä toivossa, että edes joku oikeasti kiinnostuisi ja myös kirjoittaisi tarinoita liittymisensä jälkeen, eikä vain tulisi tänne tuhlaamaan aikaani lähettämällä liittymispyynnön, mutta jättämällä sitten kokonaan kirjoittamatta.

Musta tuntuu, että mun oli vaan vähän niinkuin pakko päästä purkaan mun ajatuksia ja tiedottamaan teitä tästä, vaikka toistaiseksi mun pohdinnat ei vaikuta mitenkään teidän hoitajuuteen täällä. Saatte pysyä hoitajina vielä ainakin jonkin aikaa, ehkä jopa niin kauan kuin pidän tätä kenneliä pystyssä, jos hyvin käy. Katsotaan nyt, ei kenenkään kannata ottaa liikaa paineita tästä :)

Nimi: Ira

12.07.2017 17:53
Kirjoitin äsken pitkän viestin vhistoriastani, mutta painoin vahingossa "tyhjennä", joten selitän nyt yksinkertaisesti. Joskus 10-vuotiaana luin vkenneleistä koiralehdessä, ja päädyin sen kautta hoitamaan yhdessä kennelissä. Perustin sitten omia kenneleitä (niitä tuli yhteensä ainakin 4), ja lopetin parin vuoden päästä. Muutaman vuoden päästä löysin taas tieni tähän maailmaan, ja päädyin puolivahingossa perustamaan oman kennelin.

Vastaus:

Voi ei, toi on niin tuttu tunne mullekin, että vahingossa tyhjentää pitkän viestin eikä vaan jaksa aloittaa alusta :/ Kiva kumminkin, kun kerroit edes lyhyesti oman tarinasi, vaikka tätä vieraskirjaa ei varmaan kovin moni lue. Tiiätkö, mun tekee välillä ihan hirveesti mieli kirjottaa koira-aiheisia tarinoita ja oon miettinytkin, että kirjoittaisin välillä hoitoviekkuun omia tarinoitani ihan vaan hoitajien luettavaksi, jos sattuu kiinnostamaan. Oon joskus muistaakseni tehnytkin niin, mutta aika harvoin, koska aikaa ei juuri oo ollut ja kuitenkin innostus tulee satunnaisina lyhyinä hetkinä. Katsotaan nyt, jos innostun ideasta enemmänkin, niin saatan sitten kirjoitella välillä teidän luettavaksi jotain päivistäni kenneltyössä :)
- U

Nimi: Laura

28.04.2017 15:30
Anteeksi, kun en oe hoitanu:(
Kirjoitan pian uuden tarinan:) Mula on muuten ostoksia odottamassa sun vastausta:)
Ja muuten, miten te aloititte virtuaaliharrastuksenne? Minä päädyin virtuaalimaailmaan sikis, koska isosiskonikin harrasti niitä nuorempana:)

Vastaus:

Pahoittelut viivästyneestä ostosten lisäämisestä, en olekaan hetkeen käynyt ostosviekkua katsomassa. Toivotaan, että sulta tulee sitten uusi tarina mahdollisimman pian, mutta ei mitään kiirettä toistaiseksi ^^
Aloitin virtuaaliharrastukseni ensin yhdessä ihanassa neohoitolassa jonka löysin ja perustin omankin, mutta sitten molemmat lopetti ja päädyin yhteen virtuaalikenneliin, jonka ylläpitäjästä tuli mulle hyvä ystävä. Sen jälkeen perustin pian ekan oman kennelini ja tässä sitä taas ollaan uuden kennelin kanssa, kun edellinen lopetti. Marsipaanikuonot (mun eka kennel) on silti aina mun sydämessä, siitä ei vaan pääse yli eikä ympäri <3
- U

Nimi: Ira
Kotisivut: http://sites.google.com/site/irankoirat/

19.04.2017 22:06
Kiitos paljon Katerina ja Laura! No, nyt mäkin hurahdin tähän virtuaaliharrastukseen.... Toi sivu on tosi kömpelö ja vielä kesken, mutta siellä on nyt kunnolla kilpailutettu koiria, ja suunnittelen pentuettakin. Oon käyttäny suurimman osan mun tietokoneellaoloajasta tohon, mutta aion jatkaa tarinaa pian, toivottavasti et erota mua vielä xD Innostus on palaamassa takasin

Vastaus:

En mä sua erottamassa oo, et oo vielä tietääkseni niin kauaa ollut poissa :D Huomasin tosiaan tuon jo varatessani Savioriin niitä koiria sun mainitsemilta sivuilta, ihan kivalta toi sun sivu näyttää, oon vaan enemmän suntuubiin tottunut niin ton käyttö on vähän hakusessa.
- U

Nimi: Katerina

14.04.2017 11:33
Hyvää pääsiäistä kaikille! Ja Ira, otan osaa sun koiran kuolemaan, voimia sulle <3

Onko teillä mitään suunnitelmia pääsiäiseksi? Mulla ei oikein oo, oon varmaan ihan vaan kotona ja otan rennosti kun ei tarvii taas hetkeen miettiä mitään koulujuttuja ja muuta.

Ja hei Ushma, oisko mahollista järjestää jotain pääsiäisen henkeen liittyvää toimintaa, jos täällä sattuu käymään porukkaa? Vaikka arpajaiset tai joku pääsiäisleiri tai jotain tämmöistä. Toki tää tulee lyhyellä varotusajalla eikä kukaan välttämättä edes käy tänä aikana täällä, mutta aattelin ehdottaa, kun se hiihtolomajuttukin meni sillon pilalle.

Vastaus:

Hyvää pääsiäistä myös sulle! <3 Mullakaan ei oo mitään ihmeellistä suunniteltuna, tänään illalla jään yksin kotiin kun kaikilla muilla on jotain menoa, mutta ei se mua haittaa. Muuten oon varmaan vaan kotona ja katon Netflixiä tai luen :D Ja kiva ideahan toi pääsiäistoiminnan järjestäminen ois, mutta musta tuntuu, että siihen ei oikein lähtis porukka näin pian mukaan. Ira ei varmaan käy täällä paljoa sattuneista syistä, Saana on erotusuhan alla epäaktiivisuuden vuoksi ja jäljelle jääneiden kahden eli sun ja Lauran kesken ois vähän tylsä järjestää mitään. Mutta katotaan, jos muut innostuu niin mikäpä ettei. Olis siinä mielessä kiva saada lisää hoitajia, että sit ois useampi jolle järjestää kaikkea toimintaa, mut ei tänne näytä kukaan hakeutuvan hoitajaksi.
- U

Nimi: Laura

12.04.2017 16:08
Surullista,kun koirasi kuoli! Voimia sulle:(

Vastaus:

<3

Nimi: Ira

10.04.2017 22:35
Mun mielestä kaiken rotuiset koiranpennut on ihania :D mutta jos pitää valita ihan lemppari, niin silloin ehkä paimenkoirat ja pystykorvat :)

Ushma tietää jo, mutta kerron teille muillekkin, että mua ei välttämättä näy eikä tule näkymään täällä paljoa, sillä vähän yli viikko sitten mun schipperke Luna kuoli. Sen kimppuun hyökkäsi mastiffi, joka tappoi Lunan heti. Luna ei ollut edes kaksivuotias, sillä oli vielä elämä edessään... Sen takia koiratarinoiden kirjoittaminen on aika vaikeaa, varsinkin nyt kun olen kohdassa, jossa aion kirjoittaa asioista, joita tapahtui Lunan kanssa.

Vastaus:

Joo mäkin oon samaa mieltä sun kanssa siitä, kaikenrotuiset koiranpennut on ihania. Tai no en mä tiiä, ei välttämättä kaikki mut ainakin suurin osa :D Ja tosiaan, osanotot vielä kerran sulle Lunasta ja tsemppiä <3 En vaadi sulta, että kirjoitat tänne mitään, jos se tuntuu liian pahalta tms mut voit sä yrittää, muistojen läpikäyminen voi auttaa surussa.
- U

Nimi: Katerina

09.04.2017 13:38
Mä tykkään tosi monenrotusista koiranpennuista, mutta sheltit ja bortsut on ehkä ne lempparit :3

Vastaus:

:3

Nimi: Laura

08.04.2017 22:09
Tarina tekeillä! Mutta minkä rotuiset koiranpennut on teistä söpöimpiä? Minusta bordercollienpennut ja suomenpystykorvapennut on niin ihania! Sheltit ja kultaisennoutajanpennut on myäskin sööttejä!

Vastaus:

Kiva kuulla, että oot taas kirjoittamassa uutta tarinaa :3 Mun on vaikea nimetä vaan yhtä rotua, jolla olisi ne ehdottomasti söpöimmät pennut - koiravauvat on aina söpöjä rodusta riippumatta :D Samojedinpennut on kyllä varsinaisia sydämensulattajia, kun ne on semmoisia pieniä pörröpalloja ja meillä on yksi sellainen vuosia sitten ollut :3 Sheltin ja bortsun pennut on kyllä kans ihania otuksia, etsiskelin jo hieman alustavia kuvia tänne sitä bortsupentuetta varten ja olin kuolla niiden pentujen söpöyteen, ihania :D
- U

Nimi: Laura

02.04.2017 08:33
Hyvää huhtikuuta kaikille!

Vastaus:

Kiitoksia paljon, sitä samaa. Ajatelkaa, eihän tässä ole enää kuin kaksi kuukautta kouluakaan jäljellä, äkkiä se aika vaan kuluu :D
- U

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://savior.suntuubi.com/

01.04.2017 17:04
Heippa hoitajat! ^^

Aattelin nyt laittaa ihan vaan teille tänne chatin puolelle viestiä, että halutessanne voisitte käydä tosta Kotisivut-kohdasta kurkkaamassa mun tänään luomani toisen sivuston, Koirakoti Saviorin. Siellähän ei nyt vielä hirveästi mitään ole, mutta jos haluatte, niin käykää toki katsomassa ja jättämässä vieraskirjaan palautetta tai edes jonkinlaista merkkiä, että ootte siellä käyneet :)

Loin tämän sivuston saatuani Illusionesta idean tähän, oon miettinyt tätä jo jonkun aikaa ja nyt päätin sen tehdä. Illusionehan on jo hieman epäaktiivinen, joten päätin itse luoda tällaisen nyt kanssa. Ajattelin, että ensimmäiset koirat, ketä tuonne mahdollisesti otan, on mun omasta Sateenkaaritaivaan B-pentueesta jäljellejäävät pennut, jos ne eivät muualta saa kotia. En nimittäin viitsisi aivan kaikkia koiria tänne Sateenkaaritaivaaseen majoittaa, joten tuo sopii hyvin siihen tarkoitukseen ^^

Nimi: Laura

28.03.2017 15:54
Uusi tarina ja uusia ostoksia!

Vastaus:

Tarinan huomasinkin jo, ostokset meen heti nyt katsomaan, kun tän hoksasin lukea :)
- U

Nimi: Ira

21.03.2017 21:16
Kiitos paljon!! Tänään oli viimeinen pääsykoe, sekin meni tosi hyvin)))

Onks kenelläkään teistä muuten instagramia? Jos on, voitte seurata mua, oon Liajee (joo tyhmä nimi, olin 12 kun keksin sen...)

Vastaus:

Hienoa, sehän kuulostaa hyvältä! Ja kyllä, mulla on instagram. Laitoin sulle seurauspyynnön nimellä ellaelisabet, joten etköhän sä sitten mut sieltä tunnista ja hyväksy sen :D
- U

Nimi: Ira

20.03.2017 20:51
Joo, ei lukioihin täällä oo yleensä pääsykokeita, mutta mä haen musiikki- ja kuvataidelinjoille. Tähän mennessä on mennyt hyvin, mulle on tarjottu paikkaa kuninkaallisesta musiikkilukiosta (Nordiska musikgymnasiet) ja parista muusta hyvästä paikasta. Ainakin näillä näkymin on jotain mahdollisuutta järkevään tulevaisuuteen, pelkäsin että joudun jonnekkin mäkkäriin tai pahempaan :DD

Mun reksi pelottteli mua aiemmin sillä, että en luultavasti ehdi oppia ruotsia tarpeeksi kansallisten kokeiden läpäisemiseen tai ruotsinkielisten lukioiden harkitsemiseksi, mutta oon onneksi oppinut hyvin, niin ei tarvitse palata takaisin Suomeen....

Vastaus:

Aa no sitten, mä vähän jo mietinkin et ei kai normilukioihin pitäis olla :D Täällä tosin kyse on ihan vaan siitäkin, kun asun pienellä paikkakunnalla, niin myös lukio on pieni ja sinne pääsee periaatteessa ihan kuka vaan keskiarvosta huolimatta.
Kiva kuulla, että sulla menee koulujen suhteen hyvin ja mahdollisuudet opiskella Ruotsissa kasvaa kasvamistaan. Tsemppiä sulle, toivottavasti pääset sinne mihin sitten ikinä haluatkin :)
- U

Nimi: Ira

19.03.2017 21:39
Alan nyt kirjottaa uutta tarinaa, mun pääsykokeet lukioihin alkaa olla lopussa, kansalliset kokeet on alkanu mut niitä ei oo niin tiuhaan (mulla meni toissapäivänä neljä tuntii ruotsin kirjoituskokeessa... Normaali aika on vähän yli kaks tuntii)
Mutta niin, tuntuu siltä että nyt alkais olla vähän enemmän aikaa kirjottamiseen, niin tarinaa pitäis tulla ens viikolla.

Laura, täällä Tukholmassa on mun mielestä lämmintä, lämpötilat on plussan puolella ja lumet sulanut, aurinko ei paista vielä kauheesti ja välillä sataa, mutta mä tykkään tästä säästä. Mun mielestä on lämmintä mutta monien (ruotsalaisten) mielestä vielä vähän viileetä :D

Kattooko kukaan teistä Skamia?

Vastaus:

Hienoa, eli sultakin on tarinaa siis pian odotettavissa. Tsemppiä noiden viimeisten koulujuttujen kanssa ja ihan mielenkiintoista, että sielläpäin on lukioihinkin pääsykokeita :D Sää kuulostaa ihan hyvältä, itse tosin en oo sateen ylin ystävä tai edes viileiden ilmojen, mutta kiva jos joku tykkää. Ja ei, en kato Skamia, vaikka monet kaverit on siitä sanonu että kannattais :D Tällä hetkellä mulla on Teen Wolf kesken, koska alotin sen alusta ja myös Carrien päiväkirjat, koska alotin kesken niiden kattomisen ton Teen Wolfin uudestaan ja se on vähän niinku vieny mut mukanaan :D
- U

Nimi: Laura

17.03.2017 16:46
Terve!
Mua ei oo nyt pariin päivään oikein virtuaalimaailmassa näkynyt,haluan välillä viettää "vapaata" virtuaalimaailmassa:) Mutta nyt luultavasti hoitotarian pian aloitan ja lahjoituksen olen myös tehnyt:)- Laura
PS.Onko teillä alknut tulla kevättä ilmaan?Entä lumi sulanut? Kun itse asun aika pohjoisesessa, lunta pyryttää mutta aurinko on alkanut jo lämmittää meillä:)

Vastaus:

Ymmärrän tän oikein hyvin, välillä on ehkä ihan hyväkin pitää taukoa, niin sitten tauon jälkeen saattaa taas ajatukset toimia paremmin ja tulee uutta intoa kirjoittaa tarinoita :) Kunhan vaan muistaa, ettei tauko venähdä liian pitkäksi, etten erota ketään.
Kyllähän täällä toki ihan keväistä on, aurinko paistaa ja lämpötilat on koko tän viikon ollut päivisin plussan puolella, noin 0-5 astetta keskimäärin varjossa ja auringonpaisteessa toki enemmän. Tällä hetkellä tosin satelee kyllä lunta, että sen sulamisesta ei vielä suuremmin merkkejä ole, mutta ilmat on lämmenneet niin eiköhän se kesäkin pikkuhiljaa sieltä tule :) Ja tosiaan, pohjoisessa asun minäkin kun Lappiin tämä mun kotipaikka lasketaan kuuluvaksi.
- U

Nimi: Ushma

13.03.2017 17:53
Vastaus yksityiseen:

Kiva kuulla, että musta oli ees jotain apua sulle <3 Mitä tulee tarinan kirjoittamiseen, niin älä ota siitä liikaa stressiä, ihan rauhassa vaan. Kyllä se sieltä sitten tulee kun on tullakseen, kirjoitat vaan sitten kun siltä tuntuu (kunhan ajoissa, etten erota sua). Ja tosiaan kiva kun välillä kirjotat ihan suoraan sun tuntemuksista, vaikka ne vähän synkempiä oliskin, tiedänpähän vaan itekin sitten missä mennään ja milloin sulla niitä vaikeampia aikoja on.

Ymmärrän hyvin ton, että kirjoitat mielialan mukaan joko iloista tai vähän synkempää tarinaa. Itse en oo sellaista tehnyt, kun mulla ei oo koskaan ollut mitään hirveän vakavia juttuja mitkä mun tarinoihin ois vaikuttanu silloin aikoinaan, mutta ymmärrän sen, jos muilla sellaista on. Yritän parhaani mukaan ymmärtää sua ja tietty muitakin, vaikka se ei ehkä aina ihan onnistu. Mutta katotaan, eiköhän tää tässä luonnistu :)

Yksityinen viesti

11.03.2017 18:52

©2017 Sateenkaaritaivas - suntuubi.com