Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Tämä on pelkästään hoitajille pyhitetty chatti, jossa voitte jutustella kaikessa rauhassa ihan mistä tahansa maan ja taivaan väliltä, kunhan muistatte noudattaa sivuston sääntöjä ja hyviä käytöstapoja. Myös ylläpitäjä käy täällä mahdollisimman aktiivisesti lukemassa viestejä, vastaamassa niihen ja osallistumassa keskusteluun! Samalla pidän huolta, että sääntöjä noudatetaan ja ketään ei kiusata, joten ette te ihan ilman valvontaa täällä kuitenkaan saa jutella.

Jos teillä on vaikeuksia keksiä puheenaiheita, tässä muutama esimerkki, joista voi yrittää saada keskustelua käyntiin.

x Koulu: millä luokalla olet, millaisia opettajasi & luokkalaisesi ovat, millainen lukujärjestys sinulla on, mitä lempi- tai inhokkiaineita sinulla on, kuinka pitkiä koulupäiväsi ovat...

x Vuodenajat: mikä on lempivuodenaikasi ja miksi? Mitä tykkäät tehdä eri vuodenaikoina? 

x Harrastukset: harrastatko itse tai vaikkapa lemminkin kanssa jotain, minkä haluaisit jakaa? Miksi pidät kyseisestä harrastuksesta, kauanko olet harrastanut, mikä laji on kyseessä...

x Suosikki tv-sarja(t): mikä sarja, miksi pidät juuri siitä, milloin se tulee telkkarista tai katsotko sitä esimerkiksi Netflixistä, ketkä ovat lempihahmojasi, suosittelisitko sarjaa jollekin ja jos kyllä, niin kenelle? 

x Lemmikit: mitä lemmikkejä omistat/haluaisit omistaa, minkä nimisiä & rotuisia ne ovat, mitkä ovat lemmikkisi parhaat puolet?

x Luonto: tykkäätkö liikkua luonnossa, mikä on lempipaikkasi ulkona, millaisista asioista pidät luonnossa? 

x Musiikki: millaista musiikkia kuuntelet, kuka on lempiartistisi/-bändisi, mikä on lempikappaleesi, mitä suosittelisit muiden kuunneltavaksi? Halutessasi voit myös heittää alle linkin johonkin kappaleeseen, jonka toivoisit muiden kuuntelevan ja sitten pyytää heiltä esimerkiksi palautetta siitä. 

x Virtuaalikennelharrastus: mitä kautta alunperin löysit virtuaalikenneleiden pariin, oletko koskaan hoitanut esim. virtuaalitalleilla tai neohoitoloissa vai ollut vain vk-harrastaja, onko sinulla omaa virtuaalikenneliä, mitä pidät juuri tästä kennelistä, mikä on suosikkivirtuaalikennelisi, -tallisi tai muu virtuaalipaikka...

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Ellie

06.12.2018 18:30
Kävin pitkästä aikaa taas kirjoittelemassa. Eipä mitenkään huiman pitunen, mutta on se pidempi kuin edellinen:D

Onko teillä mitään joulusuunnitelmia? ite vietän ihan vaan perheen kanssa joulun. Alkaispa joululoma jo, rakastan joulun aikaa ja haluaisin päästä nauttimaan lomasta. Tänään, itsenäisyyspäivänä, syödään perheen ja serkkujen kanssa hyvää ruokaa.

Vastaus:

Käyn ihan kohta lukemassa sen sun tarinan, mutta ajattelin tulla vastaamaan tänne ensin :D Mun joulusuunnitelmiin kuuluu ihan vaan se, että vietetään joulu perinteiden mukaisesti samalla tavalla kuin joka vuosi eli perheen kanssa täällä kotona ollaan kaikki yhdessä, syödään hyvää ruokaa, availlaan lahjoja jne. Mullahan alkoikin jo joululoma tällä viikolla ja se kestää peräti kuukauden, joten aika kiitettävän pitkä loma mulla on :D
- U

Nimi: Ellie

19.11.2018 21:58
Mullakin tuntuu menevän kaikki aika koululle ja harrastukselle, varsinkin kun nyt on koeviikko. Haluaisin olla aktiivinen hoitaja, mutta pakko mennä oman jaksamisen mukaan ja tällä kertaa se sanoo näin. Onneksi ens jakso on helpompi, niin voisin koulussa aina hypäreillä vähän väsätä tarinoita tms.
Todellisuudessa en varmaan kuitenkaan saa mitään aikaiseksi. :D oon huono olemaan produktiivinen

Vastaus:

Hyvähän se vaan on, että osaa kuunnella omaa jaksamista ja mennä sen mukaan. Toivottavasti saat sitten ensi jakson aikana kirjoiteltua vähän enemmän, vaikka susta nyt tuntuukin, ettet ehkä saa mitään aikaiseksi.
- U

Nimi: Katerina

19.11.2018 14:30
Kun täällä nyt on ollut näistä vuosipäivistä puhetta, niin mulla tuli 12. elokuuta täyteen kaksi vuotta täällä hoitajana, elikkä nyt on sitten jo n. 2v ja 3kk täällä tullut vietettyä aikaa :D

Ja uusille hoitajille tiedoksi - ja miksei vanhemmillekin muistutuksena - niin kuten oon täällä jo aiemminkin jossain sanonut, niin muakin saa ihan vapaasti tarinoissa käyttää, kunhan pysyy asiallisuuksissa eikä tee musta mitään maailman kamalinta ihmistä niissä :D

Ja Ushma kun olit tuolla aiemmin kuulumisia kysellyt, niin mulle kuuluu ihan hyvää. Oon vaan ollut tosi kiireinen koulun kanssa, niin on tää hoitaminen jäänyt vähän vähemmälle ja se kyllä harmittaa mua hieman, koska haluaisin kuitenkin olla aktiivinen hoitaja Renolle ja Sindille :/

Vastaus:

Niin, sä oot ollutkin jo tosi pitkään täällä hoitajana :) Kiva kuulla, että sulle kuuluu hyvää. Ymmärrän kyllä nuo sun koulukiireesi, kun mulla on niitä itselläkin. Älä ota turhaa stressiä siitä, etköhän sä kelpaa Renolle ja Sindille juuri tuollaisena, vaikka et aina ehtisi niin aktiivinen ollakaan <3
- U

Nimi: Kerttu

14.11.2018 18:15
Mulla on vielä n. 4 kuukautta siihen kun mä liityin tänne hoitajaks, eli sitten mä ja Popi ollaan oltu vuosi yhdessä :) siihen on kuitenkin vielä aikaa, mutta ajattelin kuitenkin sanoo kun kerran tuli puheeksi :)

Ps. Kiva kun täällä on taas vähän keskusteluakin!

Vastaus:

No mutta onhan tässäkin kuitenkin ehtinyt jo useampi kuukausi siitä vierähtää, kun oot liittynyt hoitajaksi ja eiköhän se aika äkkiä kulu, niin pian pääsette tekin siten vuosipäivää juhlistamaan :D Ja oon samaa mieltä, kiva kun täälläkin välillä jotain jutellaan.
- U

Nimi: Ellie

13.11.2018 21:13
Huhhuh mulla tulee ens kuussa vuosi täyteen täällä :D niinkin pitkään täällä aikaani viettänyt. Oho :o
Pitäis varmaan väsätä mun ja Leon vuosipäivätarina tms muuta tosi villiä ja uutta ja upeeta.

Vastaus:

Ohhoh, ootpa säkin sitten jo aika pitkään ollut täällä hoitajana :D Kuulosti ihan hauskalta idealta toi teidän vuosipäivän tarina, jään mielenkiinnolla odottamaan mitä sä sitten keksitkään.
- U

Nimi: Ellie

13.11.2018 21:10
Moip! mä oon Ellie ja muakin toki saa käyttää tarinoissaan, mutta hahmona Ellie on aika hiljainen persoona, mutta sekin on työn alla ;)

Nimi: Gitte

10.11.2018 14:12
Vastauksena Kertun kysymykseen, mua saa käyttää ilman muuta tarinoissa! :)

Nimi: Kerttu

02.11.2018 13:15
Nyt kun näköjään on tullu lisää hoitajia, niin kysyisin keitä kaikkia saa käyttää tarinoissa? Mua saa käyttää tarinoissaan:)

Nimi: Kerttu

01.11.2018 20:06
Mulla ainakin IRL-puolella menee ihan hyvin, paitsi moti kouluun on kadonnut melkein kokonaan, onneksi ei nyt pariin viikkoon ole mitään kokeita! Lisäksi meidän koira on rohkaistunut tosi paljon, ainakin siinä määrin että se ei enää pelkää juurikaan vieraita ihmisiä ja uskaltaa vähän puolustautua, jos koirapuistossa toiset kiusaa... Kun toi meidän koira kuitenkin on pelastettu tosi huonoista oloista. Onhan se paljon rohkaistunut sen neljän ja puolen vuoden aikana mitä se meillä on ollut, jotenkin vaan säväytti tuo, kun vihdoin se uskaltaa edes vähän sanoa vastaan toisille :)
Nyt kun moti tähän virtuaalihommaan on taas nousussa, niin pitää kattoo mitä mä saan VR puolella aikaan :)

Vastaus:

Kiva kuulla, että sulla menee hyvin motivaatiopulaa lukuunottamatta. Ihanaa myös, että teidän koira on rohkaistunut ja kehittynyt teillä asuessaan, oli varmasti hyvä pelastaa se ja tarjota sille uusi hyvä koti.
- U

Nimi: Ushma

01.11.2018 12:59
Heippa rakkaat hoitajat!

Täällä chatin puolella on ollut viime aikoina vähän hiljaista, joten ajattelin hieman yrittää aktivoida keskustelua täällä :D Siksi haluaisinkin kysyä, mitä teille kuuluu ja miten teidän syksy on kulunut?

Nimi: Ushma

28.10.2018 07:36
Vastaus yksityiseen viestiin: Tämä on nimenomaan hoitajaksi liittyneiden vieraskirja, jossa voi jutella milloin mistäkin ja vaihtaa vaikkapa kuulumisia tai ihan mitä nyt ikinä haluaakaan. Myös mä eli tän sivun ylläpitäjä käyn täällä välillä lukemassa viestejä ja vastailenkin niihin yleensä noissa vastausosioissa, mutta kun yksityisiin viesteihin ei voi vastata siinä niin kirjoitan tämän sitten erilliseksi viestiksi. Toivottavasti tää nyt selkiytti vähän :)

Yksityinen viesti

18.10.2018 13:26

Nimi: Ellie

21.09.2018 15:35
Yh, vuoden eka koeviikko, ja tuntuu etten yhtään jaksaisi lukea. Oon maannut toimettomana tässä sen jälkeen mun tulin tän päivän
kokeesta. Pakko alkaa lukemaan viimeistään 20 min päästä, koska muuten en saa mitään aikaseks tänään. Sama tuntuu olevan tarinan kanssa. Vaikka haluaisin kirjoittaa en jotenkin vaan pysty D: aina saa pakottaa itteäni kirjottamaan/lukemaan kokeisiin. Sit ku oon hetken aikaa lukenu tai tehny nii huomaankin ettei se ollukkaa nii vaikeeta :D on vaan tosi vaikeeta aloittaa.

Vastaus:

Voi sua, tiiän kyllä ton tunteen kun ei yhtään jaksais lukea kokeisiin, mutta silti on pakko. Noiden tarinoiden suhteen mun on pakko sanoa se, että älä turhaan pakota itteäs väkisin kirjottamaan jos se ei tunnu oikeelta, koska silloin helposti tarinasta saattaa tulla vähän tönkkö. Tietysti sun jossain välissä pitää kirjoittaa, ettet joudu erotetuksi, ellet sitten pyydä kiireiden takia lomaa, mutta mitään pakkopullaa et saa kirjoittamisesta tehdä.
- U

Nimi: Ira

04.09.2018 22:01
Oon oikeesti yrittänyt etsiä aikaa kirjoittamiseen, mutta mun päivät on pitkät ja mulla on paljon koulu- sekä musiikkityötä, ja lisäksi vähä vapaa-aika on varattu kaikenlaiselle... Kakkosluokka on rankkaa :D

Vastaus:

Ei se mitään, ymmärrän hyvin että sulla on koulukiireitä etkä siksi ehdi niin usein kirjoittaa. Itselläkin on nyt ollut kauheasti kaikkea tekemistä, kun koulua nyt kolmatta viikkoa käyn ja tässä on tapahtunut vähän muutakin. Yritän silti saada pidettyä kennelin taas jotenkuten pystyssä seuraavaan lomaan asti, niin sitten on taas enemmän aikaa päivitellä ja tehdä kaikkea.
- U

Nimi: Katerina

28.08.2018 14:25
Joo Kerttu, kyllä tähän alkaa pikkuhiljaa tottua :)

Nimi: Kerttu

27.08.2018 15:19
Kiitos Ushma ettet suuttunut. Ymmärrän, että sua vähän harmittaa, (mua myös), kun en saanut kirjoitettua sitä leiritarinaa loppuun, lupaukset kun täytyis pitää ellei oo luvannut jotain täysin päätöntä:|

Etköhän säkin Katerina totu pitkiin päiviin, ellet oo tottunut jo:)

Nimi: Ellie

25.08.2018 12:50
Hahah kiitti Katerina :D tsemiä sullekin.

Onko kenneli vähän hiljaiselolla vai onko se vaan mä kun en oo melkein kahteen viikkoon täällä käynyt :D Pitäis tarinakin tehä. Tuntuu kuitenkin ettei millään ehdi :( Varsinkin kun kolmeen paikkaan kirjoittelen

Vastaus:

En tiedä, onhan tää ehkä vähän ollut hiljaiselolla. Oon mä ne viralliset kisat järjestänyt täällä 19.8., mutta sanoitkin ettet oo käynyt melkein kahteen viikkoon, niin ehkä et oo sitten tiennyt siitä. Muuten täällä ei oo kyllä tapahtunut oikein mitään, kun mulla on ollut nyt aika paljon kaikkea muuta meneillään IRL, niin oo oikein ehtinyt panostaa tähän. Toivottavasti saat sen tarinan kuitenkin jossain vaiheessa kirjoitettua, mutta ei mitään paineita :)
- U

Nimi: Katerina

18.08.2018 09:18
Tsemppiä Ellie, toivottavasti saat tuon kouluasian järjestymään jotenkin. Tuo hyvinvointikurssi kuulosti kyllä tosi mielenkiintoiselta, olisin varmaan itsekin ilmoittautunut, jos täällä pidettäisiin sellaista. Itsekin kun nyt lukion toista vuotta aloitin, niin on välillä vielä aika pitkiä (tai ainakin pitkältä tuntuvia) koulupäiviä, mutta ehkä se tästä vielä helpottaa. Toivottavasti ainakin :D

Vastaus:

Tsemppiä tosi paljon myös sulle koulun kanssa! Usko pois, kyllä se lukio jossain vaiheessa helpottaa, viimeistään sitten abivuonna kun on vähemmän tunteja ja enemmän vapaata :D Tai ainakin mulla oli, en sitten tiedä teidän koulusta.
- U

Nimi: Ellie

17.08.2018 23:49
Joo meilläkin kyllä voi käydä itsenäisesti kursseja, mut toi on jotenki spesiaali kurssi niin ei pysty D:

Vastaus:

Aa no sitten tietysti ymmärrän. Voi harmi, toivottavasti se asia järjestyy kuitenkin.
- U

Nimi: Ellie

15.08.2018 21:11
Kyl se on pakko käydä nyt kun kaikki muutkin käy. Eihän se koulu mun pillin mukaan hyppele... D:

Vastaus:

Aa niin, okei. Eikun mietin vaan, et jos se ois ollut sellainen, minkä voi käydä itekseen, kun meidän lukiossa ainakin oli sellasia kursseja.
- U

©2018 Sateenkaaritaivas - suntuubi.com