Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Tämä on pelkästään hoitajille pyhitetty chatti, jossa voitte jutustella kaikessa rauhassa ihan mistä tahansa maan ja taivaan väliltä, kunhan muistatte noudattaa sivuston sääntöjä ja hyviä käytöstapoja. Myös ylläpitäjä käy täällä mahdollisimman aktiivisesti lukemassa viestejä, vastaamassa niihen ja osallistumassa keskusteluun! Samalla pidän huolta, että sääntöjä noudatetaan ja ketään ei kiusata, joten ette te ihan ilman valvontaa täällä kuitenkaan saa jutella.

Jos teillä on vaikeuksia keksiä puheenaiheita, tässä muutama esimerkki, joista voi yrittää saada keskustelua käyntiin.

x Koulu: millä luokalla olet, millaisia opettajasi & luokkalaisesi ovat, millainen lukujärjestys sinulla on, mitä lempi- tai inhokkiaineita sinulla on, kuinka pitkiä koulupäiväsi ovat...

x Vuodenajat: mikä on lempivuodenaikasi ja miksi? Mitä tykkäät tehdä eri vuodenaikoina? 

x Harrastukset: harrastatko itse tai vaikkapa lemminkin kanssa jotain, minkä haluaisit jakaa? Miksi pidät kyseisestä harrastuksesta, kauanko olet harrastanut, mikä laji on kyseessä...

x Suosikki tv-sarja(t): mikä sarja, miksi pidät juuri siitä, milloin se tulee telkkarista tai katsotko sitä esimerkiksi Netflixistä, ketkä ovat lempihahmojasi, suosittelisitko sarjaa jollekin ja jos kyllä, niin kenelle? 

x Lemmikit: mitä lemmikkejä omistat/haluaisit omistaa, minkä nimisiä & rotuisia ne ovat, mitkä ovat lemmikkisi parhaat puolet?

x Luonto: tykkäätkö liikkua luonnossa, mikä on lempipaikkasi ulkona, millaisista asioista pidät luonnossa? 

x Musiikki: millaista musiikkia kuuntelet, kuka on lempiartistisi/-bändisi, mikä on lempikappaleesi, mitä suosittelisit muiden kuunneltavaksi? Halutessasi voit myös heittää alle linkin johonkin kappaleeseen, jonka toivoisit muiden kuuntelevan ja sitten pyytää heiltä esimerkiksi palautetta siitä. 

x Virtuaalikennelharrastus: mitä kautta alunperin löysit virtuaalikenneleiden pariin, oletko koskaan hoitanut esim. virtuaalitalleilla tai neohoitoloissa vai ollut vain vk-harrastaja, onko sinulla omaa virtuaalikenneliä, mitä pidät juuri tästä kennelistä, mikä on suosikkivirtuaalikennelisi, -tallisi tai muu virtuaalipaikka...

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Ellie

04.05.2019 18:17
Mulle kuuluu myös hyvää, vaikka kiirettä todellakin on ollut. Kuulin juttua, että suntuubi lopettaa, mitenköhän sateenkaaritaivaan käy?

Vastaus:

Esittämäsi kysymys on hyvinkin aiheellinen ja siksi haluankin siihen nyt vastata. Sateenkaaritaivas ei ole lopettamassa toimintaansa, vaan siirtyy uudella nimellä Webnodeen. En ole vielä täysin varma siitä, jatkuuko Sateenkaaritaivaan hoitajatoiminta uudella sivulla normaalisti, sillä se on hieman monimutkaisempaa toteuttaa kuin täällä. Asian suhteen ei kuitenkaan vielä ole huolta, sillä uudelle sivustolle siirrytään vasta, kun se on kokonaan valmis. Teen ensin muut tiedonsiirrot sinne valmiiksi ja pohdin hoitajatoiminnan kohtaloa sitten, ja asiasta ilmoitetaan toki täällä oleville hoitajille heti kun päätös on tehty. Siihen asti saatte kuitenkin jatkaa hoitajana toimimista täällä ihan normaalisti, sitä ei estä mikään.
- U

Nimi: Katerina

25.04.2019 16:50
Moi Ellie!

Mun kevät on sujunut hyvin, kiitos vaan kysymästä. Kuten arvelitkin, niin mulla on vaan ollut paljon kiireitä, kun on ollut kokeita sun muuta koulussa ja vapaa-ajallakin paljon tekemistä harrastusten parissa ja kavereiden kanssa. Nyt kuitenkin kirjoitin pitkästä aikaa tarinan, ettei Ushma joudu erottamaan mua epäaktiivisuudesta :D Mitenkäs sulla on sujunut, mitä kuuluu?

Nimi: Ellie

04.04.2019 01:07
Moii!
Ajattelin kirjoittaa tänään, tai huomenna :D Miten kevät sujuu teillä? Varmaan kiireitä, kun ei oo juuri kenestäkään kuulunut xD elossa?

Vastaus:

Moi Ellie! Kiva kun oot edes ajatellut kirjoittaa, vaikka uutta tarinaa ei näköjään vielä ole tullutkaan näin 11 päivää tämän viestin lähettämisen jälkeen :D Mulla ainakin on ollut melko kiireinen kevät, sillä aloitin maaliskuun puolessa välissä ensimmäisen työharjoitteluni ja oon ollut joka päivä 7 tuntia töissä ja päässyt kotiin aika myöhään, niin oon ollut aika väsynyt enkä ole jaksanut oikein täällä päivitellä. Onhan mulla toki vapaapäiviä aina viikonloppuisin ja nytkin tulossa pääsiäisenä pidempi vapaa, mutta suurin osa vapaa-ajastani menee tällä hetkellä poikaystäväni kanssa, sillä meidän suhde on vielä melko tuore ja poikaystäväni on lähdössä toukokuun alussa kuukaudeksi Helsinkiin, niin totta kai me halutaan nyt molemmat viettää kaikki jäljelläoleva aika toisten kanssa, kun sen kuukauden aikana ei luultavasti nähdä kertaakaan :d Onneksi mulla kuitenkin alkaa tän 9 viikon harjoittelujakson jälkeen heti kesäloma, eli mulla alkaa loma jo toukokuun puolivälissä ja yritän silloin sitten ehtiä vähän panostaa tähän virtuaalipuoleen, kun poikaystävä on silloin vielä etelässä ja kavereitakaan en ihan hirveästi pysty vielä silloin näkemään, kun he ovat vielä koulussa. Mitenkäs sun kevät on sujunut?
- U

Nimi: Ellie

02.03.2019 20:47
Moikka moi !
Mulle kuuluu ihan hyvää. Kevät on kiireistä aikaa koulun ja urheilun kannalta. Ihanaa kuitenkin kun säät lämpenee! Ehkä se kesä sieltä vielä tulee!

Vastaus:

Kiva kuulla, että sulle kuuluu kiireestä huolimatta hyvää :) Uskoisin, että se kesä kyllä sieltä tulee niin kuin tähänkin asti joka vuosi.
- U

Nimi: Katerina

01.03.2019 09:58
Moikka pitkästä aikaa multakin tänne chatin puolelle! Mitäs teille kuuluu?

Vastaus:

Moikka Katerina! Mulle kuuluu tosi hyvää, oon tällä hetkellä lomalla niin oon saanut vähän ottaa rennosti ja viettää aikaa perheen ja poikaystävän kanssa :) Mitäs sulle?
- U

Nimi: Ellie

24.02.2019 03:47
Ollaanko vielä elossa?

Vastaus:

Elossa ollaan, ja aika vasta oot säkin näköjään tän viestin lähettänyt :D Oon vaan ollut viime aikoina tosi kiireinen koulun kanssa ja yksityiselämässäkin, niin on tää kennelin pyörittäminen jäänyt huomattavasti vähemmälle. Toki se harmittaa, mutta eihän sille mitään voi. Toistaiseksi en ainakaan haluaisi kenneliä lopettaa tai laittaa tauollekaan, kun mulla tän viikon jälkeen alkaa kuitenkin hiihtoloma, jos silloin vaikka vähän enemmän ehtisi olla täälläkin puolella :D
- U

Nimi: Ellie

24.01.2019 13:05
En muista koska oon viimeksi kirjoittanut noin lyhyeen tarinan :D mun piti lähettää se tuolloin 10.1, mutta se oli niin lyhyt, niin mietin sen jatkamista joku toinen päivä. EN kuitenkaan jaksanut / keksinyt siihen mitään jatkoa, joten siitä tuli tuollainen 200 sanan pituinen varmaan...
ps spam anteeksi xD

Vastaus:

Ei se mitään, vaikka tarina oli lyhyt, se on silti parempi kuin ei tarinaa ollenkaan :D Vastasinkin siihen juuri, pahoittelut vielä viivästyksestä. Ja ei haittaa vaikka spämmit, tuleepahan edes jotain viestejä joskus tännekin.
- U

Nimi: Ellie

24.01.2019 12:59
Ushma miten on kun myös Iitulla on hoitaja, niin saako hänkin sitten mahdollisesti yhden pennuista vai?

Vastaus:

Itse asiassa ei, sillä tuo Iitun hoitaja ei ole liittymisensä jälkeen kirjoittanut yhtäkään tarinaa ja liittymisestä kuitenkin on jo useampi kuukausi ehtinyt kulua, niin valitettavasti joudun hänet erottamaan :/
- U

Nimi: Ellie

10.01.2019 18:24
Kirjoittelen tässä tarinaa ja tutkiskelin mun tavaravarastoja. Huomasin, että Leolta puuttuu lämmin takki, mutta semmosta ei löytynyt pikaisella kaupasta. Onko sulla sitten kaikille koirille omat takit, vai miten on asian laita? Mun tarinassa alkaa pakkanen paukkua parhaimmillaan -20 asteissa nyt vielä tammi- ja helmikuun alussa, mutta sen jälkeen alkaa lämpenemään. Takki tuohon säähän vois varmaan olla aika kiva. Kirjoitan nyt tarinaan että puin Leolle takin päälle. Jos lisäät takin kauppaan, niin voisin sitten ostaa sellaisen

Vastaus:

Ai niin tosiaan, en oo ees aatellut tuota takki asiaa :D Hyvä kun huomautit, koska nuo säät on kyllä olleet aika kylmiä. Jos koirille kerran on kaupassa sadetakit, niin ehkä talvitakit ois hyvä olla myös. Lisään sellaisia kauppaan, niin voit ostaa sellaisen sitten Leolle.
- U

Nimi: Ellie

10.01.2019 16:39
Vautsi! Olis upeeta ottaa pikku veijari mun hoidokiksi :3 mikäli siis aika vaan riittää mulla, ja täällä vielä silloin pyörin.

Vastaus:

No kiva kuulla! :3 Ehkä sen näkee sitten, kun tosiaan ei voi tietää, ootko vielä silloin täällä.
- U

Nimi: Ushma

08.01.2019 21:06
Päätin nyt kirjoittaa tähän vielä uuden viestin siitä, mitä tää vuosi tuo tullessaan kennelin puolella, koska en viitsinyt tehdä edellisen viestin vastauksesta kauhean pitkää. Tän vuoden puolella on luvassa ainakin kaksi pentuetta, yksi kummastakin kennelin kasvatusrodusta. Molempien pentueiden vanhemmat tulee tän kevään aikana kahden vuoden ikään (paitsi shelttipentueen emä Pihla, joka täyttää keväällä jo 3 vuotta), ja ajattelin että se on sopiva ikä teettää pentueet. Mitä nuoremmat vanhemmat, sen parempi, eikö? Olen suunnitellut, että shelttipentue tulee kevään aikana mahdollisimman pian sen jälkeen, kun Balto täyttää kaksi vuotta. Balton syntymäpäivä on huhtikuussa, joten luultavasti pentue pyritään laittamaan aluilleen viimeistään toukokuussa.

Bordercolliepentue sen sijaan tulee Iitulle ja Leolle, joista Leo täyttää kaksi vuotta maaliskuun lopulla ja Iitu täyttää kaksi vuotta toukokuussa. Bordercollienpennut laitetaan kuitenkin aluilleen vasta vuoden lopulla, ensin täytyy hoitaa shelttipienokaiset pois alta. Mulla ei varsinaisesti ole syytä, miksi nää pentueet tulee juuri tässä järjestyksessä mutta eipä sillä väliä, kun kaikki vanhemmiksi suunnitellut koirat on melko samanikäisiä kuitenkin. Ja Ellie, koska sä oot Leon hoitaja, niin sikäli kun oot sitä vielä siinä vaiheessa kun on pentueen aika, niin saat toki yhden Leon pennuista toiseksi hoitokoiraksesi, jos haluat. Jos et, niin pidän joka tapauksessa yhden Leon pennuista itselläni täällä kennelillä ja sille etsitään hoitajaa ihan samalla tavalla kuin muillekin koirille. Ei kuitenkaan syytä huoleen, ei tarvitse päättää heti, pentuehan tulee vasta syksymmällä niin sulla on kyllä aikaa miettiä rauhassa asiaa :)

Muuta en osaa sanoa kennelin suhteen, mutta tietysti olisi huippua järjestää taas jotkut viralliset kisat jossain vaiheessa nyt, kun oon vähän paremmin perehtynyt niiden järjestämiseen ja tuomarointiin. Pitää nyt vielä katsoa, mutta mahdollisesti virallista kisahumua on siis tiedossa ja jos on, niin lajeina luultavasti mulle tutuimmat agility ja toko, vielä en oo tarpeeksi perillä näistä kisajutuista kokeillakseni mitään uusia lajeja :D

Nimi: Ellie

02.01.2019 00:07
Hyvää uutta vuotta teille kaikille! Päätin pyhittää joululoman itselleni ja rentoutumiselle, jonka takia en ole täällä pyörinyt. Ajattelin kuitenkin, että voisin vielä loman lopulla kirjoittaa jouluaiheisen tarinan, mikäli saisin siihen jotain hauskaa rakennettua. (tai sitten kirjoitan sen ilman hauskuutta)
Lomalla en oo varsinaisesti tehnyt mitään, oletteko te? Oon suurimmalta osalta koittanut vain rentoutua, eli oon nyt lomalla lukenut semmoisen neljä kirjaa :D Kavereiden kanssa oon kanssa jonkun verran aikaa viettänyt, muun muassa eilen.

Mitä uusi vuosi tuo sinulle tullessaan?
Mulle on luvassa paljon treenausta, matka ulkomaille ja tietenkin koulua. Odotan innolla, että päivät lähtee tästä kirkastumaan, mutta haluaisin silti kirpeitä pakkassäitä vielä jonkun aikaa. Raikkaat säät on nimmittäin parasta. Odotan mä kyllä kevättä ja kesääkin paljon. Ah ja lämpimiä säitä!

Tässä epätoivoinen yritys herättää chat eloon. Lisäksi pakenen lakanoiden vaihdosta. Oon jo puolivälissä. peitto puuttuu enää, mutta se on just se hankalin osa DD;

Vastaus:

Kiitos Ellie, hyvää uutta vuotta myös sulle! Mun mielestä on vaan kiva kuulla, että oot ottanut joululomalla vaan omaa aikaa ja rentoutunut, etkä oo siksi ollut täällä niin hirveästi. Ilahdun kyllä, jos kirjoitat vielä jonkun jouluaiheisen tarinan tai ylipäätään tarinan ennen loman loppua, ei sen ole pakko joulusta kertoa mikäli tuntuu hölmöltä kirjoittaa siitä näin jälkikäteen :D Mäkään en oo kauheasti mitään erikoista lomalla tehnyt, ollut vaan kotona perheen kanssa ja huolehtinut mun veljen kissanpennusta, joka oli täällä kuukauden ajan hoidossa ja lähti tuossa pari pöivää sitten kotiin. Oon kyllä myös nähnyt mun kavereita jonkin verran, mutta yllättävän vähän kylläkin. Kiva kun yritit herättää chattia eloon, toivottavasti joku muukin vastaa sulle. Itse en vielä tiedä mitä tää vuosi tuo tullessaan, paitsi tietysti opintoja ja ensimmäinen käytännön harjoittelujakso on keväällä. Lisäksi oon yrittänyt etsiä kesäksi töitä, että saan vuokran maksettua, kun opintotukeahan ei lomakuukausien ajalta saa. Odotan kyllä jo tosi paljon kesää, vaikka varmaan suuri osa siitä menee kyllä sitten töissä, mutta on mulla toivottavasti joitain lomapäiviä jolloin voin toteuttaa suunnitelmia, joita ollaan kavereiden kanssa laadittu :D Ei sillä, että tässä talvessakaan mitään valittamista ois, onhan täällä kaunista kun on lunta ja aurinko paistaa, kylmyys ei vaan oo yhtään mun juttu.
- U

Nimi: Katerina

19.12.2018 16:31
Ainiin ja huomasin myös, ettet Ushma tänä vuonna järjestänyt jouluarpajaisia, kuten kahtena edellisenä vuonna oot järjestänyt. Ei sillä, ettäkö se haittaisi, mutta ootko sitten miettinyt joululoman ajalle jotain muuta yhteistä toimintaa hoitajille, ehkä jotain muuta jouluaiheista? :3

Vastaus:

Joo, mulla oli niin kiireinen syksy etten ehtinyt edes miettiä mitään jouluarpajaisten järjestämistä, vaikka se olisi varmasti kiva idea ollutkin varsinkin nyt, kun on enemmän hoitajia, jotka voisi ostaa arpoja. En oo kyllä oikeastaan miettinyt mitään muutakaan toimintaa, mutta nyt kun sanoit, niin onhan tässä vielä lomaa jäljellä niin jotain voisi keksiä, jos on halukkaita osallistujia :D Saa siis ihan vapaasti ehdottaa, jos on mielessä jotain kivaa tekemistä, mitä haluaisitte :3
- U

Nimi: Katerina

19.12.2018 16:30
Heippa, pitkästä aikaa mäkin tänne chattiin jotain kirjoitan :D Munkin joulusuunnitelmiin kuuluu ihan vaan se, että vietän jouluaaton perheen kanssa jokavuotisia perinteitä noudattaen, mutta joulupäivänä tai Tapaninpäivänä ois tarkoitus mennä myös poikaystävän perheen luokse kyläilemään ja viettämään vielä vähän joulua, syömään hyvää ruokaa ja vaihdetaan siellä vielä lahjojakin hieman :3 Ois ihanaa, jos mullakin ois tollainen pidempi loma niin kuin sulla Ushma, mutta ei, mun joululoma alkaa vasta ylihuomenna :D

Vastaus:

Heippa Katerina, kiva kuulla vähän sunkin kuulumisia :D Sun joulusuunnitelmat kuulosti kyllä tosi kivalta, on varmaan mukavaa viettää joulua sekä oman että poikaystävän perheen kanssa :3
- U

Nimi: Ellie

13.12.2018 22:31
Tuo pitkä loma maistuis kylä tähän kaamosaikaan. Olis ihanaa käpertyä peiton alle ja lukea kirjaa päivät pitkät:3

Vastaus:

Haha, tää pitkä loma on kyllä ihan kiva. Lukea en oo vielä ehtinyt, lähinnä vahtinut mun veljen ja sen tyttöystävän kissaa kun se on täällä hoidossa ja muut on vielä päivät koulussa/töissä niin oon sitten ton karvapallon kanssa pitkiä päiviä kahdestaan :D Oon myös yrittänyt tätä kenneliä väliin päivitellä, jos täällä jotain vastailtavaa on tai muuten tulee inspis, että haluaa täällä tehdä jotain.
- U

Nimi: Ellie

06.12.2018 18:30
Kävin pitkästä aikaa taas kirjoittelemassa. Eipä mitenkään huiman pitunen, mutta on se pidempi kuin edellinen:D

Onko teillä mitään joulusuunnitelmia? ite vietän ihan vaan perheen kanssa joulun. Alkaispa joululoma jo, rakastan joulun aikaa ja haluaisin päästä nauttimaan lomasta. Tänään, itsenäisyyspäivänä, syödään perheen ja serkkujen kanssa hyvää ruokaa.

Vastaus:

Käyn ihan kohta lukemassa sen sun tarinan, mutta ajattelin tulla vastaamaan tänne ensin :D Mun joulusuunnitelmiin kuuluu ihan vaan se, että vietetään joulu perinteiden mukaisesti samalla tavalla kuin joka vuosi eli perheen kanssa täällä kotona ollaan kaikki yhdessä, syödään hyvää ruokaa, availlaan lahjoja jne. Mullahan alkoikin jo joululoma tällä viikolla ja se kestää peräti kuukauden, joten aika kiitettävän pitkä loma mulla on :D
- U

Nimi: Ellie

19.11.2018 21:58
Mullakin tuntuu menevän kaikki aika koululle ja harrastukselle, varsinkin kun nyt on koeviikko. Haluaisin olla aktiivinen hoitaja, mutta pakko mennä oman jaksamisen mukaan ja tällä kertaa se sanoo näin. Onneksi ens jakso on helpompi, niin voisin koulussa aina hypäreillä vähän väsätä tarinoita tms.
Todellisuudessa en varmaan kuitenkaan saa mitään aikaiseksi. :D oon huono olemaan produktiivinen

Vastaus:

Hyvähän se vaan on, että osaa kuunnella omaa jaksamista ja mennä sen mukaan. Toivottavasti saat sitten ensi jakson aikana kirjoiteltua vähän enemmän, vaikka susta nyt tuntuukin, ettet ehkä saa mitään aikaiseksi.
- U

Nimi: Katerina

19.11.2018 14:30
Kun täällä nyt on ollut näistä vuosipäivistä puhetta, niin mulla tuli 12. elokuuta täyteen kaksi vuotta täällä hoitajana, elikkä nyt on sitten jo n. 2v ja 3kk täällä tullut vietettyä aikaa :D

Ja uusille hoitajille tiedoksi - ja miksei vanhemmillekin muistutuksena - niin kuten oon täällä jo aiemminkin jossain sanonut, niin muakin saa ihan vapaasti tarinoissa käyttää, kunhan pysyy asiallisuuksissa eikä tee musta mitään maailman kamalinta ihmistä niissä :D

Ja Ushma kun olit tuolla aiemmin kuulumisia kysellyt, niin mulle kuuluu ihan hyvää. Oon vaan ollut tosi kiireinen koulun kanssa, niin on tää hoitaminen jäänyt vähän vähemmälle ja se kyllä harmittaa mua hieman, koska haluaisin kuitenkin olla aktiivinen hoitaja Renolle ja Sindille :/

Vastaus:

Niin, sä oot ollutkin jo tosi pitkään täällä hoitajana :) Kiva kuulla, että sulle kuuluu hyvää. Ymmärrän kyllä nuo sun koulukiireesi, kun mulla on niitä itselläkin. Älä ota turhaa stressiä siitä, etköhän sä kelpaa Renolle ja Sindille juuri tuollaisena, vaikka et aina ehtisi niin aktiivinen ollakaan <3
- U

Nimi: Kerttu

14.11.2018 18:15
Mulla on vielä n. 4 kuukautta siihen kun mä liityin tänne hoitajaks, eli sitten mä ja Popi ollaan oltu vuosi yhdessä :) siihen on kuitenkin vielä aikaa, mutta ajattelin kuitenkin sanoo kun kerran tuli puheeksi :)

Ps. Kiva kun täällä on taas vähän keskusteluakin!

Vastaus:

No mutta onhan tässäkin kuitenkin ehtinyt jo useampi kuukausi siitä vierähtää, kun oot liittynyt hoitajaksi ja eiköhän se aika äkkiä kulu, niin pian pääsette tekin siten vuosipäivää juhlistamaan :D Ja oon samaa mieltä, kiva kun täälläkin välillä jotain jutellaan.
- U

Nimi: Ellie

13.11.2018 21:13
Huhhuh mulla tulee ens kuussa vuosi täyteen täällä :D niinkin pitkään täällä aikaani viettänyt. Oho :o
Pitäis varmaan väsätä mun ja Leon vuosipäivätarina tms muuta tosi villiä ja uutta ja upeeta.

Vastaus:

Ohhoh, ootpa säkin sitten jo aika pitkään ollut täällä hoitajana :D Kuulosti ihan hauskalta idealta toi teidän vuosipäivän tarina, jään mielenkiinnolla odottamaan mitä sä sitten keksitkään.
- U

©2019 Sateenkaaritaivas - suntuubi.com