Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tämä on pelkästään hoitajille pyhitetty chatti, jossa voitte jutustella kaikessa rauhassa ihan mistä tahansa maan ja taivaan väliltä, kunhan muistatte noudattaa sivuston sääntöjä ja hyviä käytöstapoja. Myös ylläpitäjä käy täällä mahdollisimman aktiivisesti lukemassa viestejä, vastaamassa niihen ja osallistumassa keskusteluun! Samalla pidän huolta, että sääntöjä noudatetaan ja ketään ei kiusata, joten ette te ihan ilman valvontaa täällä kuitenkaan saa jutella.

Jos teillä on vaikeuksia keksiä puheenaiheita, tässä muutama esimerkki, joista voi yrittää saada keskustelua käyntiin.

x Koulu: millä luokalla olet, millaisia opettajasi & luokkalaisesi ovat, millainen lukujärjestys sinulla on, mitä lempi- tai inhokkiaineita sinulla on, kuinka pitkiä koulupäiväsi ovat...

x Vuodenajat: mikä on lempivuodenaikasi ja miksi? Mitä tykkäät tehdä eri vuodenaikoina? 

x Harrastukset: harrastatko itse tai vaikkapa lemminkin kanssa jotain, minkä haluaisit jakaa? Miksi pidät kyseisestä harrastuksesta, kauanko olet harrastanut, mikä laji on kyseessä...

x Suosikki tv-sarja(t): mikä sarja, miksi pidät juuri siitä, milloin se tulee telkkarista tai katsotko sitä esimerkiksi Netflixistä, ketkä ovat lempihahmojasi, suosittelisitko sarjaa jollekin ja jos kyllä, niin kenelle? 

x Lemmikit: mitä lemmikkejä omistat/haluaisit omistaa, minkä nimisiä & rotuisia ne ovat, mitkä ovat lemmikkisi parhaat puolet?

x Luonto: tykkäätkö liikkua luonnossa, mikä on lempipaikkasi ulkona, millaisista asioista pidät luonnossa? 

x Musiikki: millaista musiikkia kuuntelet, kuka on lempiartistisi/-bändisi, mikä on lempikappaleesi, mitä suosittelisit muiden kuunneltavaksi? Halutessasi voit myös heittää alle linkin johonkin kappaleeseen, jonka toivoisit muiden kuuntelevan ja sitten pyytää heiltä esimerkiksi palautetta siitä. 

x Virtuaalikennelharrastus: mitä kautta alunperin löysit virtuaalikenneleiden pariin, oletko koskaan hoitanut esim. virtuaalitalleilla tai neohoitoloissa vai ollut vain vk-harrastaja, onko sinulla omaa virtuaalikenneliä, mitä pidät juuri tästä kennelistä, mikä on suosikkivirtuaalikennelisi, -tallisi tai muu virtuaalipaikka...

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Ira

12.02.2018 23:50
Kiva, onnee kokeisiin!!

Mua muuten kiinnostais tietää, mitä mieltä olette mun tarinoissa olevista hahmoista (varsinkin Ushma, mutta muutkin saa vastata)? Onko teillä lempi- ja inhokkihahmoja?

En tiedä kiinnostaako teitä, mutta keksin huvikseni kirjoittaa (enemmän tai vähemmän) lyhyen listan kappaleista, jotka kuvaa tosi hyvin näitä eri päähenkilöitä:

Ira:
Kent - Taxmannen
Twentyone Pilots - Fairly Local
Deuce - Walk Alone (varsinkin kertsi)
Tonedeff - Politics (kertsi ja tunnelma)

Arra:
Tonedeff - Masochist
Grace - You Don't Own Me
Jeffree Star - I'm In Love with a Killer

Jonas:
Twentyone Pilots - Message Man
Deuce - Let's Get It Crackin'
Hollywood Undead - Riot
Die Antwoord - Banana Brain
Eminem - So Bad
D12 - Purple Pills
MISSIO - Kamikazee (varsinkin tää)
Kent - Musik Non Stop

Solveig:
Hollywood Undead - Outside
Hollywood Undead - Whatever It Takes
MISSIO - Bottom Of the Deep Blue Sea
Madonna - Devil Pray

Zakke:
Hollywood Undead - S.C.A.V.A. (varsinkin kun Beest kuolee)
Hollywood Undead - Levitate
Hollywood Undead - Pray (tää kuvaa Zakken tunteita hyvin)
MISSIO - Everybody Gets High
Kent - Taxmannen
Twentyone Pilots - Heavydirtysoul

Vasilij:
Kent - Gigi (Arran ja sen suhde)

Maksim:
Hollywood Undead - Medicine

Vähän kaikki yleisesti:
Hollywood Undead - Dead In Ditches
Kendrick Lamar - m.A.A.d city
Ghostemane - Caligula (ehk eniten kuvaa Zakkea)
Adam Lambert - Runnin' (alku, se mis lauletaan juomisesta)
Rihanna - BBHMM
Twentyone Pilots - Heathens
Imagine Dragons - Sucker for Pain
Lorde - Glory and Gore

Täs on ne mitkä mulle tulee nyt mieleen, jos tykkäätte siit et kuvailen mun hahmoja kappaleiden avulla niin laitan mielelläni niitä lisää. Nää kappaleet on siis vaikuttanut suuresti näiden hahmojen persoonia, jotka tulee varmaan esille paremmin myöhemmin. Yritin saada vähän eri genrejä mukaan, jos joku tykkäis jostain :D

Vastaus:

Kiitos paljon! :) Tää lista oli muuten tosi kiva, vaikka en oo tainnut kuulla noista biiseistä tyyliin yhtäkään xD Voisin kuitenkin joskus aikani kuluksi niitä kuunnellakin. Jos nyt jotain noista hahmoista voin sanoa, niin ei mulla varsinaisesti mitään inhokkeja oo, en vaan hirveästi tykkää Vasilista mutta se ei varmaan oo mikään ihme kun se on sellainen ns. tarinan pahis :D Kaikki muut hahmot on tosi mukavia ja vaikuttaa ihanilta sun kuvailun perusteella, mutta eniten tykkään ehkä tietty sun ja Zakken hahmoista, mutta myös se Kirill (?) oli tosi ihana niin kauan kuin esiintyi tarinassasi.
- U

Nimi: Ushma

10.02.2018 13:52
Vastaan nyt kerrankin teille tälleen ihan yleisesti omana viestinä :D Voi teitä, toivottavasti paranette pian ellette oo jo parantuneet, jaksuhalit multa teille <3 Mullahan ei koulun suhteen nyt enää niin paljon stressiä ole, kun viikko sitten alkoi jo se kauan odotettu lukuloma. On ollut kivaa, kun on vähän saanut hengähtää ja nukkua pidempään, sekä tietty olla yksin kotona ja tehdä vähän mitä itse haluaa, opiskelua tietenkään unohtamatta. Ens viikoksi tosin on taas tohinaa luvassa, kun maanantaina on äidinkielen tekstitaidon yo-koe, keskiviikkona koristellaan koulua penkkareita varten ja torstaina sitten onkin jo ne penkkarit :D Perjantaina on sitten vielä mun veljen wanhojen tanssit, joten en ehdi ihan hirveästi kotona lorvia :D

Nimi: Ellie

09.02.2018 13:00
Itekki oon kipeenä D: toivottavasti me nyt parannuttaisiin pian x)

Nimi: Ira

08.02.2018 03:06
Mä oon jälleen kipeenä ja tekemistä riittää, sain tosin ykkösen matikan suoritettua niin sitä ei tarvii niinkään stressata.

Nimi: Ellie

07.02.2018 21:16
Mulla on tässä parin viikon sisään ihan kauheesti kouluhommia :D Pari koeattakin on, just sellasist aiheist mis pitää lukee paljon <33 rakastan. Matikka mulle muutenki vaikeeta ja kemiasta oon ollu pois. Mites teillä?

Nimi: Marzima

03.02.2018 06:29
Moi, Ira!

Mä en oo oikee tehny mitää ihmeellistä joululomalla. Jouluaattona syötiin jouluruokaa, joulupäivänä menin mun isälle. Ei mitää muuta (oikee).

Mut moi!

Vastaus:

Ihan kivaltahan sunkin joulunaika kyllä vaikutti, vaikka ei paljoa tapahtunut :)
- U

Nimi: Katerina

31.01.2018 09:51
Voi kiitos Ellie! <3 Voisin sanoa kyllä ihan samaa susta, sun tarinat on myös jotenkin tosi hyvin ja huolellisesti tehtyjä ja niissä on paljon sisältöäkin, niin niitä on kiva lukea :)

Nimi: Ellie

31.01.2018 00:46
Toivottavasti parannut :( ja tsemppiä esitelmään! Mulla oli tänään Englannin esitelmä, see meni itseasias ihan kivasti. Toisaalta olin nukahtanu sitä edeltävänä iltana vahingossa, joten jäi tuo harjottelu vähän lyhyeeseen. Kyl siit opettajan mukaan ysi puol tuli, joten silleen ihan kiva.

ps Katerina mun on pakko sanoo et vitsi oot lahjakas kirjoittaja D: Susta näkee et oot kirjottanu kauan, koska sun tarinoita on jotenkin tosi miellyttävä lukea :3

Vastaus:

No hyvinhän se esitelmä sitten meni, vaikka et hirveästi ehtinyt harjoitella edes :D Onhan se tietty hyvä nukkua kunnon yöunetkin, niin ei tarvi väsyneenä esittää mitään.
- U

Nimi: Ira

29.01.2018 23:46
Kiva että en oo ainoa jolta puuttuu kaikki motivaatio sillä sama täällä... :D
Mulla on ensi viikolla konsertti jossa soitan kappaleen jota inhoan, varsinkin kun mun klarinetti on tosi halpa niin se kuulostaa huonolta, mä saan pian tosin uuden klarinetin niin ehkä siinä sitten lisääntyy motivaatio. Mä myöskin juonnan kyseisen konsertin niin kiva kun oon nyt kipeenä.
Esitelmät on mulle aika helppoja mutta mun pitää analysoida yks leffa ruotsintuntia varten, ja no, ymmärrätte varmaan että en oikeesti jaksa sitä kieltä xD
Mä puhun mielelläni ruotsia, mutta en voisi välittää vähempää mistään kirjallisuuteen ja kirjoittamiseen liittyvästä.

Lisäks pitää hakea töitä...

Vastaus:

Voi ei, sinäkinkö? Motivaatiopulaa taitaakin nyt olla liikkeellä oikein tarttuvana ilmiönä, mutta toivottavasti se setviytyy sitten. Tavallaan toi konsertti kuulostaa muuten ihan kivalta, mutta tietysti jos motivaatiota ei oo etkä oo soittimeen tyytyväinen ja kipeäkin oot, niin ei siitä varmaan ihan hirveän mukavaa tule :/ Tsemppiä ja paranemisia! Munkin pitäis tosiaan yrittää hakea jossain vaiheessa ainakin kesätöitä, mutta mulla ei oo vielä hajuakaan, koska se kesätyöhaku on. Hyvin menee siis :D Ja yhteishaussa pitäis sitten hakea kouluihinkin ja sekin stressaa, kun ei ainakaan ihan kaikki hakukohteet vielä oo täysin selvillä.
- U

Nimi: Ellie

29.01.2018 19:32
Moips Katerina :3 Kiitos paljon tsempeistä, eiköhän tää tästä. En usko et siitä nyt ainakaan mitää vaikeuksia tulee xD Toivottavasti

Mun motivaatio on aika ajoin niin kateissa, että oon tosi ylpee jos saan tyylillä luettua kokeeseen tai tehtyä vähän esitelmää yms. :D

Vastaus:

Toivotaan parasta, eikös se niin mene :D Voi sua, toivottavasti löydät kadonneen motivaatiosi vielä jostain, niin saattaisi onnistua paremmin. Tietysti se opiskelu varmaan noinkin käy, jos pakko on :D
- U

Nimi: Katerina

29.01.2018 17:22
Moikka vaan kaikille pitkästä aikaa!

En olekaan hetkeen käynyt täällä chatin puolella, mutta nyt kävin ja lueskelin noita teidän viestejä. Tosi ikävä kuulla noista teidän lastensuojeluilmoituksista, toivottavasti sulla Ellie kaikki kääntyy vielä parhain päin. Tosi paljon tsemppiä ja jaksamisia sulle, äläkä suotta murehdi sitä yhteishakua, kyllä se siitä vielä selviää ajan kanssa :)

Mullakin on koulun suhteen ollut nyt vähän motivaatiopulaa, kun tuntuu että kaikki stressaa vaan koko ajan ja on ihan hirveesti hommia. Mikäs tässä seuraavaa lomaa odotellessa sitten :"D Aattelin tässä alkaa kohtapuoliin uutta tarinaakin kirjoittaa, jos ensin keksisin siihen jonkinlaista juonta.

Vastaus:

Kiva kun suakin näkee täällä välillä osallistumassa keskusteluihin, niin saadaan pidettyä tätä aktiivisemmin käynnissä :) Ihana oot kun jaksat tolleen tsempata muita, tosta tulee varmasti Elliellekin hyvä mieli <3
- U

Nimi: Ellie

29.01.2018 00:58
No toihan kuulosta just oikeelta työtavalta toimia!!! :D

En millään jaksais lukea kokeiisiin ja mun pitäis tehä sikan kaikkii esitelmii ja opetel niit ulkoo en yhtään jaksais D: moti vähän nollassa kun oon ollu kipeenä ja vielkin oon sairaana mut silti pitää tehä koulujuttuiii

Vastaus:

Ymmärrän hyvin sun motivaation puutteen, mullakin on sitä :/ Mulla tosin loppuu koulu jo perjantaina ja sen jälkeen vaan penkkarit yms ja kirjoitushommia, joten pääsen kohta vähän rentoutumaan kaiken stressin jälkeen.
- U

Nimi: Ira

28.01.2018 23:13
Joo tiiän, luulen et mun siskojen koulun henkilökunta halus savustaa meidät ulos nii ne aatteli et jos ne aiheuttaa tarpeeks hankaluuksia niin me finnjävelit painutaan takas mistä tultiin...

Vastaus:

Aika törkeetä tommonen kyllä, mutta tapansa kullakin... :/
- U

Nimi: Ellie

27.01.2018 00:56
Joooo, onhan se paha. Varsinkin kun toi oli jo neljäs. No mut tehty mikä tehty :D Mitä ihmettä miten jollakin voi olla motivaatiota tehä valheellisista syistä ilmotusta... mitäköhän neki saavuttaa elämällään :DD

Nimi: Ira

23.01.2018 21:32
Oi shit, lastensuojeluilmoitus on aika paha. Musta ja mun siskoista tehtiin vuos sitten aiheeton lastensuojeluilmoitus tyhmistä ja valheellisista syistä, luultavasti koska mun siskojen koulussa ei oikein tykätty suomalaisista. Se on yks syy siihen miks ne muutti takas Suomeen ja mä asustelen täällä yksin^^

Joo, en usko että sulla on oikein huolia lukioon pääsystä :D
Toi lukiojärjestelmä Suomessa taitaa olla sillein helpompi et ei tarvii siinä 15-vuotiaana päättää mitä haluaa tehdä isona. Ruotsissa pitää valita tietty linja sen perusteella mitä haluaa tehdä isona, esim. tiede jos haluaa lukea lääketiedettä, yhteiskuntaoppi jos haluaa lukea oikeustiedettä, tietotekniikka jos haluaa työskennellä IT-asioiden parissa jne.

Vastaus:

Voi että, ihan kamalaa tollanen D: Toisaalta, jos sun siskot on Suomessa onnellisia ja niillä menee siellä hyvin, niin ei kai siinä sitten. Ja tosiaan, onneksi Suomessa ei tolleen tarvi päättää kaikkea heti, paitsi tietty jos amikseen oot hakemassa niin se joku linja pitää sieltä valita. Lukioissa kuitenkaan ei, joten se on sinänsä hyvä vaihtoehto, jos ei vielä tiedä mitä haluaa tehdä isompana.
- U

Nimi: Ellie

21.01.2018 17:14
Voi teitä :c Minkä tahansa eläimen menetys tuntuu aina pahalta, varsinkin jos se on ollut pitkään mukana elämässä. :( Ja erityisesti koiran, koska ne on niin ihania otuksia </3

Joo siis lukioon oon hakemassa. Keskiarvo mulla oli yli ysin niin pääsisin varmaan keskiarvon perusteella aika moneen lukioon. Mulla vaan ei oikein oo ihan tarkassa tähtäimessä viel se lukio, vaikka tiedossa onkin mitä haluisin tehdä "isona" D::

Ja siis tän vuoden alusta vielä niin siis. heh. Sain tietää tossa olisko tammikuun tokana päivänä et musta on mun uuden vuoden tyhmyyksien takia tehty lastensuojeluilmoitus :333 no siis oma vikahan se oli ja tehty mikä tehty mut kun toi oli jo neljäs ilmoitus <3333 saapi nähä miten käy...

Vastaus:

Oot oikeassa, lemmikin menettäminen on aina paha paikka :( Voi että, toivottavasti et joudu ton lasun takia kovin pahoihin vaikeuksiin. Onhan se nyt ikävä juttu aina, vaikka sen ois ihan itse aiheuttanutkin.. Tsemppiä, toivottavasti kaikki sulla vielä järjestyy jotenkin päin <3
- U

Nimi: Ira

12.01.2018 18:56
Mullakin pahin isku viime vuonna oli just mun koiran yllättävä kuolema... Mä masennuin aika pahasti muutamaksi kuukaudeksi, en tietenkään ole päässyt siitä yli mutta olo on jo parempi, olen tottunut siihen, että mun elämän aurinko ei ole enää mun elämässä. Mulla on muutenkin ollut vaikeaa suunnilleen niin kauan kuin muistan, mutta kotoa muuttaminen ja Ruotsissa asuminen on auttanut paljon.

Yhteishakua ei todellakaan kannata stressata, mulle sanottiin viime vuonna, etten pääse minnekään (kielitaidottomuuden takia, ja oon muutenkin vaan paska), mutta mut hyväksyttiin kaikkiin lukioihin joihin mä hain, vieläpä täysillä pisteillä! Onko sulla siis lukiohaku menossa?

Vastaus:

Ymmärrän hyvin ton, kun sun tapauksessa sen koiran kuolema ei ollut mitenkään edes odotettavissa... Ja onhan se kova isku, vaikka sen ois tiennytkin koittavan. Mähän tiesin, että jossain vaiheessa on Onnin aika lähteä kun se oli ollut jo sairaskin niin pitkään, mutta silti kun siitä kuulin lopulta että lähtö on tulossa muutaman päivän päästä niin se tuntu jo sillon pahalta ja vielä pahemmalta sitten, kun koko lopetustilanteen seurasin kyyneleet silmissä vierestä... Mäkään en oo yli tietenkään millään lailla vielä päässyt ja välillä iskee ihan hirveä ikävä, mutta oon sen verran päässyt eteenpäin etten enää koko aikaa sure ja oon alkanut tottua asiaan.
Yhteishausta sen verran, että mullakin sellainen on kohtapuoliin keväämmällä tulossa, mutta onnekseni tällä kertaa jo vähän tiedän mitä haluan elämältäni. Ainoa vaan, että tällä kertaa tehdään haku kotoa käsin, paitsi halutessaan saa mennä koululle oponkin kanssa sen tekemään, niin jännittää vähän osaanko yksin vaikka meille selitetäänkin jollain opon tunnilla koko asia.
- U

Nimi: Ellie

12.01.2018 02:25
Mulla kans matikka on ehdottomasti vaikein aine. Se oli oikeastaan ainoa kasi mun todistuksessa. Muuten numerot oli ysejä ja kymppejä, joten ihan tyytyväinen mä oon :D. Yhteishautkin jo häämöttää ja en vielä tiiä mihin haluun...

Itelläki elämä mennyt nyt alamäkeä viimeset pari vuotta, joten odotukset eivät olleet kovinkaan korkealla tulevalle vuodelle. 2018 on kuitenki alittanu mun alhaisen riman ihan mukavasti jo tähän menneessä :33 nojaa kyl tää tästä

Vastaus:

Hyvinhän sulla sitten koulussa menee, ainakin tuon perusteella :) Äläkä suotta stressaa yhteishakua, kyllä se siitä sitten ajan kanssa selviää että mihin haluat hakea. Voi sua, ikävä kuulla et sulla on ollut huonompia vuosia nyt viime aikoina. Jos haluat kertoa enemmän siitä, miksi sulla on mennyt huonosti jo nytkin heti alkuvuonna niin saat toki kertoa, mutta pakko ei ole ^^ Mullakin viime vuosi oli kyllä yks huonoimpia vuosia ikinä, yksinkertaisuudessaan siitä syystä että mun koira oli alkuvuoden sairas ja kesällä se jouduttiin lopettaan enkä vieläkään osaa elää ilman sitä, se oli yks niistä harvoista voimavaroista joiden avulla jaksoin elää päivästä toiseen ja mun elämä on mennyt aika lujaa alamäkeä sen kuoleman jälkeen...
- U

Nimi: Ira

11.01.2018 20:10
Joo ymmärrän, mäkään en jaksaisi toista huonoa vuotta. Mä olin viime vuonna ja sitä edeltävänä vuonna masentunut, joten en jaksaisi kolmatta sellaista vuotta. Mun elämä menee kuitenkin ihan hyvin tällä hetkellä, yritän ajatella positiivisesti :) Ongelma on vaan se, että oon tosi väsynyt kokoajan... Koulunkäynti vieraalla kielellä ei oo kauheen helppoa.
2018 on tosin alkanut ihan kivasti siinä mielessä, että monet mun kaverit on pääsemässä eroon huumeongelmistaan. Se on siis osittain inspiroinut tota mun tarinaa, mulla on vähän liiankin paljon sisäpiiritietoa Tukholman huumeasioista. En siis kuitenkaan käytä mitään tosiasioita mun tarinoissa, ihan vaan että tiedätte, kaikki on fiktiota.

Mä en oikeesti jaksa koulua, mutta en onneksi oo kuolemassa täysin, ainakaan vielä. Mulle matikka on vaikeinta (ironisesti, sillä olin Suomessa hyvä matikassa) sillä ruotsalaiset ei oikeesti osaa opettaa matikkaa oikein, ja kirjakin on täynnä vaikeasti ymmärrettävää tekstiä sen sijaan että siinä vaan lukisi 2+2=4 tai mitä ikinä siinä käydäänkään läpi.

En malta odottaa kesälomaa xD


Vastaus:

Voi sua, ymmärrän hyvin ettet haluaisi etkä jaksaisi enää masennuksen kanssa kipuilla. Onneksi sulla kuitenkin toistaiseksi menee paremmin, se on aina kiva kuulla :) Kiva oli myös kuulla vähän mistä oot saanut inspiraatiota tarinaasi, vaikka tietenkään et täysin totuudenmukaisia asioita kirjoittele vaan silkkaa fiktiota, olisihan tollaiset asiat aika rajuja jos tuota tapahtuisi oikeasti esim. sun elämässä.
Oon samoilla linjoilla sun kanssa etten jaksa koulua, mutta onneksi se mulla loppuukin jo ensi kuun alkuun kun alkaa lukuloma, tosin senkin pitäisi aika opiskelupainotteinen loma sitten olla :D Mulle matikka on yleensä ollut ihan helppoa ja aina siitä oon 8-9 saanut kurssiarvosanaksi tai yläasteella todistukseen, mutta välillä silti tuntuu etten tajua mitään ja oon ihan huono siinä XD Mäkään en malttaisi oottaa kesälomaa, syyn mainitsinkin osittain jo tuolla aiemmin.
- U

Nimi: Ellie

09.01.2018 20:26
Terve vaan :3

Sun joululoma kuulosti ihanalta, lukuunottamatta sitä uvn yhtä osaa! Luulen myös osaavani arvata mitä on ollu pelissä mukana kenties. :D Ihana kuulla että sä ja tuo poika menitte yhteen :3

Joulu meni mulla ihan kivasti perheen ja sukulaisten kanssa, uus vuos kans ihan kivasti ja vähän ei niiin kivasti x) uskon että tiiätte kyllä mistä puhun ja niin... Uv pusu tuli kans, toisaalta en nyt ihan tiedä oliko toivotulta henkilöltä XD

2018 sen sijaan on ottanu mun osalta tosi huonon alun :( Toivottavasti paranee, koska en tiiä jaksaisinko elää huonoa vuotta taas. Kuulostaa niin tyhmältä kun tätä vuotta on mennyt ehkä puolitoista viikkoa. Paljon huonoa on kuitenkin ehtinyt jo tapahtua ja toivoisin omistavani kellon millä vois kääntää aikaa. Ehkä kuitenkin olis kohta aika sille hyvälle, vai mitä? ;)

Vastaus:

Kivalta kuulosti sunkin joulu ja uusivuosi kun pusunkin sait, vaikka et ehkä toivomaltasi henkilöltä XD Itse en oo koskaan sellaista saanut enkä tiiä tuunko ihan lähivuosina saamaankaan. Toivottavasti sun vuosi paranee tosta vielä, onhan tässä aikaa kun vuosi tosiaan on vasta aluillaan. Pakkohan kaikesta on aina jotain hyvääkin seurata, joten sunkin vuoro kohdata hyviä asioita tulee vielä :)
- U

©2018 Sateenkaaritaivas - suntuubi.com