Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Sallittua

- Hoitopyynnöt/eroamisilmoitukset

- Kisakutsut

- Pentueilmoitukset

- Pennun varaus/haku

- Rakentava palaute

- Linkinvaihtopyynnöt

- Yhteistyöpyynnöt

- Yhteistyökirjeet

- Kaikki muu asiallinen, esim. kysymykset, huomautukset tms.

 

Kiellettyä

- Mainokset (mainospostiluukku löytyy täältä)

- Hoitotarinat (niille oma lokero täällä)

- Yhden sanan/tyhjät viestit, muu spämmi

- Kirosanat

- Ketjuviestit

- Kaikki muu asiaton, käyttäytymissääntöjä rikkova viestittely

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Kerttu

25.05.2018 21:18
Hei!
Kirjoitan tän viikon aikana toisen ja viimeisen osan siihen mun jatkotarinaan, mutta kun et ilmeisesti ensi viikosta eteenpäin täällä hirveästi ehdi käydä niin ajattelin sanoa asiani nyt: Voisinko saada lomaa kesäkuun ensimmäisestä päivästä 25.6. asti, koska lähden perheeni kanssa kesälomamatkalle Serbiaan, enkä siellä nettiä paljoa ehdi/halua käyttää sillä haluaisin keskittyä lomailuun. Jos siis myönnät mulle loman pyytämääni päivään asti, lupaan kirjoittaa hoitotarinan mahd. pian suomeen saapumisen jälkeen. Kesäkuun lopulla siis. En tiedä kadotitko jo aiheen, mutta pyydän siis lomaa 1.6-25.6 väliselle ajalle. Kiitos jo etukäteen!

Nimi: Crissu
Kotisivut: http://ketunjalan.webs.com/index.htm

22.05.2018 13:14
Oikein kaunista kesäpäivää Guthrunista!
Kennel oli lähestulkoon vuoden tauolla, joten nyt on hyvä aika herätellä kenneliä jälleen. Sen myötä viime vuonna kaksi lojumaan jäänyttä pentuesuunnitelmaa olisi aika pistää eteenpäin vihdoin ja viimein!
Molempiin pentueisiin otan korkeintaan 4 varaajaa, itselleni ei tällä kertaa kummastakaan pentua jää. Ja jokaiselle pennulle lähtee automaattisesti mukaan jalostusoikeus!
(HUOM! Kasvattaja rekisteröi pentueet vFCIn rekisteriin kun sen aika on, täten vältytään tuplarekkauksilta)

Kyseessä olisi siis rotuna bordercollie, ja tässä nämä olisivatkin:

♔ GUTHRUN T-PENTUE | mahdollisuus sijoittaa narttu tästä pentueesta, jos jotakuta kiinnostaa
i. Hiljamielen Eksyneiden Jumala
(http://ketunjalan.webs.com/u/eepos.htm)

e. Silver Moonlight Auringonpimennys
(http://ketunjalan.webs.com/n/synti.htm)


♔ GUTHRUN U-PENTUE | mahdollisuus sijoittaa narttu tästä pentueesta, jos jotakuta kiinnostaa
i. Vicente Silvestre de la Dorado
(http://ketunjalan.webs.com/u/vince.htm)

e. Tollerin Aurinkoinen Ateena
(http://ketunjalan.webs.com/n/tega.htm)

Pentueiden syntymisellä ei itsellä ole mikään suuri kiire, katsotaan ihan miten kiinnostuneita näille paimenlapsille löytyy. :)
Jos juuri sinulla on tilaa näppärälle bordercollielle, nakkaa ihmeessä sähköpostia minulle päin!

♥ Crissu

Vastaus:

Kiitos tarjouksesta, mutta tällä kertaa en taida pentua ottaa.
- U

Nimi: Lena

20.05.2018 10:16
Heih.
Päätin nyt, etten anna Lennen enää odotella sitä, että tulisin hoitamaan. Suoraan sanoen, haluaisin erota. Vaikken jollain tapaa haluaisi, niin koulu puskee päälle kun noita kokeita nyt on, enkä muutenkaan omaa aikaa tai inspiraatiota tälle hommalle juuri nyt. Olen hyvin pahoillani, mutta tähän päättyy tieni Lennen hoitajana.

Vastaus:

Hei Lena! Ikävä kuulla, että joudut eroamaan :( Ymmärrän kuitenkin syyn, kun oot jo jonkin aikaa ollut hoitajana ja jos inspiraatiotakaan ei ole, niin loman pyytäminenkään tuskin siihen pulaan oikein auttaa. Kaikkea hyvää sulle, toivottavasti saat nuo kiireet pian hellittämään <3 Muista, että oot aina tervetullut takaisin, jos sulta joskus vielä aikaa ja inspiraatiota löytyy!
- U

Nimi: Hulda

18.05.2018 14:06
Mitä olisit mieltä jos hoitaisin Sonjan lisäksi kolaa. Olen vallan ihastunut tähän urokseen ja intoa olisi hoitaa kahta koiraa. Se olisi varmaan Sonjallekkin mukavaa kun saisi lenkeille yms. kaverin. Mulla riittäisi hyvin aikaa, motivaatiota ja energiaa kirjottaa tarinoita kahden koiran kanssa eikä kumpikaan jäisi vähemmälle huomiolle.

Vastaus:

Ideana tämä on sinänsä ihan hyvä, kun Kolallakaan ei ole omaa hoitajaa ihan hetkeen ollut. Valitettavasti en kuitenkaan ihan vielä voi antaa sulle toista hoitokoiraa, kun oot vasta aloittanut täällä D: Uskon kyllä, että sulla riittäisi intoa ja aikaa molemmille, mutta kyllä sun ihan vähän useampi tarina pitää kirjoittaa ensin vaan Sonjan kanssa. Voidaan katsoa uudelleen vähän myöhemmin, kun oot hieman pidempään täällä ollut ja hieman useamman tarinan ehtinyt kirjoittaa, jos se vaan sopii sulle :)
- U

Nimi: Hulda

18.05.2018 09:45
Moikka! Mietin tässä että jos ostaisin sonjalle vaöjast niin ostanko koon iso? (Ens siis vielä osta vaan varmistelen)

Vastaus:

Ei, kyllä Sonjalle riittää pienemmätkin valjaat. Itse ajattelen niin, että valjaita on kahta kokoa, jotka ovat säädettävissä. Pienet valjaat käy kaikenrotuisille pennuille ja myös pienikokoisille aikuisille koirille, kuten nyt esimerkiksi shetlanninlammaskoirat ovat. Isot valjaat taas käy isompikokoisille aikuisille koirille, esimerkiksi saksanpaimenkoirat, bordercolliet sun muut :)
- U

Nimi: Aalia
Kotisivut: http://kkremeny.suntuubi.com/?cat=69&preview=2

14.05.2018 18:24
Hei!
Tässä olisi Reen sivut, jos jotain korjattavaa löytyy niin ilmoittele :)
♥ A

Vastaus:

Reen sivut näytti oikein hyviltä, eikä mitään korjattavaakaan tullut mieleen :)
- U

Nimi: Hyun
Kotisivut: http://youngforever.suntuubi.com/?cat=40

14.05.2018 09:21
Tässä olisi Dominon sivut :)
Ilmoitathan mikäli on jotain korjattavaa!

-Hyun

Vastaus:

Hei apua, olin ihan kokonaan unohtanut ton pentujen luovutuksen :D Kiitos kun muistutit, niin tiedän ilmoittaa muillekin varaajille asiasta!
- U

Nimi: Bella

13.05.2018 20:22
Hejsan!
Olen jo pidemmän aikaa seuraillut Sateenkaaritaivaan menoa ja ujona lueskellut muiden tarinoita ja kurkkinut koirien sivuja, mutta vasta nyt uskaltauduin jättämään hoitopyynnön! Lellen nimittäin osui silmiini muiden koirien joukossa, ja sen kuvat sulattivat sydämeni täysin, enkä edes vaivautunut juuri tutustumaan muihin suloisiin tassukkaisiin - tämä pentu on varmasti Se Oikea! Haluaisin siis hakea tämän pikku prinsessan hoitajaksi. Kaappini väriksi haluaisin kanariankeltaisen, sillä se on lempivärini! Haluaisin kuitenkin vielä sanoa muutaman asian tähän loppuun:

1. Olen huomannut, että todella moni hoitajista kirjoittaa valtavan pitkiä ja ihania tarinoita, mutta itse olen enemmän lyhyempien tekstien kirjoittajia, joten minulta tuskin tulee mitään kilometripätkiä.
2. En ole mikään maailman luppoaikaisin ihminen, sillä elämääni kuuluvat myös ihana vuokraponi ja tietysti koulu, joten tulisin hoitamaan ehkä vain noin kerran kaksi kuussa - paitsi nyt, kun kesäloma alkaa pian, ellen sitten vain roiku tallilla koko lomaa. :D
3. Lähden huomenna kahdeksi viikoksi reissuun - palaan 25. päivä, joten kirjoitan ensimmäisen tarinani vasta sen jälkeen, vaikka inspiä löytyykin mukavasti. Kiitos ja kuittaus!

Ole mukava muille, niin hekin ovat mukavia sinulle. :)
~ toivottavasti Lellenin tuleva hoitaja, Bella <3

Vastaus:

Hei Bella! Ihana kuulla, että löysit lopultakin rohkeutesi liittyä hoitajaksi tänne, uudet hoitajat on aina enemmän kuin tervetulleita <3 Ihanaa, että Lellen saa näin pian oman hoitajan, se kun kotiutui tänne sen entisen kodin lopetettua toimintansa. Katsotaan tuon kaapin värin kanssa, löydänkö ihan oikeaa sävyä, yritän parhaani :D Tervetuloa joka tapauksessa Lellenin hoitajaksi! Lisään kaappisi, tuon ensimmäisen tarinan saat kirjoittaa tietysti heti sitten kun ehdit :) Kiitos myös, että kerroit heti alkuun nuo muutamat tärkeimmät asiat, niin ei tarvi ihmetellä sitä. Voin kirjoittaa sun tietoihin, että oot reissussa 25.5. asti, niin muistan sen itse paremmin ja tiedän, miksi ei tarinaa heti tule :) Ja tuosta tarinoiden pituudesta sun ei tarvi murehtia, pitkät tarinat on monille se vakiojuttu mutta kyllä mulle kelpaa lyhyemmätkin, kunhan ne ei vaan ole mitään sellaisia ihan vaan muutaman rivin pituisia, missä ei ehdi edes tapahtua mitään.
- U

Nimi: Hulda

12.05.2018 18:27
Moikka!
Huomasin että Sonjalla taitaakin olla hoitaja, kos oikein ymmärsin? Mietin että voisinko hoitaa Leitä joka on toinen johon ihastuin heti ensisilmäyksellä! Eli jos Sonjalla on hoitaja niin haluaisin hoitaa Leitä!

Vastaus:

En tiiä mistä oot tän tiedon ottanut, mutta Sonjalla ei ole hoitajaa, sillä sen hoitaja erosi.
- U

Nimi: Tiitu
Kotisivut: http://kennelkukkaketo.suntuubi.com/

11.05.2018 22:48
Hei!
Tulin nyt ilmoittamaan, että bortsu-uroksemme on täyttänyt minun kisavaatimukseni ja olen nyt etsimässä sopivaa narttua.

Olen ilmoittanut asiasta kasvattajalle n. 2 viikkoa sitten, vielä ei ole tullut vastausta.

Koska olette yhteistyöläinen, saatte mahdollisuuden varata pennun jo nyt, jos siis ei haittaa, että emoa ei vielä tiedä.

T. Tiitu

Vastaus:

Valitettavasti mulle jäi hieman epäselväksi sekin, kuka ton pentueen isä tulisi olemaan. En tahdo varata pentua pentueesta, jonka vanhempia ei ole selkeästi mainittu missään, joten ei kiitos, ainakaan vielä en tästä pentueesta ole varaamassa ketään.
- U

Nimi: eeelukka
Kotisivut: http://susienkosto.suntuubi.com/

11.05.2018 18:59
Susienkosto on valitettavasti lopettanut, ja linkin voi poistaa. Kiitos linkinvaihdosta !

Vastaus:

Selvä, ikävä kuulla. Kiitos myös itsellenne linkinvaihdosta :)
- U

Nimi: Hulda

10.05.2018 19:13
Moi oon hulda ja haluisin hoitaa Sonjaa!
Koko ikäni oon halunnu omaa koiraa mutta se ei ikinä ole ollut mahdollista. Nykyään asun perhekodissa jossa eläimiä ei saa olla. Olen pitkään ettinyt "sitä oikeaa" koiraa jossa olisi haastetta mutta tietäen että kun sen luottamuksen saa niin se ei katoa. Luon sonjan tietoja ja ihastuin tähän narttuun heti ensisilmäyksellä! Rakastan koiria yli kaiken, enemmän kuin mitään ja osaan olla omistautuvainen ja lojaali koiraa kohtaan sitä hoitaessa. Minusta saa valloittavan ja pysyvän hoitajan!
Kaapin väriksi haluisin liilan tai valkoisen
Ole mukava muille, niin hekin ovat mukavia sinulle.

Vastaus:

Hei Hulda! Hoitopyyntösi oli kattava ja sisälsi kaiken tarvittavan tiedon, ja lisäksi kuulostit tosi vakuuttavalta tässä :) Otan sut mielelläni Sonjan hoitajaksi, toivottavasti pystyt sitten oikeasti sitoutumaan siihen, koska kyseinen narttu on jo kokenut tarpeeksi kovia. Valkoinen kaapin väri ei ole mahdollinen ilman taustaa, koska valkoinen teksti ei valkoisella pohjalla näy, mutta katsotaan, josko tuon toisen vaihtoehdon voisin laittaa.
- U

Nimi: Taija

07.05.2018 20:07
Hei, olen Taija ja haluaisin hoitaa Ticoa.
Haluan hoitajaksi, koska,rakastan eläimä yli kaiken, ja kun luin Ticon kuvausta jotakin vain napsahti. Se kuulosti unelmieni koiralta. Rakastan kirjoittamista ja olisin aktiivinen usein. Ole mukava muille, niin hekin ovat mukavia sinulle.

Vastaus:

Hei Taija! Sun hoitopyyntö oli kyllä kattava, mutta et maininnut mitään kaappisi väristä. Olet kuitenkin enemmän kuin tervetullut Ticon hoitajaksi, koska pojalla ei olekaan pitkään aikaan sellaista ollut :) Laitan sulle sitten vaan automaattisen tekstinvärin sun kaappiin, mutta voit vielä vaihtaa sen myöhemmin, jos tahdot.
- U

Nimi: Ellie

07.05.2018 19:46
Pyytäisin lomaa, koska haluaisin nyt vielä vikat viikot keskittyä kouluun. kävisikö jos loma loppuisi 5.6? Chatissa pyörisin samalla tavalla kuin ennenkin. Kiitos jo etukäteen Ushma :3

Vastaus:

Ymmärrän hyvin sun lomapyynnön syyn, joten hyväksyn sen :3 Mulla on tuolloin 5.6. töitä enkä pääse tänne kauheasti päivittelemään, mutta laitan lähempänä sitä tervetulosivun jossa on kaikki oleellinen info teille :) Sun loma voi siis päättyä silloin, vaikka en ehtisikään sitten poistaa sitä heti sun tiedoista.
- U

Nimi: Eve

03.05.2018 20:37
Hei ja sori Ushma, mut mun mielestä mun on nyt pakko lopettaa täällä roikkuminen. En oo jaksanut kirjoittaa, kun oon ollut niin masentunut. Syy on mun mielestä kuitenkin aika hyvä. Nimittäin mun isopappani kuoli 2viikkoo sitten, ja se oli mulle tosi kova paikka. En pystynyt edes ajatteleen kunnolla. Hautajaiset oli viikko sitten ja tajusin sen jälkeen kuinka turhaa tää on.
No ihan sama mä siis eroon, koska en oo aktiivinen enkä usko että voin niin pitkää lomaa saada että siitä on hyötyä.


Rannalle himmeän lahden
aurinko laskenut on.
Kutsu jo soi iltahuudon,
taakka jo laskettu on.
Taattoa muista sa silloin,
askel jo uupunut on,
lapset ja lastemme lapset,
teidän nyt vuoronne on.

Hoivatkaa, kohta poissa on veljet,
muistakaa, heille kallis ol' maa.
Kertokaa lasten lapsille lauluin,
himmetä ei muistot koskaan saa!
Sori oli pakko laittaa noi Iltahuudon sanat tohon. :(

Vastaus:

Voi Eve, tosi ikävä kuulla :( Ymmärrän kyllä hyvin, ettet oo jaksanut kirjoittaa, kun sulla on ollut tuollainen syykin sun masentuneisuuteen. Muuten voisin sulle lomaa myöntääkin, mutta en voi sitä loputtomiin antaa enkä usko, että joku max. kuukauden mittainen loma auttaisi sua tarpeeksi ton masennuksen kanssa. Lisäksi kuulostit jo hyvin vakuuttavalta sanoessasi, että haluat erota. Tsemppiä ja kaikkea hyvää sulle jatkoon, toivottavasti kaikki vielä järjestyy <3
- U

Nimi: Tiitu
Kotisivut: http://kennelkukkaketo.suntuubi.com/

28.04.2018 18:22
Hei yhteiostyöläinen!

Nyt on aika huhtikuun yhteistyökirjeen, näin hieman myöhässä.

Kennelillä on mennyt hyvin. Yksi bordercollieuroksistamme on saavuttanut jo lähes tappinsa, ja sopiva kumppani on etsinnässä. Pitäisi varmaankin innostua kisa järjestämään, jotta puuttuva tulos saataisiin ennen juhannusta. Yhteistyölaisille ilmoitan tämän tietenkin etuajassa. Viekussamme voimme jo varailla mahdollisesti pentuja tähän pentueeseen. Koska Urhon suku on pitkä, minä varmistan luvan kasvattajalta. Ja siksi myös pentuja syntyy 3-4. Mietin, annanko kaikille jalostusoikeudet, mutta katsotaan. Eihän sukusiitos ole kovin kiva asia.

IRL-elämäni on hyvin kiireellistä. Minulla on niin monta asiaa hoidettavana joka päivä; virtuaalikoirat, MSP, läksyt, Canine Era ja muutama muu asia, joita en viitsi listata tähän juuri nyt. Mutta kiirettä pitää! Onneksi kesäloma on tulossa, ja tavalliset harrastukset alkavat lopetella: sähly on onneksi loppunut, mutta vielä pitäisi jaksaa soittaa viulua, että olisi vireessä Kaustisilla esiintyeessään.

Toivottavasti saan pian kuulla teidän kuulumisenne!

Näkemiin,
Tiitu ja kinaleuat

Vastaus:

Tervehdys Tiitu! Kiitos kirjeestänne <3 Kiva kuulla, että kennelillä menee hyvin. Bordercolliepentue kiinnostaisi kyllä, mutta katsotaan nyt, varaanko pennun lähempänä ajankohtaa. Itse olenkin huhtikuun kirjeen jo lähettänyt, joten seuraava kolahtaa postiluukustanne sisään toukokuun kuluessa :)
- U

Nimi: Aalia
Kotisivut: http://kkremeny.suntuubi.com/

28.04.2018 09:38
Hei!
Meiltä varaamasi pennun luovutuspäivä on tänään ja pennun saa hakea omaan kotiinsa heti.
Ilmoitathan minulle, kun pennun sivut valmistuvat :)
♥ A

Vastaus:

Hei Aalia! Olenkin jo hieman alkanut työstää pennun sivuja jo aiemmin, kun luovutuspäivään oli enää parisen päivää. Laitan sulle linkin, kun saan ne kokonaan tehtyä.
- U

Nimi: Lena

27.04.2018 22:18
Makupaloja jos poistat 2?

Vastaus:

Selvä, teen sen.
- U

Nimi: Lena

26.04.2018 22:10
Apuaa!! Anteeksi kun en ole kirjoittanut ): Syytä ei mulla edes ole, en vaan oo jaksanu kirjottaa :/ Huomenna tarina, lupaan!

Vastaus:

Ei se mitään. Ymmärrän kyllä, että aina ei vaan yksinkertaisesti jaksa. Kaikki on hyvin niin kauan, kun kuitenkin edes välillä tarina sulta tulee, etten joudu erottamaan sua epäaktiivisuuden vuoksi.
- U

Nimi: Varjolehti

26.04.2018 18:07
Heips!
Netissä minut tunnetaan nimellä Varjolehti, oikeaa nimeäni en kerro :D
Olen hyvin kirjoitushullu, ja minut löytää aina vapaa-aikana tietokoneen äärestä rustaamasta tarinaa. Virtuaalikennelissä en ole ennen ollut, kaikkialla muualla kylläkin. Tämä olisi mukavaa vaihtelua näin eläinrakkaalle tytölle! Oikeassa elämässä minulla ei ole lemmikkiä, siksi tämä olisi juuri sopiva korvike!
Koiria katsellessani iskin heti silmäni Rainbowsky’s Bernadetteen, eli Pihlaan, sillä tämän luonne, rotu, väri yms. ovat juuri sitä mistä minä pidän! Lisäksi tuo Pihlan pentukuva sulatti sydämeni <3
Juuh, eipä tässä kai muuta, kaappi olisi mukava mustana.

Ole mukava muille, niin hekin ovat mukavia sinulle.

Vastausta odottaen,
Varjolehti

Vastaus:

Hei vaan, Varjolehti! Oikeaa nimeä ei tietenkään tarvitse täällä jakaa, jos sitä ei halua tehdä. Mukava kuulla, että tykkäät tarinoiden kirjoittelusta ja on sulla varmaan jonkinlaista kokemusta erilaisista virtuaalipaikoistakin, vaikka kenneleistä nyt ilmeisesti ei. Pihla menettikin juuri aiemman hoitajansa epäaktiivisuuden vuoksi, joten sen vuoksi se onkin taas vapaana. Otan mielelläni sut tänne hoitajaksi, vaikutat ainakin tosi innostuneelta ja varmaan aktiiviseltakin :D Tervetuloa joukkoon, lisään sun kaapin, niin voit kirjoittaa ekan tarinasi heti kun ehdit! <3
- U

©2018 Sateenkaaritaivas - suntuubi.com