Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Sallittua

- Hoitopyynnöt/eroamisilmoitukset

- Kisakutsut

- Pentueilmoitukset

- Pennun varaus/haku

- Rakentava palaute

- Linkinvaihtopyynnöt

- Yhteistyöpyynnöt

- Yhteistyökirjeet

- Kaikki muu asiallinen, esim. kysymykset, huomautukset tms.
 

Kiellettyä

- Mainokset (mainospostiluukku löytyy täältä)

- Hoitotarinat (niille oma lokero täällä)

- Yhden sanan/tyhjät viestit, muu spämmi

- Kirosanat

- Ketjuviestit

- Kaikki muu asiaton, käyttäytymissääntöjä rikkova viestittely

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Tekla

18.10.2018 14:05
En voi kirjoittaa pitkiä teksetejä, koska en pysty lähettämään niitä. Minulla on kokemusta koirien hoidosta.

Nimi: Tekla

18.10.2018 13:53
Haluaisin Iitan hoitokoiraksi. Kaappini voisi olla musta. Ole mukava muille nii he ovat mukavia sinulle.

Nimi: Enyo
Kotisivut: http://vknoone.suntuubi.com/?cat=125&

11.10.2018 09:08
~ Lokakuun huuruinen pentueilmoitus ~
Quarterback oli hieman vajaa 2 vuotta tauolla, mutta muutama kuukausi sitten palasimme takaisin virtuaalikuvioihin hyvällä sykkeellä.
Ja nyt olisi 11. pentue luvassa, pitkästä aikaa!

Luvassa olisi siis työlinjaisia bordercollieita, lyhyt karvamuunnos. Mutta pitkäkarvaisetkin on ok, kunhan ei mitään hirveän muhkeita karvapalloja tulisi olemaan. Varaan pennun niin rodun tunteville, kuten uusille rodusta kiinnostuneille! :)

Isä. Aseenkantajan Knuutinpoika
Evm-suku, blue merle tricolour

Emä. Quarterback I.F.T.
1-polvinen suku, black tricolour

Näiden pentujen olisi tarkoitus syntyä tämän vuoden puolella, miten nyt kiinnostuneita löytyy. Eli siis mikään älytön kiire ei kuitenkaan ole.
Jos juuri sinulla on bortsun mentävä aukko tiluksilla, niin pistä ihmeessä viestiä vieraskirjaamme!

"Kotisivut"-kohdasta pääset suoraan pentuesivulle.

Vastaus:

Kiitos paljon tarjouksesta, mutta juuri nyt en taida uutta pentua ottaa. Toivottavasti kuitenkin pikku bortsupenskoille löytyy hyvät kodit <3
- U

Nimi: Gitte

08.10.2018 15:44
Hei!
Muutamaan vuoteen en ole virtuaalimaailmassa pyörinyt, varsinkaan koiria hoitanut. Nykyään alkaa olla niin harvassa virtuaalikennelit, joissa hoitotoimintaa järjestetään yhä.
Asiani kuitenkin oli, että törmättyäni Sateenkaaritaivaaseen, löysin itseni tutkimassa karvaturrejanne. Siispä tulin kyselemään, että voisinko alkaa hoitamaan komeaa Hugo herraa? Hänen luonnekin vaikutti oikein ihastuttavalta :)
Kaappini väri voisi olla vaaleanpunainen ja ole mukava muille, niin hekin ovat mukavia sinulle :D

Vastaus:

Hei Gitte! Kiva kuulla, että oot palannut virtuaalimaailman pariin. Otan sut ilomielin Hugon hoitajaksi, kiva että poika miellytti sua :) Lisään sun kaapin, saat kirjoittaa ekan tarinasi heti kun ehdit.
- U

Nimi: Kipinä
Kotisivut: http://ulvonta.suntuubi.com

03.10.2018 21:11
Linkinvaihtoa susiroolipelimme Revontulen kanssa?

Vastaus:

Vastaan teidän viekkuun :)
- U

Nimi: Shadowhunter
Kotisivut: http://ruskahallan.suntuubi.com/

27.09.2018 12:12
Hei!
Kävisikö linkinvaihto tarinasivun The Silent Onen kanssa? :)

Vastaus:

Vastasin teidän viekkuun :)
- U

Nimi: Cindy

23.09.2018 18:33
Hei! Olen tässä nyt muutaman päivän miettinyt vanhan harrastuksen pariin palaamista ja etsinyt itselle sopii kenneliä, missä hoitaa virtuaalikoiraa. Tämä sivu osui silmään ja jotenkin tuntui heti omalta paikalta. Olisinkin siis halukas ottamaan hoitooni saksanpaimenkoira Ticon, hän tuntuu aivan ihanalta pojalta. Vaikka opiskelut vievätkin suuren palan ajastani, olen enemmän kuin innoissani mahdollisuudestani päästä tänne hoitamaan. Ja niinhän se menee, että ole mukava muille, niin hekin ovat mukavia sinulle.

Vastaus:

Hei Cindy! Heti alkuun haluan pyytää anteeksi sitä, että vastaamisessa on kestänyt näin kauan D: Oon ollut tosi kiireinen koulun takia ja vapaa-ajallakin on ollut paljon menoja, niin en oo ehtinyt täällä käydä. Jos kuitenkin vielä intoa riittää, niin olet enemmän kuin tervetullut Ticon hoitajaksi! Merkkaan sun liittymispäiväksi tämän päivän, niin saat täyden ajan kirjoittaa eka hoitotarinasi :)
- U

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://hopeaklaani.suntuubi.com

17.09.2018 13:46
Hei! Teemme linkinvaihto "tarkastuksen", eli katsomme ketkä ovat aktiivisia ja ketkä eivät. Ilmoitattehan 1.10.2018 mennessä, jos haluatte jatkaa linkinvaihtoa :). Vastaus mieluiten meidän viekkuumme.

Vastaus:

Vastasinkin jo asiasta teidän viekkuun :)
- U

Nimi: Kerttu

13.09.2018 18:20
Moi! Nyt sain pari päivää sitten vihdoin kirjoitettua sen leiritarinan viimeisen osan. Tää kennel taitaa tosiaan olla vähän hiljaiselolla, mutta ymmärrän sen kyllä, kun mullakin IRL jutut vie tosi paljon aikaa :)

Vastaus:

Hei Kerttu! Kiva että sait vikankin osan kirjoitettua :) Ja kennel on tosiaan ollut hieman hiljaiselolla sen jälkeen kun mun koulu alkoi, koska se vie tosi paljon aikaa multa. Eipä täällä oo kyllä hirveästi mitään viestejäkään ollut, joten en ole kirjautunut ylläpidon puolelle, jos vieraskirjassa tms ei ole mitään.
- U

Nimi: Sofie Ròsach
Kotisivut: http://wilddreams.suntuubi.com/?cat=24&lang=fi

26.08.2018 19:44
Tervetuloa avajaisten kunniaksi Talvertonin agilitykisaan 07.08.2018!
Kisa on tällä kertaa epävirallinen, niitä kun ei paljoa enää virtuaalimaailmassa nähdä. Ylhäältä linkistä pääset suoraan osallistumaan!

Vastaus:

Kiitos kutsusta! :) Harkitsen osallistumista, kun kuitenkin meidän koiria myös epävirallisissa kisautetaan.
- U

Nimi: Sofie Ròsach
Kotisivut: http://wilddreams.suntuubi.com/

26.08.2018 15:19
Hei! Kyselit linkinvaihtoa ja Talverton alkaa mielellään kanssanne linkinvaihtolaiseksi :)

Vastaus:

Sehän on kiva kuulla! :) Lisään teidät heti linkkilistalle.
- U

Nimi: Naava

25.08.2018 23:41
Hei, olen Naava ja eksyin kenneliisi nostalgiamuistoja googlatessani. Aika tarkalleen kymmenen vuotta sitten kirjoitin ensimmäisen tarinani johonkin virtuaalikenneliin ja sillä tiellä kuluikin silloin kaksi vuotta. Muistelen noita aikoja lämmöllä, odotin että pääsisin koulusta koneelle, jotta voisin hoitaa hoitokoiriani. Oman koiran saatuani innostus tarinakoiriin katosi, mutta nyt tuntuu että olisi aika palata. Oon iloisesti yllättynyt että tämä maailma on yhä näin hyvin pystyssä, kun tuntuu että kaikki hyvä katoaa uusien ideoiden tieltä.
Mutta tämän enempää taustoistani avautumatta, olisin kiinnostunut Cora nimisen saksanpaimenkoiraneidin hoitajuudesta. Taustoja täältä maailmasta löytyy, mutta näinä vuosina on ymmärrettävästikin tapahtunut valtava määrä asioita (kuten se että kasvoin aikuiseksi), niin saattaa olla että olen aluksi vähän hukassa enkä muista kaikkia käytäntöjä. Lupaan silti yrittää parhaani! :)

Niin ja ole mukava muille, niin hekin ovat mukavia sinulle.

Vastaus:

Hei Naava! Kiva kuulla, että oot ollut virtuaalikenneleiden toiminnassa mukana ennenkin, vaikka siitä onkin jo aikaa päässyt vierähtämään aika kauan :D Uskon, että oot Coralle hyvä hoitaja, koska sulla on joka tapauksessa kokemusta, vaikkakin oot saattanut joitain asioita unohtaa tässä vuosien varrella. Se ei kuitenkaan haittaa mitään, koska eiköhän ne palaudu äkkiä mieliin ja pääset varmaan hyvin mukaan tähän taas uudelleen :) Siispä, oot ilomielin tervetullut Coran hoitajaksi. Lisään sun kaapin, ja voit aloittaa hoitamisen heti kun ehdit.
- U

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

25.08.2018 14:36
Heii!!

Miten olisi linkinvaihto?? :D

Vastaus:

Vastaan teidän vieraskirjaan :)
- U

Nimi: Kerttu

25.08.2018 14:21
Hei!
Pahoittelut siitä, etten saanut kirjoitettua leiritarinan viimeistä osaa. Tiedän, että se olisi pitänyt/pitäisi viimeistään nyt kirjoittaa, mutta motivaatio siihen katosi siihen kokonaan:( Olen jopa vähän pettynyt itseeni, koska tiedän jättäneeni tekemättä sen, mikä piti tehdä :( toivottavasti kuitenkin ymmärrät, etkä ihan hirveästi suutu. Jos jostain motia saan, niin kirjoitan sen viimeisen osan vaikka se olisikin jo "liian myöhäistä". Tämä lähinnä siksi, että itselleni tulisi parempi mieli, kun ei ole tekemättömiä asioita:) Kuittausta tai rahaa siitä tarinasta en vaatisi, koska se kuitenkin tulisi myöhässä ja ei olisi reilua ruveta vaatimaan rahaa tai tarinan merkkaamista:) Kirjotin nyt uuden normaalin hoitotarinan jossa Fiakin esiintyy kun se kuitenkin mun väliaikainen hoidokki on.

Vastaus:

Hei Kerttu! Ei se mitään, ymmärrän kyllä, että ilman motivaatiota on vaikea kirjoittaa tarinaa. En mä suuttunut ole, vaikka tietystihän se vähän jäi harmittamaan, kun kuitenkin silloin aikoinaan lupasit saada sen tarinan kirjoitetuksi. Mun puolesta saat tietysti julkaista sen viimeisenkin osan, jos siitä tulee sulle parempi mieli :) Muista kuitenkin, että en mä pakota sua sitä tekemään, jos sulla ei ole motivaatiota, kun se aikakin on jo mennyt. Mutta jos vaan tahdot ja löydät inspiraatiota siihen, niin kirjoita pois, luen sen toki ja annan siitä palautetta samalla tavalla kuin muistakin, vaikka se tuleekin vähän myöhässä :)
- U

Nimi: Napakettu
Kotisivut: http://vkilpailuja.suntuubi.com/?cat=10&lang=fi

19.08.2018 20:40
Uusi sivu KV järjestää virtuaalisille koirille kilpailuja säännöllisesti, ja tulossa olisi virallista agilityä kaikilla luokilla! Kotisivut- kohdasta pääset kisakutsuun.

Vastaus:

Kiitos paljon kutsusta, kävinkin jo ilmoittautumassa :)
- U

Nimi: Tulitähti ja Hopeaklaanin soturit
Kotisivut: http://hopeaklaani.suntuubi.com/

07.08.2018 16:35
Moi! Käykö linkinvaihto chat-roolipeli Hopeaklaanin kanssa?

Vastaus:

Vastasin teidän viekkuun :)
- U

Nimi: Ira
Kotisivut: http://karvaturrit.net/viewtopic.php?f=17&t=27721

06.08.2018 15:09
Kiinnostaisiko sinua pentu sakemannipentueesta What Do You Do vom Sauer Regen x Casual Affair by Thiswolfisnotonfire? Tosta linkista saa lisatietoa, ja voit ottaa yhteytta osoitteessa twinof.suntuubi.com :)

Vastaus:

Houkutteleva tarjous kyllä, kiitos siitä :D Tällä hetkellä en kuitenkaan taida uutta sakemannia ottaa, joten valitettavasti joudun tästäkin kieltäytymään.
- U

Nimi: Olga
Kotisivut: http://vksteppingout.weebly.com/rihanna-pentue.html

05.08.2018 19:19
Hups, nyt on linkki oikein!

Nimi: Olga
Kotisivut: http://https://vksteppingout.weebly.com/rihanna-pentue.html/

05.08.2018 19:12
: Pentueilmoitus postiluukusta :
Stepping Out! on lähtenyt hitaasti mutta varmasti hyvällä mallilla eteenpäin, joten nyt olisi aika julkistaa ensimmäinen pentue nimen alle. Tämän pentueen oli tarkoitus syntyä jo entisen kennelin nimen alle (Yung-Kam), mutta kennel jäi yli vuodeksi unholaan, samoin tämä pentue.
NYT olisi kumminkin vihdoin ja viimein aika saada nämä ihanat belggarikakarat maailmalle, mitä mainioista vanhemmistakin!
Emä on meillä asuva tervueren narttu Nevada, Cannibal Kids-kennelin kasvatti. Isä taas asuu Cannibal Kids-kennelissä ja on Nandyhill'in kasvatti Panda.
Sukua löytyy molemmilta muutamaisen polven verran, jossa kaikki ovat olleet vallan menestyksekkäitä kilpailu-uralla. Joten tästä yhdistelmästä olisi lupaavia pentuja niin käyttöön kuin näyttöönkin. :)

Uudet omistajat voivat kisailla koirien kanssa niin virallisissa-, kuin epävirallisissakin kisaoissa. Miten kukin itse haluaa, pitkäaikainen koti on tärkein. Kasvattajana rekisteröin pennut vFCIn rekisteriin kun sen aika on.

ISÄ.
Nandyhill Two Monkeys And a Panda
http://wck.suntuubi.com/?cat=46&

EMÄ.
But Voices in My Head with Cannibal Kids
https://vksteppingout.weebly.com/nevada.html

Jos tervuerenpentu kiinnostaa, niin nakkaa viestiä viekkuumme! "Kotisivu"-linkistä pääset suoraan pentuesivulle. :)

Vastaus:

Kiitos paljon tarjouksesta, mutta tällä kertaa joudun valitettavasti kieltäytymään. Nuo belgianpaimenkoirat ei oo oikein koskaan tuntuneet omalta rodulta, eikä se kuulu kennelin kasvatusrotuihinkaan, niin en nyt sitten tänne yhtään sellaista ota. Toivottavasti pennuille löytyy kuitenkin hyvät kodit muista kenneleistä <3
- U

Nimi: Kerttu

05.08.2018 08:44
Moi!
Ilmoittaisin virheestä joka on siis harrastukset sivulla. Siellä Katerina ja Reno näyttäisi olevan agilityn kakkosluokassa vaikka mun käsityksen mukaan niiden pitäisi olla kolmosluokassa.

Vastaus:

Kiitos, kun huomautit! Korjaan asian, oon kokonaan unohtanut muuttaa sen.
- U

©2018 Sateenkaaritaivas - suntuubi.com