Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Sallittua

- Hoitopyynnöt/eroamisilmoitukset

- Kisakutsut

- Pentueilmoitukset

- Pennun varaus/haku

- Rakentava palaute

- Linkinvaihtopyynnöt

- Yhteistyöpyynnöt

- Yhteistyökirjeet

- Kaikki muu asiallinen, esim. kysymykset, huomautukset tms.
 

Kiellettyä

- Mainokset (mainospostiluukku löytyy täältä)

- Hoitotarinat (niille oma lokero täällä)

- Yhden sanan/tyhjät viestit, muu spämmi

- Kirosanat

- Ketjuviestit

- Kaikki muu asiaton, käyttäytymissääntöjä rikkova viestittely

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Cassidy
Kotisivut: http://jumpstart.suntuubi.com/

09.12.2018 20:58
Hei!
Kävisikö yhteistyö uunituoreen noutajakennelin Jumpstartin kanssa? :)

Vastaus:

Vastaan tästä teidän vieraskirjaan :)
- U

Nimi: Ellie

06.12.2018 18:33
Moi! unohdin tarinan loppuun lisätä sen, että makupaloja voisi varastosta vähentää. Tarinassa ei tuu tarkkaa määrää esille, mutta ehkä 10 on ok? menevät kuitenkin varmaan pian vanhaksi ja pitäis saada käytettyä :D
Myös ton kieri-tempun vois lisäillä, vaikka se vaatii vielä harjoitusta
Kävin kaupassa ostoksilla, ajatelin ilmoittaa, koska en usko sun käyvän sielä ihan hirveesti kattomassa!
Kiitoos <3 ja hyvää itsenäisyyspäivää

Vastaus:

Heippa! Kiitos kun ilmoitit, vähennän sulta nyt sitten vaikka sen 10 makupalaa :D Oot ihan oikeassa, hyvä nuo on käyttää loppuun ennen kuin menee vanhaksi, niin pääset sitten uusia ostamaan. Lisään myös ton kieri-tempun ja käyn katsomassa sun ostokset, niin lisään sitten nekin sulle.
- U

Nimi: JW
Kotisivut: http://gardyloo.suntuubi.com/

04.12.2018 19:39
moikka!

olenkin täällä tällä kertaa vähän uusilla asioilla, nimittäin linkkarikirjettä lähettelemässä! c:' muilta asioilta kun hetkeksi ehtii livahtamaan pakoon niin täytyyhän sitä tulla teillekin hieman elämänmenosta kertomaan :D

tosiaankin, tuon kirotun koulun kanssa on ollut ihan hirvittävän paljon hommia, en edes tiedä että mitenkä minä jo näin aikaisin elämässä päädyin pyörimään pelkän koulun ympärillä... kokeita pukkaa suunnilleen joka viikko, arvosteltavia kotitehtäviä, esseitä sun muita on ihan riittävästi niitäkin, pelkästään kaiken sen ajattelu sattuu sydämeen ':D juuri viimeistelin muistiinpanoni huomista historian esseetä varten ja tein hieman muitakin läksyjä alta pois, ja nyt on oikein hyvä olo kun sai jotain vihdoinkin tehtyä!

gardyloon puolella on ollut pelottavan hiljaista, mutta kuolemassa ei olla! runoja tulee vielä aina kun vain niitä pääsen raapustelemaan :D joulukin alkaa jo lähestyä, ihanaa! joulu on kyllä aivan ihastuttava aika vuodesta, tunnelma ihan katossa ja ruoka on herkullista. en edes malta odottaa ihanaa (mutta inhottavan lyhyttä) joululomaa, saa vain käpertyä peiton alle koko päiväksi hyvä kirja kädessä. mahtavaa!

meillekin päin saa tulla omia kuulumisiaan kertomaan, mutta mikään pakko ei ole ^-^ hyvää joulun odotusta tänne!

- JW

Vastaus:

Heippa! Kiva kun sulla on tapana kirjoittaa linkkarikirje, itse oon aiemmin törmännyt vaan yhteistyökirjeisiin :D Oli kiva kuulla sun kuulumisia, katsotaan jos itsekin innostuisin jotain kirjoittelemaan, jos tulee sopiva hetki ja on aikaa.
- U

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://tarinamokki.suntuubi.com/

24.11.2018 10:29
Heippa! Kävisikö linkinvaihto Tarinamökin kanssa? Vastaus mielellään meidän viekkuun.

Vastaus:

Pahoittelut viivästyneestä vastauksesta, mutta tällä hetkellä en taida ottaa enempää linkinvaihtolaisia.
- U

Nimi: Crissu
Kotisivut: http://karvaturrit.net/viewtopic.php?f=17&t=26944

23.11.2018 10:45
❤ Pentuekirje ❤

Vuosi 2018 alkaa olla jo loppusuoralla, ja sanottakoon että tämä vuosi virtuaalimaailmassa omalta kohdalta on ollut aikamoista vuoristorataa. Jotenka nyt olisi hyvä saada kaikki tämä päätökseen parilla pentueella!
Kyseessä olisi käyttölinjaisia saksanpaimenkoiria lyhyissä karvamuunnoksissa.
Luovutan pennut mielelläni niin kenneleihin, kuin hoitoloihin ja yksityisillekin. Kunhan koirille vaan löytyy rakastavat ja pitkäaikaiset kodit. Mitään tarkkoja kisautusvaatimuksia minulla ei kasvattieni suhteen ole.
Kaikille pennuille lähtee mukaan myös jalostusoikeus.
Kasvattajana minä rekisteröin pennut vFCIn rekisteriin, kun se on ajankohtaista.

❤ NARVIK | P-pentue

Isä. Oh Well of Narvik "Velmu"
2-polven suku, 1 sisarus (ei aikaisempia jälkeläisiä)

Emä. Too Weird to Live, Too Rare to Die! by Thiswolfisnotonfire "Tykki"
4-polven suku, 2 sisarusta (ei aikaisempia jälkeläisiä)❤ NARVIK | Q-pentue

Isä. Snapdragon's Bright Eyes "Pam"
Evm suku, ei sisaruksia (ei aikaisempia jälkeläisiä)

Emä. Karma's Payment Plan "Puuteri"
Evm suku, ei sisaruksia (ei aikaisempia jälkeläisiä)

Jos juuri sinulla olisi yhden (tai miksei kahden) saksanpaholaisen mentävä aukko, niin ota yhteyttä joko karvaturrit-topicissa (jos sinne on tunnukset), tai sähköpostitse). :)

Nimi: Kerttu

19.11.2018 18:41
Moi! Voisinko saada lomaa kaksi viikkoa siitä päivästä eteenpäin, kun luet tän, koska mulla on ihan hirveästi kokeita nyt marraskuun loppupuolella ja joulukuun alussa?

Vastaus:

Hei Kerttu! Tietenkin saat lomaa, kun noin nätisti sitä pyydät. Merkkaan sulle lomaa nyt alustavasti 21.11.-9.12., eli tästä päivästä kaksi ja puoli viikkoa eteenpäin viikonloppuun saakka. Tarvittaessa voit joko pidentää lomaa tai jos haluat ja kiireet helpottaa, niin voit myös päättää lomasi ennen tuota sunnuntaita, jolloin lomasi sitten loppuu :)
- U

Nimi: JW
Kotisivut: http://gardyloo.suntuubi.com/

17.11.2018 12:06
moikka! kävisikö teille linkinvaihto runosivustoni gardyloon kanssa? ^-^

Vastaus:

Vastasinkin asiasta jo teidän vieraskirjaan. ^.^
- U

Nimi: Kerttu

05.11.2018 21:43
ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Ilmoittautuisin Fian kanssa agilityn 1. luokan kurssille. Hinta siis 35€

Vastaus:

Selvä, lisään teidät sinne :)
- U

Nimi: Ellie

05.11.2018 21:30
Apua D::::: nyt tää viel kaiken lisäksi tuli väärään chattiin xD anna mun kaikki kestää kiitos anteeksi Ellie poistuu paikalta

Vastaus:

Ei se mitään, poistin sen tästä kun olit jo ehtinyt laittaa sen tonne ihan oikeaan paikkaan :D
- U

Nimi: Aalia
Kotisivut: http://kkremeny.suntuubi.com/

01.11.2018 17:50
Syksyiset tervehdykset Remenystä yhteistyöläinen!

Päätin viimeinkin kirjoittaa kirjeen, kun viime kerrasta taitaa olla vähän aikaa. Remenyllä menee hyvin. Olen pyörinyt nyt paljon virallisella puolella ja karvaturrit.net foorumilla, jonka kautta meille on tullut pari shelttiä ja bortsu matkaan :3 Koirat ovat kisailleetkin aika tiuhaan tahtiin ja kisailun suhteen alan pitää pientä taukoa tässä joulun tienoilla, kun Konstastakin tuli viimein toko-valio! Nyt viimeaikoina kisautus ja mahdolliset suunnitelmat menevät shelttien puolelle, seuraavan pentueen odotetaan syntyvän tosin vasta ensivuoden puolella. Koiria meillä alkaa olla jo ihan riittämiin, niitä kertyy aina ihan vahingossa :D

IRL on ollut nyt melko hiljaista ja jopa tylsää. En voisi sanoa, että minkäänlaisia kiireitä olisi, mutta opiskeluun olisi kiva löytää motivaatiota. Virtuaalikenneilyyn on ollut paljon aikaa ja olen päässyt nyt syksyllä tutustumaankin paremmin tähän viralliseen puoleen. Kavereilla tuntuu olevan niin paljon kiireitä lukion takia, mutta niitäkin onneksi aina jossain välissä kerkeää näkemään. Muuten mulle ei kuulu mitään ihmeellistä, kauheasti mitään ei ole tosin tapahtunutkaan.

♥ Aalia ja Remenyn kuolakuonot

Vastaus:

Ihanaa, että teiltäkin tulee pitkästä aikaa kirjettä! <3 Kiva kuulla, että Remenyllä menee hyvin ja ilmeisesti sullakin, vaikka mitään ihmeempiä ei oo tapahtunut.
- U

Nimi: Kerttu

01.11.2018 17:41
Sitä arvelinkin, lähinnä vaan hain tolla viestillä sitä, että saanko viedä koirat kaupunkiin:)

Vastaus:

Joo, ymmärsin pointin :)
- U

Nimi: Kerttu

31.10.2018 17:50
Heippa Ushma!
Oon siis tosiaan kirjoittanut tarinan, jonka varmaan huomasitkin jo:) Mutta varsinainen asiani oli, että kun selasin tossa tylsyyttäni koirien sivuja, huomasin että Sindin sivulla sisarukset-kohdassa kun on ne linkit Sindin pentuetovereiden sivuille, Lellenin linkki vei nartun entisen kodin sivuille. En tiedä voiko asiaa korjata, ja vaikka ei voisikaan tai se olis tosi monimutkaista, niin ainakaan itseäni tämä seikka ei hirveästi haitannut. Pisti vaan vähän silmään kun Lellenin nykyiset sivuthan on täällä..
Toivottavasti ymmärsit edes jotenkin tän mun sekavan romaanin tästä linkkijutusta:) Mulla olis vielä yks kysymys seuraavaan tarinaan liittyen:
Voisinko ottaa Popin ja Fian käymään eläinkaupassa? Kun tarkoitus olisi ostaa niille vähän tavaroita ja se voi olla vähän vaikeaa löytää esim. oikein istuvat valjaat, jos mukana ei ole koiraa jolle sovittaa niitä :D

Vastaus:

Hei Kerttu! Kiitos kun sanoit :) Tietenkin asian voi korjata, en vaan oo muistanut sitä mutta muutan sen linkin nyt muistin aikana. Ja tietenkin voit ottaa tarinassasi Popin ja Fian eläinkauppaan mukaan, onhan muutkin hoitajat joskus ottaneet ja ajatus on se, että eläinkauppa on sellainen, johon saa tuoda lemmikit mukaan :)
- U

Nimi: Cassidy
Kotisivut: http://vkvindkraft.suntuubi.com/?cat=44&lang=fi

28.10.2018 17:19
• VINDKRAFTIN ENSIMMÄISET BORTSUPIENOKAISET •
Hei, nyt on tullut viimeinkin aika Vindkraftin ensimmäiselle pentueelle. Pennut syntyvät vasta suunnilleen kuukauden päästä 23.11.2018, mutta pentuja saa nyt jo varailla. Ylhäältä linkistä pääset suoraan pentue sivulle, jossa ohjeet varaukseen liittyen :) Rotuna toimii siis aina yhtä mahtava ja monipuolinen rotu kuin bordercollie!
Kiitokset, jos päätit ottaa porukkaasi mukaan meidän jälkikasvua :)

Vastaus:

Paljon kiitoksia pentuilmoituksesta, mutten taida tällä kertaa uutta bortsupenskaa ottaa, kun alkaa noita haukkuja jo ennestään aika paljon olla. Toivottavasti pennuille kuitenkin löytyy hyvät kodit <3
- U

Nimi: Lumikatti
Kotisivut: http://juminkeko.altervista.org/matchshow/0001/index.php

28.10.2018 15:11
Kennel Máinnasin ja kisakeskus Juminkeon henkiinheräämisen kunniaksi järjestämme Match Show kaikille virtuaalikoirille. Pidemmittä puheitta, tervetuloa mukaan - luvassa on palkinnot parhaille laatuyksilöille :)

Vastaus:

Kiitos paljon kutsusta, mutta taidan tällä kertaa jättää osallistumisen väliin.
- U

Nimi: Kastelilja ja Sysimieli
Kotisivut: http://tuulipolku.suntuubi.com

26.10.2018 15:49
Hei, miten olisi linkinvaihto tarinaroolipeli Tuulipolun kanssa?
Vastaus mieluiten meidän viekkuumme, kiitos :).

- Tuulipolun ylläpito

Vastaus:

Vastaan sinne :)
- U

Nimi: Tekla

26.10.2018 15:37
Ja anteeksi virheeni koira olikin Iitu, ei Iita. Ja voisin siis tehdä hoitotarinat tietokoneella jos pääsen hoitajaksi.

Vastaus:

Arvelinkin, että tarkoitit ehkä Iitua ja sulle sattui vaan virhe nimen kanssa. Mutta hyvä on, jos sulla on oikeasti sitten mahdollisuus päästä tietokoneelle tarinoita tekemään niin siinä tapauksessa voin sut hyväksyä Iitun hoitajaksi, koska tarinoilla täytyy kuitenkin jonkin verran olla pituutta etteivät jää liian lyhyeksi :) Eli annan sulle nyt mielelläni mahdollisuuden yrittää, joten lisään sun kaapin ja voit ekan tarinasi kirjoittaa heti kun ehdit ja pystyt, kuitenkin kuukauden sisällä tästä päivästä kun sut hoitajaksi lisään.
- U

Nimi: Tekla

26.10.2018 15:24
Katsoin kyllä että olisi oolut Iitaniminen koira, mutta taisin muistaa väärin ja yrittäisin päästä tietokonelle tekemään

Nimi: Otava

23.10.2018 23:08
Moikka!
Todella ikävää nyt tulla viestiä laittamaan näissä merkeissä, mutta minusta tuntuu, että minun olisi parempi lopettaa Dessan hoitajuus :(
Aloitin kesäkuussa, ja olen kirjoittanut vasta kaksi tarinaa, eikä se todellakaan riitä Dessan kaltaiselle kasvavalle nuorelle koiralle. Muutenkin elämässäni tuntuu nyt siltä, että on koko ajan kiireistä ja kirjoittaminen tuntuu koko ajan vain jättäytyvän myöhemmälle, vaikkei sen pitäisi mennä niin.
Toivon, että Dessa saa pian uuden, aktiivisemman hoitajan, jonka kanssa se voi kasvaa ja oppia.
Olen pahoillani ja kiitos,
Otava

Vastaus:

Hei Otava! Ikävä kuulla, että joudut lopettamaan Dessan hoitajana :( Ymmärrän kuitenkin varsin hyvin nuo kertomasi syyt, joten on varmasti parempi erota kuin yrittää väkisin löytää aikaa kirjoittamiseen, jos sitä ei ole. Toivottavasti Dessalle löytyy uusi hoitaja huolehtimaan siitä, vaikka varmasti pikkuneiti jää sua kaipaamaan. Kaikkea hyvää sinulle jatkossa, toivottavasti käyt kuitenkin välillä täällä meitä tervehtimässä :)
- U

Nimi: Gitte

20.10.2018 13:44
Hei,
Kirjoitan ekan tarinan tämän päivän aikana, viimeistään huomenna :)

Vastaus:

Kiitos ilmoituksesta :) Pahoittelut, että vastauksessa kesti. Käyn katsomassa hoitoviekun heti kun ehdin, josko sinne olisi uusia tarinoita ilmestynyt.
- U

Nimi: Tekla

18.10.2018 14:05
En voi kirjoittaa pitkiä teksetejä, koska en pysty lähettämään niitä. Minulla on kokemusta koirien hoidosta.

©2018 Sateenkaaritaivas - suntuubi.com