Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Sallittua

- Hoitopyynnöt/eroamisilmoitukset

- Kisakutsut

- Pentueilmoitukset

- Pennun varaus/haku

- Rakentava palaute

- Linkinvaihtopyynnöt

- Yhteistyöpyynnöt

- Yhteistyökirjeet

- Kaikki muu asiallinen, esim. kysymykset, huomautukset tms.

 

Kiellettyä

- Mainokset (mainospostiluukku löytyy täältä)

- Hoitotarinat (niille oma lokero täällä)

- Yhden sanan/tyhjät viestit, muu spämmi

- Kirosanat

- Ketjuviestit

- Kaikki muu asiaton, käyttäytymissääntöjä rikkova viestittely

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Unna

14.09.2017 16:10
Mä oon todella pahoillani, mutta mun täytyy erota.

Mä en ollut yhtään ajatellutkaan, että koulu jysähtäis päälle näin kovaa vauhtia ja isosti. Kokeita on jo tiedossa vaikka kuinka monta, läksyjä tulee joka päivä paljon ja kun harrastuksissakin pitää käydä, ei netille oikein jää aikaa. Inspiraatiokin, jota aluksi tuntui olevan paljon, on nyt kadonnut johonkin puskaan. Oon pahoillani.

Mä tiedän, että tää horjuttaa sun luottamusta hoitajiin entisestään, mutta turha mun on täällä roikkua epäaktiivisena. Mä sanon kuitenkin, että suhtaudu jokaiseen uuteen hoitajaan iloisella mielellä, äläkä heti saarnaa heille ehdottomasta luottamuksesta ja niin edes päin, sillä se vain pahoittaa kaikkien mielen. Menneet on menneitä ja katse pitää vaan kääntää eteenpäin.

Mä toivon, että Frodo saa jostakusta muusta paremman, aktiivisen hoitajan, vaikka mä sitä koko sydämestäni rakastin. Toivottavasti mun äkillinen poistuminen ei vaikuta pieneen pentuun, se ansaitsee parempaa.

Mutta turha mun on tässä enää saarnata, heihei ja hyvästi.

Vastaus:

Voi ei! :( On tosi harmi, että joudut eroamaan näinkin pian liittymisesi jälkeen, mutta ymmärrän sen kyllä, kun itselläkin koulu tuottaa kiireitä varsinkin nyt, kun kirjoitukset painaa päälle. Ja olet oikeassa, vaikka on harmi, että eroat, niin se on parempi kuin että yrität väkisin pysyä täällä, jos aikaa ja inspiraatiota ei ole. Ymmärrän kyllä myös ton sun vihjeen uusien hoitajien suhteen, mutta en voi mitään sille, jos en luota niin en luota. Otan kyllä uudet hoitajat ilomielin vastaan aina, mutta mulla on silti syytä epäillä sitä, kirjoittavatko he vai eivät. Toivotaan nyt, että Frodo löytää uuden hoitajan vielä jossain vaiheessa, vaikka se varmasti myös sun kanssa viihtyi. Hyvää jatkoa sulle kuitenkin, toivottavasti käyt täällä väliä meitä ja Frodoa tervehtimässä :)
- U

Nimi: Eve

11.09.2017 16:17
Niin ja uimaan. Käytin Lein lopuksi uimassa.

Vastaus:

Tästä en ole aivan varma, koska et kertonut tarinassasi siitä uimisesta juuri ollenkaan. Tietysti se on ymmärrettävää, kun kyseessä kuitenkin oli kisapainotteinen tarina, mutta kuitenkin. Lisään nyt tämän käskyn silti, mutta toivon, että jatkossa harjoittelette vielä sitä silleen, että minäkin voin lukea siitä sun tarinoista :)
- U

Nimi: Eve

10.09.2017 21:26
Kirjoitin uuden tarinan sinne häppeninkiin niihin agility-kisa. Se tuli myöhässä mutta en pystynyt aiemmin kirjoittamaan. Lisääkö Leille käskyn aita, kun sitä tuli harjoiteltua aika paljon?

Vastaus:

Ei se mitään, oot kuitenkin lomalla, niin se ei sun kohdalla niin tarkkaa ollut että koska sulta se tarina tulee. Käyn arvioimassa sen ja antamassa palautetta, mutta lisään Leille tuon käskyn jo sitä ennen, etten unohda :)
- U

Nimi: Eve

07.09.2017 08:27
Olen siis lomalla, mutta olenko silti mukana agility-kisa arvonnassa? Vai estääkö loma osallistumisen niihin?☺

Vastaus:

Tietenkin oot mukana, koska ilmoittauduit ennen lomaasi :) Jos haluat tarinan kirjoittaa, niin lomasta huolimatta voit julkaista sen silloin 10.9. tai sitten voit julkaista sen lomasi jälkeen ja arvioin sen sitten, vaikka tulokset onkin siihen mennessä jo arvottu.
- U

Nimi: Eve

06.09.2017 08:31
Siinä lukee ihan, vaikka piti lukea uhan.

Vastaus:

Ei se mitään, virheitä sattuu varsinkin laitteilla kirjoittaessa helposti.
- U

Nimi: Eve

06.09.2017 08:30
Teen koulun ipadilla joten IP-osoite voi muuttua. Ajatukset on sekaisin, ja en jaksa kirjoittaa tarinoita nyt, joten olisiko mahdollista saada vähän lomaa? Siis vaikka viikko. Laskin nimittäin itse että tarina täytyy lähiaikoina kirjoittaa, joudun muuten erotus ihan alle.

Vastaus:

Ymmärrän hyvin, ettet jaksa nyt kirjoittaa, joten tietenkin saat lomaa :) Merkkaan sut aluksi vaikka viikon lomalle, mutta jos tuntuu, että tarvitset lisää, niin voit tulla sitten pyytämään uudelleen. Ja tosiaan sun pitäisi tarina ensi viikon lauantaihin mennessä kirjoittaa, muuten joudut erotusuhan alle ja sitten sulla on kaksi viikkoa vielä aikaa. Mutta nyt, kun merkkaan sut lomalle, niin sun ei tarvitse kirjoittaa mitään ennen kuin koet olevasi valmis :) Ja mikäli susta tuntuu, että haluatkin päättää lomasi aiemmin kuin viikon päästä, niin voit tulla ilmoittamaan siitä ja kirjoittaa sitten uuden tarinasi.
- U

Nimi: Eve

04.09.2017 15:15
Joo on. Aaku on mua kiusannut ennenkin netissä. Olen Aakusta nimittäin muutaman kerran rehtorille kielinyt, kun on jotain pahaa tehnyt. Aaku on kirjoittanut nettiin musta niin pahoja ja niin valheellisia asioita että en halua tännekin kiusaajaani.

Vastaus:

Aa okei, voi ei :/ Tuossa tapauksessa en sitten tietenkään voi häntä tänne hyväksyä, koska haluan ilmapiirin pysyvän hyvänä enkä tahdo, että kukaan kiusaa täällä ketään. Voit siis olla rauhassa, en Aakua hyväksy ja pitää vaan toivoa, että hän ei yritä millään toisella nimellä liittyä.
- U

Nimi: Salama
Kotisivut: http://villisielun.suntuubi.com/

04.09.2017 14:55
Tokokilpailun tulokset ovat tulleet, onnea sijoittuneille!

Mainitsen nyt vielä, että olen sama ihminen, joka hoitaa täällä Amora-nimellä niin et ihmettele IP-osoitetta, jos satut sitä katsomaan.

Vastaus:

Kiitos ilmoituksesta, juuri nyt en ehdi tuloksia lisäilemään, mutta teen sen myöhemmin. Ja kiva kun kerroit tosta IP-osoitteesta, niin en turhaan ihmettele, vaikka en kyllä hoksannut sitä katsoa edes.
- U

Nimi: Eve

03.09.2017 20:28
IP-osoite varmaan vaihtuu, kun teen välillä omalla puhelimella ja välillä koulun tietokoneella. Tai voiko johtua eri verkosta? Mutta en ole eroamassa. Aakun tiedän, on samalla luokalla. Elsi on sen sisko, joka mulle siitä erotus viestistä puhu. Aaku oli mulle vihainen, kun ei tiedä IP-osoitteista mitään. Tuli sitten kostoksi mua erottamaan, kun ajatteli sen olevan hyvä keino, sais mut pois niin vois liittyä itse. Samasta IP-osoitteesta en osaa sanoa mitään. Ushma kuitenkin, jos haluat mun täällä pysyvän niin Aakua älä tänne liitä, jos Aakun liität niin minä lähden. Sori kun olen ollut epäaktiivinen, mutta on ollut muuta mietittävä. Pappa on sairaalassa ja yksi mun sukulainen kuoli, ajoi rekkaa päin. Yritän jaksaa kirjoittaa tarinaa mahdollisimman pian.

Vastaus:

Joo, kyllä se vaihtuu, kun kirjoittaa eri laitteella, esim. just puhelimella tai tietokoneella on eri osoitteet. Sitä vaan en tiedä, kun sen lisäksi sulla on vielä ollut yksi tai kaksi muuta, että se internetyhteys saattaa kanssa vaikuttaa. Ja tuon saman IP-osoitteen pystyn nyt selittämään, koska jos Aaku on sun koulussa ja sun luokalla niin varmaan se on sitten käynyt samalla koulun koneella kirjoittamassa sen liittymisviestin ja siksi se on sama kuin sulla. Harmi vain, että tuossa eroviestissä, minkä se kirjoitti, oli sitten taas eri osoite :D Mutta tosiaan, onko sun ja Aakun välillä jotain muita ongelmia kuin tämä sekaannustilanne, jos et halua häntä tänne lisättävän? Kieltäydyin kuitenkin hyväksymästä aiempaa hoitopyyntöä ja mikäli hän ei laita uutta eri osoitteesta kuin sinä, en voi häntä tänne hyväksyä, koska menee liian sekavaksi jos kirjoitatte samoista osoitteista enkä voi olla varma, kirjoittaako silloin oikea henkilö oikeaa tarinaa vaiko ei. Ja epäaktiivisuudesta sen verran, että ei se mitään, ymmärrän kyllä jos sulla on nyt vaikeaa etkä jaksa kirjoittaa :/ Tsemppiä ja jaksamisia sulle, osanotot <3
- U

Nimi: sara

02.09.2017 10:29
Haluaisin alkaa hoitamaan popia

Vastaus:

Valitettavasti en voi hyväksyä sinua hoitajaksi tämän perusteella. Suosittelen, että luet ensin kunnolla hoitajaksi liittymiseen kuuluvat ohjeet ja kennelin säännöt ja lähetät minulle sitten kunnollisen hoitopyynnön, jossa kerrot kaikki ne asiat, mitä ohjeissa neuvotaan. Sen jälkeen voin harkita asiaa uudelleen, mutta mikäli sellaista hoitopyyntöä ei tule, en valitettavasti voi hyväksyä sua hoitajaksi tänne.
- U

Nimi: Katerina

01.09.2017 15:57
Ushma mitä ihmettä täällä tapahtuu?

Lueskelin viestejä ihan innoissani huomatessani uusia hoitopyyntöjä, mutta sitten huomasin sun vastauksen. Samoja IP-osoitteita ja nyt ilmeisesti Eve on eroamassa tai joku on törkeästi kirjoittanut Even nimellä eroamisviestin? Toivottavasti tilanne selviää ja jos tuo kirjoittaja on Eve, niin hän harkitsee eroamistaan uudelleen tai ainakin perustelee kunnolla ja jos ei ole, niin OIKEA Eve tulee tänne kirjoittamaan viestin siitä, ettei halua erota, niin voit tuolle toiselle antaa vaikka bannia.

On tää virtuaalimaailma kyllä ihmeellinen, kun tuntuu, että koko ajan sattuu ja tapahtuu jotain.

Vastaus:

Samaa minäkin mietin, en valitettavasti osaa tuohon vastata. Tuon Even suhteen toivon kuitenkin samaa, koska haluaisin saada mahdollisten pilailijoiden osoitteet estettyä tällaisten tilanteiden välttämiseksi, mutta vielä en voi tehdä mitään, kun en tiedä, kirjoittiko tuon viestin oikeasti Eve vaiko ei. Ja kyllä, mulla on valitettavasti myös MPK-ajoilta kokemusta tällaisista sekaannuksista ja siksi kyseenalaistankin nämä tapaukset aina tosi vahvasti, kun en tahdo erottaa ketään, jos hän ei oikeasti itse oo sitä viestiä lähettänyt.
- U

Nimi: Eve

01.09.2017 15:17
Eroan.

Vastaus:

Tuskinpa vain, koska tässä viestissä ei oo Even tavallinen IP-osoite. Jos nyt oikeasti oot Eve ja käytät taas vaihteeksi jotain eri laitetta, niin siinä tapauksessa annat ainakin kunnon perustelut eroamisellesi. Tarkoitukseni ei ole olla ilkeä, haluan vaan tietää, että eroaminen ei tapahdu hetken mielijohteesta, vaan siihen on oikeasti hyvät syyt.
- U

Nimi: Penny Hudson
Kotisivut: http://taika12.webs.com

30.08.2017 17:14
Hei linkinvaihtolainen!

Tärkeä tiedoitus linkinnvaihtolaisille. Taikaopisto Aurea muuttaa. Muutto tapahtuu 4.-15.9.2017 välisenä aikana ja toivomme että mahdollisimman pian tuona aikana tai sen jälkeen, vaihtaisitte linkkimme uuteen, uusi url: http://taikaopisto.arkku.net vielä se ei ole uusi osoitteemme, koska siellä on vielä keskeneräistä.

Tästä muutto asiasta löytyy hieman myöhemmin, erillinen tiedoitus sivuillamme.

Hyvää alkanutta syksyä!

Ystävällisin terveisin,
Penny Hudson.

P.s. Pahoittelut että lyhyen ajan sisällä, laitan viestiä samantyyppisestä asiasta.

Vastaus:

Selvä, kiitos ilmoituksesta. Yritän muistaa vaihtaa linkin jossain vaiheessa tuolla aikavälillä tai sen jälkeen :)
- U

Nimi: Amora

30.08.2017 15:20
Haluaisin shetlanninlammaskoira Pihlan hoitajaksi. Valintani osui Pihlaan, koska pidän sen luonteesta ja rodusta enkä halunnut ihan pentua. Omaan koiraan ei ainakaan vielä ole mahdollisuutta, mutta virtuaalikoiria olen hoitanut jo parin vuoden ajan. Kaapin väriksi toivoisin oranssia.
"Ole mukava muille, niin hekin ovat mukavia sinulle."

Vastaus:

Hoitopyyntösi oli varsin kattava ja kerroit kaiken, mitä pitikin. Myöskään IP-osoitteen suhteen ei ollut ongelmaa, kuten aiemmassa viestissä oli. Siksi voinkin ilomielin ottaa sut hoitajaksi, tervetuloa joukkoon :) Voit kirjoittaa ensimmäisen tarinasi heti kun ehdit, lisään sulle kaapin nyt ja toivon, ettet tuota pettymystä vaan aiot myös oikeasti tarinoita kirjoittaa.
- U

Nimi: Aaku

29.08.2017 19:41
Haluaisin alkaa hoitaa saksanpaimenkoira uros Ticoa. Olen aina halunnut isoa ja näyttävää koiraa, mutta olen koulussa, joten kovin liikkuvalle koiralle ja pennun koulutukseen ei jää aikaa. Luin ohjeet. Ole mukava muille niin hekin ovat mukavia sinulle. Kaapin väriksi haluaisin limen vihreän, jos se on mahdollista. Jos se ei ole mahdollista haluan sinisen. Kennelillä oli mukava ja mielestäni selkeä. Hyvä Ushma ja sateenkaaritaivas. Kiitos jos hyväksyt pyyntöni.

Vastaus:

Anteeksi, jos kuulostan töykeältä, mutta nyt on ihan pakko kyseenalaistaa. Näen jokaisen viestin IP-osoitteen, kun kirjaudun ylläpitoon ja tässä viestissä on sama IP-osoite kuin Even aiemmin laittamissa kolmessa viestissä sekä Elsi Ihalaisen yhdessä viestissä. Luuletko, että voin oikeasti hyväksyä tämän hoitopyynnön noin vain? Ensinnäkään minä en voi antaa saman hoitajan hoitaa kahdella - tai jopa kolmella - nimimerkillä yhtä aikaa eri koiria, joten jos oot Eve kirjoittanut itse jokaisen näistä viesteistä eri nimimerkeillä, niin voisit tyytyä Lein hoitajuuteen ja ottaa ihan omalla nimimerkilläsi lisää hoitokoiria sitten, kun saat siihen luvan. Jos taas oot joku muu kuin Eve, niin voisitko selittää, miten tämä IP-osoite on silti sama?
- U

Nimi: Ira

27.08.2017 23:16
Moi, lähetin hoitoviekkuun vielä keskeneräisen tarinan (Hanya ei valitettavasti esiinny siinäkään), sillä oon saanut sen kuitenkin ihan järkevään kohtaan, ja on aika epävarmaa milloin pääsen käyttämään tietokonetta kunnolla seuraavan kerran. Jatkan tarinaa mahdollisimman pian!

Vastaus:

Selvä, kiitoksia tiedosta. Luinkin sen tarinan jo ennen kirjautumistani ja kyllä se ihan hyvään kohtaan loppui, joten ei haittaa, vaikka se on vähän keskeneräinen.
- U

Nimi: Eve

26.08.2017 20:59
Kyllä mä sen muistan. En oo hullu:D

Vastaus:

Anteeksi nyt vain, mutta tietääkseni huonomuistisuuteen ei vaadita sitä, että pitäisi olla hullu. Ymmärsin kyllä pointin viestissäsi, että ei siinä mitään, hyvä jos muistat asian.
- U

Nimi: Eve

25.08.2017 21:28
Agility tarinassa ei saa esiintyä palkintojen jakoa, mutta saako siinä epäillä että esim Maija ja Kola voittaa?

Vastaus:

Siis tietenkin saat esittää oman näkemyksesi kun kirjoitat tarinaa, että ketkä suoriutuivat parhaiten ja näin ja voit esimerkiksi kirjoittaa jotakin tähän tyyliin: "Minusta Maija ja Kola saattaisivat voittaa, koska he pärjäsivät niin hyvin" eli voit esittää oman epäilyksesi, mutta täytyy silti muistaa, että todellinen voittaja selviää vasta arvonnan tuloksista :)
- U

Nimi: Elsi Ihalainen

22.08.2017 20:11
Hei. Milloin Lennelle otetaan hoitaja. Olen päivittäin käynyt sitä katsomassa, mutta vielä toistaiseksi ei hoitajaa ole otettu? Olen siis Elsi. Haluaisin hoitaa Lenneä, koska se oli rakkautta ensisilmäyksellä, kun kävin sitä katsomassa. Sitten kun Lennelle hoitaja otetaan voitko ajatella minua? Olen aina halunnut koiraa mutta veljeni on koira allerginen. Jos pyyntöni hyväksyt niin kaapin väriksi haluaisin oranssin. Luin ohjeet. Ole mukava muille niin hekin ovat mukavia sinulle.

Vastaus:

Voi kuule, se on vasta viikon vanha, joten sille ei oteta hoitajaa vielä pariin kuukauteen. Hoitaja otetaan vasta sitten, kun se on luovutusikäinen eli 2kk. Jos jaksat siihen asti odottaa, niin voit tulla pyytämään Lenneä sitten hoitokoiraksi, vielä en kuitenkaan voi pentua sulle varata.
- U

Nimi: Maija

22.08.2017 15:17
Anteeksi. Luulin että kaapin väriä ei tarvitse merkitä jos haluaa mustan.

Vastaus:

Ei se mitään. Selvennyksenä kuitenkin, että mikäli kaapin väriä ei erikseen mainitse, jokainen saa sen värin mikä automaattinen tekstin väri on. Tässä tapauksessa se on tuo ns. ruskea, mutta voin laittaa sulle myös ihan mustan :)
- U

©2017 Sateenkaaritaivas - suntuubi.com