Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Sallittua

- Hoitopyynnöt/eroamisilmoitukset

- Kisakutsut

- Pentueilmoitukset

- Pennun varaus/haku

- Rakentava palaute

- Linkinvaihtopyynnöt

- Yhteistyöpyynnöt

- Yhteistyökirjeet

- Kaikki muu asiallinen, esim. kysymykset, huomautukset tms.

 

Kiellettyä

- Mainokset (mainospostiluukku löytyy täältä)

- Hoitotarinat (niille oma lokero täällä)

- Yhden sanan/tyhjät viestit, muu spämmi

- Kirosanat

- Ketjuviestit

- Kaikki muu asiaton, käyttäytymissääntöjä rikkova viestittely

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Maija

20.11.2017 15:19
Hei!
Anteeksi epäaktiivisuuteni, mutta olen ollut sairaalassa raskaus myrkytyksen takia.
Haluaisin varata yhden pennun. Nimeksi ajattelin sellaista kuin: Rainbowsky's Capricious Claire. Pentu olisi narttu. Kutsuma nimi olisi luultavasti Claire.

Vastaus:

Ei se mitään, Eve kertoikin siitä ja siksi en oo erottanut sua, vaan merkkasin sut sairaslomalle. Tuosta pennusta vaan sen verran, että ensinnäkään en voi antaa sulle toista hoitokoiraa epäaktiivisuuden takia, oot nimittäin hoitanut Kolaakin vasta kerran. Ja toisekseen en anna pentuja kenelle tahansa hoitajalle, Katerina saa pennun koska kyse on hänen hoitokoiran eli Renon pennuista, muut pennut menee sitten eri kenneleihin.
- U

Nimi: Aalia
Kotisivut: http://kkremeny.suntuubi.com/

17.11.2017 13:01
Heippa!
Olen jo vähän aikaa kaavaillut mielessäni uutta pentua Remenyyn ehkä vähän elävöittämään hiljaista kenneliä, joten varaisin teiltä yhden pennun :) Pentu tulisi olemaan uros ja kennelnimeksi päätin sellaisen kuin Rainbowsky's Capricious Constant ja nimi tulisi luultavammin olemaan Konsta :3 Tulevaisuudesta ainakin sen verran nyt osaan sanoa, että koira tulisi kiertämään virallisia kisoja (joskus ehkä myös epävirallisia) ja mahdollinen pentue myöhemmin, jos se on tullakseen. Remenyssä on hyvät tilat sekä sisällä että ulkona, tontti on laaja ja pihamaalla on runsaasti tilaa temmeltää. Lauma meillä on tällä hetkellä melko pienehkö, mutta se vielä laajentuu. Muutama sheltti, aussie ja belgianpaimenkoira olisi tällä hetkellä pikkupojalle kaverina.

Kiitos jo etukäteen :)

Vastaus:

Voi miten ihanaa, että haluat varata pennun :3 Sekä kennelnimi että kutsumanimi kuulosti tosi ihanilta ja tulevaisuudensuunnitelmat hyvältä myös, joten ilomielin sulle yhden bortsupenskan annan :)
- U

Nimi: Eve

14.11.2017 15:15
Ehdotuksia pentujen nimiä varten.
Sateenkaaritaivaan Cool Camilla
Sateenkaaritaivaan Cool Charlotta
Sateenkaaritaivaan Cool Chaplin
Sateenkaaritaivaan Cool Cofi
Sateenkaaritaivaan Cool Caesar
Sateenkaaritaivaan Cool Canto
Sateenkaaritaivaan Cool Carlos
Sateenkaaritaivaan Cool Cheek
Sateenkaaritaivaan Cool Cossu
Sateenkaaritaivaan Cool Crody

Vastaus:

Muuten ihan hyviä nimiehdotuksia, mutta mikään noista ei oo C-pentueen nimiteeman mukainen. Et oo tainnut lukea ihan kunnolla pentuesivua, jos et sitä hoksannut katsoa. Pentujen kasvatusnimen ensimmäinen osa on Sateenkaaritaivaan englanninkielinen kasvatusnimi Rainbowsky's, toinen englanninkielen sana Capricious (suom. arvaamaton) ja kolmantena tulee argentiinalainen C:llä alkava etunimi.
- U

Nimi: Eve

14.11.2017 08:32
C-pentueen sivulla on virhe. Siellä on että viimeistään pentu pitää hakea 14.1.2017. Eiks sen pitäs olla 14.1.2018?

Vastaus:

Hyvä kun ilmoitit, korjaan sen heti :)
- U

Nimi: Katerina

12.11.2017 13:04
Mietin tässä, kun on nuo hyväntekeväisyyskohteet, että voiko sinne lahjoittaa rahan lisäksi esim. jotain ylimääräisiä tavaroita? Vaikka jos pentukoira kasvaa isoksi ja jotkut tavarat jää pieneksi, niin voisko niitä lahjoittaa sinne eläinkodille, etteivät menisi hukkaan? :3

Vastaus:

Tuohan olikin hyvä idea! Mun puolesta niin voi tehdä, voisin päivittää hieman tuota hyväntekeväisyyssivua niin muutkin tietävät sen jatkossa, jos vaan lukevat sieltä :) Tuleepa niillekin tavaroille sitten käyttöä, etteivät jää vaan teidän hoitajien kaappeihin lojumaan eikä mee rahat hukkaan heittämällä niitä tavaroita pois.
- U

Nimi: Katerina

11.11.2017 18:56
Hei Ushma, mietin tässä vaan sitä, kun tuolla pentuesivulla on nyt aika monta päivämäärää, niin milloin mä saan sen mun oman pennun itselleni? Onko se silloin virallisena luovutuspäivänä, kun sehän ois kaikkein järkevintä? Ja sit mietin kans, että etsitkö sä kuvan sille pennulle vai pitääkö mun tehdä se? Siis mun puolesta sä saat päättää koska se on sun kasvatti ja vaikka mä oon sen pennun hoitaja, sä omistat sen. Mulla ei oo edes toiveita värivaihtoehdoista, sekä ruskea että blue merle käy mulle hyvin. Molemmat vanhemmat on upeita koiria ja ihania väriltään ja musta tuntuu, etten osais valita kaikista niistä söpöistä pentukuvista...

Vastaus:

Hei Katerina! Hyvä kun kysyit, niin asia tuli puheeksi ja saat selvyyden. Tosiaan, saat sun oman pennun hoidettavaksi silloin luovutuspäivänä, kun pentu alkaa olla sopivan vanha erkanemaan emstaan. Ja alunperin ajattelin ton kuvajutun kanssa, että etsin sen kuvan itse, kun kyse on mun kasvatista kuitenkin. Aioin silti kysyä, josko sulla olisi ollut väritoiveita tai jos välttämättä haluat etsiä kuvan itse. Hyvä kuitenkin, kun mainitsit tuostakin, etsin sitten kuvan itse ja yritän löytää jonkun kivanvärisen pennun sulle :3
- U

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

10.11.2017 15:57
Linkinvaihto?

Vastaus:

Vastasinkin jo tästä teidän vieraskirjaan :)
- U

Nimi: Eve

07.11.2017 19:54
Oikeastaan mun piti ilmoittaa että Maija on siis sairaalassa. Se sai pahan raskaus myrkytyksen. Ei ole nyt pystynyt kirjoittamaan. Otatko sen sitten huomioon siinä erotuksessa? Oon siis vaan ollut hiukan sen kanssa yhteyksissä, joten pyyti mua ilmoittamaan.

Vastaus:

Voi ei, paranemisia hänelle! Ja tietenkin otan tällaiset asiat aina huomioon, koska kyse on kuitenkin melko vakavasta asiasta eikä hän itse sille mitään voi, jos tuollaista sattuu eikä pysty hoitamaan. Kiitos kun ilmoitit, voisin vaikka Maijan laittaa hetkeksi ns. sairaslomalle, koska hän ei kuitenkaan oo aiemmin pyytänyt lomaa enkä halua tuottaa ikävää yllätystä erottamalla hänet nyt, kun tilanne on tuo. Hän tai sinä voitte ilmoittaa sit kun hän pääsee sairaalasta ja pystyy kirjoittamaan taas.
- U

Nimi: Eve

07.11.2017 15:16
Miksei Maija ole erotusuhan alla?

Vastaus:

Tämä on ihan ymmärrettävä kysymys sulta, kun oot itse joutunut olemaan erotusuhan alla pari kertaa ja se taisi olla syy sun vapaaehtoiseen eroamiseenkin, joten siksi voin ihan ystävällisesti sulle vastauksen antaa. Syy on ihan vaan se, etten käy kennelin ylläpidon puolella päivittäin, jos esim. vieraskirjassa ei oo vastattavia viestejä tai muuta sellaista, mikä tarvitsisi välitöntä huomiointia. Se johtaa automaattisesti myös siihen, etten sitten jatkuvasti pidä silmällä hoitajien viimeisimpiä hoitopäivämääriä ja tarkista, kuka pitää erottaa milloinkin. Tarkistan kyllä asian säännöllisesti, ei siitä huolta, en vaan tee sitä joka päivä tai jatkuvasti.
- U

Nimi: Minttu
Kotisivut: http://chiliera.suntuubi.com/

07.11.2017 07:24
Heippis!

Ihanaa kun kävit meilläkin päin ilmottelemassa, sillä tottakai me otetaan yksi pikku bortsuvaavi tänne majailemaan! Meille on tässä ihan piakkoin tulossa Joystormista urospentu samassa rodussa, joten sille otettaisiin nyt narttukaveri, kun bortsutkin on kummiskin tosi kiva rotu ja oon aika kauan tätä pentuetta kuitenkin odotellut ja te ootte tosi pitkään ollut Chilin yt-kenneli. :3 Pallero saa vähän kasvaa (ja pulskistua ;D) ja sitten sen kanssa aletaan treenailemaan lähinnä harrastepainotteisesti kaikkea kivaa. Kyllä meitä varmaan kisoissakin näkee, mutta ei niin usein kuitenkaan. (: Meidän päivyristä voi sitten myös lueskella pienokaisen kuulumisia!

Pennun nimeksi tosin kaavailin semmoista kuin Rainbowsky's Capricious Coralee eli tutummin varmaan Lellen. (: Narttuhan hän tulisi olemaan, kuten aiemmin jo mainitsin. Innolla odotellaan jo pikkuista saapuvaksi, kiitti ja kuitti!

p.s. meiltäkin tulee varmaan kohta se eka yt-kirje ja mulla on tosiaan Rakun ja Carloksen sivut tallessa, jos haluut ne johonkin :3

Vastaus:

Kiva kuulla, että bortsuvauva kelpaa :3 Huomasinkin, että pennulle olisi ainakin yksi rotutoveri tarjolla ja se oli osasyy, miksi tahdoin pentua teille ehdottaa, ja tietty toinen painava syy on se että ollaan oltu yhteistyökenneleitä pitkään :3 Ihana myös tuo nimiehdotus, lisään sen pentuesivulle. Noista Rakusta ja Carlosista voisin tulla ihan sun viekkuun puhumaan.
- U

Nimi: Katerina

05.11.2017 14:12
Hei Ushma!

Huomasin, että pentuesivulle oli ilmestynyt linkki Lunan ja Renon pentuesivulle, koska astutuspäivä on tänään. Olitkin jo merkannut mut ensimmäiseksi varaajaksi pentuesivulle, kiitos siitä. Tulin vaan kertomaan, että tahtoisin omasta pennustani nartun ja sen nimeksi voisi tulla Rainbowsky's Capricious Capucine, kutsumanimeksi ajattelin sellaista kuin Sindi.

Vastaus:

Hei Katerina, sähän ootkin ollut tarkkana. Hyvä vaan että oot, koska laitoin jo yhteistyöläisille ja linkinvaihtolaisille asiasta viestiä, niin pääsit ainakin ekana varaamaan haluamaasi nimeä pennulle. Merkkaan nuo tiedot pentuesivulle, nyt sun pitääkin sitten vaan malttaa odottaa ensin pentujen syntymää ja sitten luovutuspäivää :D
- U

Nimi: Minttu
Kotisivut: http://chiliera.suntuubi.com/

26.10.2017 17:55
Hejssan täältä Chilirannan puolelta!

Me jatketaan tosi mielellämme yhteistyötä Sateenkaaritaivaan kanssa, sun yt-kirjeet on aina ollu ihanaa luettavaa ja muutenkin haluun vielä tätä yhteistyötä jatkaa, kun me on pidetty jo kauan kirjeiden välityksellä yhteyttä. Tältä kuulta en varmaan enää kirjettä rustaile, mutta katsotaan sitten marraskuussa. Sen voin kumminkin sanoa, että hitaasti mutta varmasti me täältä pohjamudista noustaan. Haukahdus ja lämmin kuolapusu! <3

Vastaus:

Ihana kuulla, vaihdan sitten vaan etusivulle teidän sivun nimeksi Chilirannan, kun en oo sitä vielä tehnyt. Toivotaan, että marraskuussa sitten ehdit kirjeen rustaamaan, ilomielin nimittäin niitä aina luen <3
- U

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

26.10.2017 15:30
26.10.2017
Lokakuun yhteistyökirje ✎

Hei Joystormin yhteistyöläiset! Kennelissämme on elelty hiukan hiljaiseloa viime aikoina pienoisen ajan puutteen vuoksi. Meille syntyy aivan hetkenä minä hyvänsä kaksi pentuetta, F-pentue sekä Lintupentue, joista ensimmäisessä ovat varaajat täynnä, mutta toiseen ei ole ilmaantunut yhtään varaajaa. Kilpailuja ei ollakaan pidetty yli kahteen kuukauteen, eikä uusia pentujakaan ole nyt hetkeen otettu sen takia, että vanhat saisivat tarvitsemansa määrän huomiota ja aktiviteetteja, ja lisäksi tilaa on säästetty F- ja Lintu-pennulle.

Yläkoulun viimeinen luokka ei ainakaan vielä tunnu yhtä hankalalta kuin oletin, mutta stressi on kyllä pieni, varsinkin kun meillä oli juuri minulle vuoden vaikein koe (=fysiikan suurempi koe joka vaikuttaa numeroon eniten) jonka asioita en oikein kertauksesta huolimatta tuntunut tajuavan, onhan se fysiikkaa. Muuten on mennyt IRL-elämä kohtuullisen hyvin, lukuunottamatta sitä että koko ajan on ulkona pimeämpää kun lähden kouluun ja odotan jo ensi kesää, eikä se tule ennen talvea xD

Ehkä tässä olisi nyt riittämiin? En ainakaan keksi mitään muuta tiedotettavaa enää, joten palaillaan siis marraskuun puolella! Oikein hyvää loppusyksyä tännekin :)

- Dee ja ilopillerit

Vastaus:

Heippa Dee, kiva saada sultakin kirje pitkästä aikaa! <3 Itse tosiaan yhden F-pentueen palleron nappaan mukaani, mutta tuon Lintupentueen rotu ei oikein itselle kolahtanut ja siksi en sieltä pienokaista varannut. Kiva kuulla, että sulla menee kuitenkin IRL hyvin, vaikka kenneli on vähän hiljaiselolla ollut. Kuulumisiin taas marraskuussa, mukavaa loppusyksyä <3
- U

Nimi: Jenni
Kotisivut: http://listaus.buddha-belly.net

24.10.2017 14:38
Hei! Suuret pahoittelut, olet hakenut sivulistaukseen jo viime kesäkuussa mutta viesti oli hävinnyt johonkin ihan outoon postilaatikkoon, ja näin sen vasta nyt! Sivusi on nyt kuitenkin listattu, pidän siinä vaikka kuukauden verran tuota "uusi" merkintää (norm. 2vk) hyvitykseksi. Linkitäthän Ensemblen kuitenkin viikon sisällä. Anteeksi vielä D:

Vastaus:

Ei se mitään, en itsekään rehellisesti sanottuna ole edes muistanut koko asiaa :D Anteeksipyyntö hyväksytty, lisään linkin etusivulle :)
- U

Nimi: Eve

24.10.2017 08:37
Niin ja en voi mitään etten jaksa kirjoittaa sairaalassa

Vastaus:

Ongelma ei olekaan siinä, ettet jaksa, vaan siinä ettet oo ilmoittanut aiemmin olevasi sairaalassa tai muutenkaan mitään siitä, missä oot ollut ja mikset oo ehtinyt kirjoittaa tarinaa.
- U

Nimi: Eve

24.10.2017 08:35
OK. Mä eroan. Käytän taas eri laitetta niin et sitä ihmettele. Tänään en mitenkään ehdi kirjoittaa. Sori Lei

Vastaus:

Hyvä on sitten, jos kerta sitä haluat.
- U

Nimi: Eve

23.10.2017 15:13
Saanko taas vähän lomaa? En oo nyt ehtinyt tehdä Leille mitään. Oon ollut just lomalla.

Vastaus:

Valitettavasti oot erotusuhan alla ja sulta pitäisi tarina huomisen aikana viimeistään tulla, muuten joudun erottamaan sut. Ongelma on siinä, etten voi antaa sulle lomaa kun oot jo erotusuhan alla, koska se olisi epäreilua muille. Epäreiluus johtuu siitä, että saisit vähän niin kuin lisäaikaa hoitajana täällä, koska loman aikana sinua ei voisi erottaa vaikka oletkin ollut epäaktiivinen ennen sitä. Lisäksi on myös se, että otit juuri hetki sitten lomaa etkä sen jälkeen ole tarinaa kirjoittanut. En voi antaa sulle siis uutta lomaa ennen kuin kirjoitat siinä välissä yhden tarinan, koska mulla on vähän sellainen olo, että pyydät vaan jatkuvasti lisää lomaa etkä kirjoita enää tarinoita. Jos et ehdi tai pysty Leitä hoitamaan, niin vaihtoehto on että eroat itsekin, mutta jos et tahdo erota niin sun pitäisi olla aktiivinen hoitaja, koska muuten erotan sut ja lopputulos on joka tapauksessa sama kuin jos eroaisit itse.
- U

Nimi: Cadee
Kotisivut: http://irelia.suntuubi.com/

23.10.2017 14:59
Olit pari päivää sitten kysellyt Irelian vieraskirjassa yhteistyötoiminnasta. Olisi hienoa kyllä ottaa yhteistyöläisiä, mutta minulla ei ole oikeastaan aikaa kirjoitella säännöllisesti yhteistyökirjeitä. Mutta linkinvaihto käy paremmin kuin hyvin! Lisään linkkinne etusivulle.

Vastaus:

Okei, ymmärrän kyllä tuon perustelun. Vastasinkin asiasta jo sivuillenne, mutta linkinvaihto käy loistavasti myös, lisään linkin heti! :)
- U

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

22.10.2017 16:51
Tänne lähtee yksi F-pentueen pentu! Ja puhuit noista yhteistyökirjeistä, olen pahoillani että edellisestä on näin pitkä aika - pyrin kirjoittelemaan omani pitkästä aikaa vaikka tänään tai viimeistään tässä lokakuun aikana.

Vastaus:

Kiva kuulla, ilomielin otan pennun vastaan <3 Eikä tuo kirjeiden viivästyminen niin hirveästi haittaa, itsekin kun siihen välillä oon syyllistynyt, mutta silti toivoisin niitä toki saavani etten turhaan vaan itse kirjoita, jos vastausta ei tule. Ei mitään kiirettä, älä ota turhia paineita kirjeestä, vaikka toki toivon sen tässä lokakuun aikana saavani :)
- U

Nimi: Aalia
Kotisivut: http://kkremeny.suntuubi.com/

22.10.2017 15:29
Syksyiset tervehdykset Remenyn porukalta!

Viimeisin yhteistyökirje on tainnut tulla joskus heinäkuussa, joten aikaa on vierähtänyt huimasti. Remeny on ollut vähän hiljaiselolla, vaikka näin ei alkujaan pitänyt käydä. Kiinnostus on ylläpitäjällä enemmän tai vähemmän lopahtanut, mutta aina kuitenkin palaan takaisin. Remeny uudistuu luultavasti jälleen, jos sitä vaikka sitten jaksaisi ylläpitää vähän useammin. Pentuetta olin aikaisemmin kesällä suunnitellut nyt syksyksi, mutta taitaa mennä tällä kertaa ensivuoden puolelle. Eipä sen enempää kenneliin nyt kuulukaan, toivottavasti vähän parempaa ensikuun kirjeessä.

IRL-elämässä menee kutakuinkin hyvin. Syysloma on loppumaisillaan ja viikko vierähti hyvin nopeasti, liiankin nopeasti. Ihan hyvin olisin vielä voinut toisenkin viikon vain lojua sängyssä. Lunta tännepäin ei ole vielä satanut, mutta aamulla näytti siltä että pian voisi tullakin. Käytiin tänään juhlistamassa mummon 70-vuotis päivää ja oli ihana nähdä vanhoja tuttuja pitkästä aikaa.

Eipä kai sen enempää, hyvää syksyn jatkoa ja talven odotusta! :)

Vastaus:

Kiitoksia kirjeestänne pitkästä aikaa! <3 Ikävä kuulla, että Remeny on ollut hiljaiselolla ja kiinnostuksesi on vähän hukassa, toivottavasti jatkossa löydät vielä kiinnostuksesi uudelleen. Toivon sulle kaikkea hyvää kennelin kanssa, olisi ikävää jos sen lopettaisit.
- U

©2017 Sateenkaaritaivas - suntuubi.com