Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Sallittujen viestien sisältö:

- Tervehdykset

- Hoitopyynnöt

- Kisakutsut & pentueilmoitukset

- Kysymykset, huomautukset ja muu tarpeellinen tieto

Kiellettyjen listalla:

- Mainokset (mainosloota löytyypi täältä)

- Hoitotarinat (niiden maailma on täällä)

- Yhden sanan viestit, tyhjät viestit ja muu spämmäys

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Minttu
Kotisivut: http://chiliera.suntuubi.com/

19.02.2017 08:19
Heissan Ushma!

Asiani koskee Rakua. Ensinnäkin, Chilierassa on meneillään remontti ja koirien sivut remontoidaan uuteen uskoon, joten älä siis hätäänny, vaikkei Raku näykään koiralistassa, sen sivut ovat tallessa.

Mutta kuitenkin, Chiliéra vaihtaa kasvatusrotuaan pääasiassa paimenkoiriin, mutta niistä eniten valkoisiinpaimenkoiriin. Kaikki muut koirat, paitsi Raku, vaihtuvat ja näin ollen Rakulle ei olisi samanrotuista seuraa. Kenneliin on kyllä tulossa eräs viehättävä shelttineito, mutta en tiedä, riittääkö yksi saman rodun edustaja sinun puitteisiisi. Nyt siis kysyn sinulta: saanhan pitää Rakun Chiliérassa? Minusta Raku vaikuttaa innokkaalta remontista ja luulen, että muunkin rotuiset ystävät kelpaavat sille, mutta päätös on sinun. Olen valmis antamaan Rakun pois, jos tämä ei sinulle sovi. :) Yhteistyökirjeenkin pyrin väsäämään pian.

Haukahduksin, Minttu ja karvatassut

Nimi: Elli
Kotisivut: http://virtuaalikennel Pehmotassu/

18.02.2017 14:18
Hei!
Haluaisin Sonjan hoitajaksi, koska rakastan koiria ja olen aktiivinen ja tykkään kirjoittaa. Kaapin värillä ei ole väliä.

Nimi: Varga
Kotisivut: http://kajahdus.suntuubi.com/

18.02.2017 11:41
Heissan yhteistyöläinen!

Kajahdus on tosiaan ollut loppusyksyn ajan hieman hiljaiselolla, mutta joulupäivänä ovet avattiin uudelleen ja sivuja remppailtiin hieman. Sen jälkeen kenneliin on tupsahtanut uusia tulokkaitakin; muudelipariskunta Rauna ja Raanu sekä grönlanninkoiran pentu Juno. Rescuepuolelle ilmestyi myös Kajahduksen ensimmäinen saarloos wolfhound nimeltään Kuru.

Kennelin rescuepuolta aletaan rempata kevään edetessä, ja toimintaa pyritään laajentamaan ja kunhan kisakentälle saadaan ajettua uudet hiekat, sekin puoli tulee aktivoitumaan. En nyt mene paljastamaan mitään sen suuremmin, mutta mukavaa touhua kennelin toimesta on edessä paljonkin ;)

Hauskaa hiihtolomaa ja mukavaa kevättä toivottaen,
Varga & koiruudet

Nimi: Ewe
Kotisivut: http://chipie.suntuubi.com/

17.02.2017 13:59
Yhteistyö? :3

Nimi: MoonCat

17.02.2017 09:01
Olen todella pahoillani että olen ollut niin epäaktiivinen ja hiljainen mutta minulla aika ei vain riitä. Minulla on myös omat sivut joiden kanssa on paljon hommia joten olen päättänyt: Eroan.
Onneksi Bella ei tuntenut minua kovinkaan pitkään joten toivon että siitä ei tule surullista vaan että se saa jatkaa elämäänsä normaaliin tapaan kylläkin ilman minua. :)
Tuossa taisi olla kaikki. (eihän eroamiseen tarvitse tarinaa?)

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

16.02.2017 21:32
Hei! Toivottavasti ei haittaa, että tulen tänne vieraskirjaasi häiriköimään. Aloin kuitenkin tässä miettiä, että loppujen lopuksi virtuaalikennelit ovat kuolemassa kokonaan. Kohta ei ole enää yhden yhtä, nyt kun virallisella puolellakin on hiljaista (jonka takia olen siirtymässä epäviralliselle) ja epäviralliselta puolelta tiedän vain pari aktiivista kenneliä. Ajattelinkin kysellä, olisiko sinulla minkäänlaista ideaa, miten saataisiin lisää porukkaa vkennelmaailmaan? :D En tahtoisi, että näin hauska harrastus kuivuu kasaan.

Nimi: Ushma

13.02.2017 18:16
HUOMIO HOITAJAT!

Kirjoitan nyt vielä viestin tänne normivieraskirjaan, jos vaikka satutte huomaamaan tämän ennen kuin katsotte hoitajien chatin. Eli siis, hoitajien chatin puolella on ollut keskustelua siitä, että tehtäisiin hoitajien ja ylläpitäjän välinen whatsapp-ryhmä ja tulin lopulta siihen tulokseen, että se on aivan hyvä idea. Nyt siis odotan vain, että kaikki halukkaat menisivät hoitajien chatin puolelle laittamaan yksityisviestillä numeronsa ja myös nimensä, jolla voin numeron tallentaa. Ryhmää on nimittäin vähän vaikeaa luoda, jos ei ole osallistujia. Ryhmään liittyminen ei ole pakollista, eli toki laitatte numeronne vain, jos oikeasti haluatte siihen ryhmään :)

Nimi: Laura

13.02.2017 16:25
Moikka! Haluaisin hoitaa Aamosta!
Olen Laura ja haluaisin alkaa hoitamaan Aamosta.Olen hoitanut virtuaalimaailmassa aiemminkin. Halusin alkaa hoitamaan ,koska pidän koirista ja ne on niin söpöjä:)Haluaisin kaapin väriksi vaaleansinisen.
Ole mukava muille,niin hekin ovat mukavia sinulle.

Vastaus:

Moi Laura! Mukavaa, että olet kiinnostunut hoitajaksi liittymisestä ja olet ollut virtuaalimaailmasa hoitajana ennenkin. Hoitopyynnössäsi näytti olevan kaikki kunnossa, joten eipä sitten muuta kuin tervetuloa Aamoksen hoitajaksi! Lisään kaappisi heti, joten voit kirjoittaa ensimmäisen tarinasi niin pian kuin vain itse ehdit :)
- U

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

12.02.2017 11:37
Nyt kun tajusin niin korjaan, yhteistyötä* eikä linkinvaihtoa xD

Vastaus:

Sehän sopii, kun nyt yhteistyöläiset on muutenkin vähän vähissä. En vain ole aina hirveän hyvä noiden kirjeiden kanssa, unohdan ne lähes aina, mutta jospa tämä tästä xD Vastaan vielä sinnepäin :)
- U

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

10.02.2017 21:23
Hei! Kyselisin linkinvaihtoa upouuden virtuaalikennel Joystormin kanssa! :3

Vastaus:

Vastaan paremmin ylempään viestiisi ja myös teidän sivullenne.
- U

Nimi: Tiitu

31.01.2017 20:36
Tarina pian valmis!

Vastaus:

Mukavaa kun ilmoitat tällaisista jutuista, vaikka en itse aina ihan ajallaan ehdi näitä lukea. Menen kuitenkin katsomaan tarinaasi, kun sen oletkin jo ehtinyt kirjoittaa :)
- U

Nimi: Herppa

30.01.2017 21:30
Moikka :3

Onpa teillä kivat sivut c: kiinnostukseni heräsi heti, kun näin huskyja yläpalkissa, mutta niitä ei sitten ollutkaan kennelissänne. Eipä se kuitenkaan mitään haittaa :)
Olen kiinnostunut liittymään, mutta tällä hetkellä minulla ei ole hirveästi aikaa, joten voisin katsoa myöhemmin ^^

Mukavaa viikonjatkoa ~

Vastaus:

Joo, no toistaiseksi ei ole oikein sattunut mitään sopivaa huskypentuetta kohdalle ja kyseisestä rodusta en itse hirveän innostunut ole muutenkaan. Yläkuva nyt vaan on tuollainen, kun en muutakaan sopivan talvista löytänyt tai onnistunut laittamaan tänne oikein. Mukavaa, että ainakin kiinnostusta löytyy, toivottavasti jossain vaiheessa löydät myös aikaa liittyä :3
- U

Nimi: Tiitu

28.01.2017 13:24
Tarina huomenna

Vastaus:

Selvä.
- U

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

22.01.2017 15:50
Vastaus yksityiseen: Harmi, kun näin pääsi käymään, mutta ymmärrän kyllä. Haluan toivottaa sulle tsemppiä jatkoon, toivottavasti kaikki vielä järjestyy <3 Kiitos siitä ajasta, jonka ehdit täällä olla, lupaan etsiä koirallesi vielä aktiivisen ja rakastavan hoitajan.

Yksityinen viesti

21.01.2017 15:51

Nimi: Ushma

18.01.2017 13:14
Vastaus yksityiseen: Eipä kestä, mielellänihän minä autan muita kehittämään taitojaan kirjoittamisessa ja muutenkin olen tottunut antamaan kunnolla palautetta, joten se ei minulta paljoa vaadi :) Ja no, voi hyvin olla, että kappalejaot ovat poistuneet, jos esimerkiksi kopioit tarinan suoraan koneeltasi tuonne hoitovieraskirjaan. Niin on käynyt muillakin hoitajilla joskus, joten ymmärrän, jos siitä on kyse. Kiitos paljon kehuistasi, mukava kuulla, että tykkäät tavastani vastata ja arvostat haluani auttaa <3 Ja minua ei haittaa, jos kirjoitat samantapaisista tapahtumista kuin muut hoitajat, kunhan muut hoitajat eivät pahoita siitä mieltään. Suosittelen siis kysymään siltä, kenen tapahtumista aiot mallia ottaa, onko hänelle ok jos kirjoitat hieman samalla tavalla :)

Yksityinen viesti

17.01.2017 22:06

Nimi: MoonCat

17.01.2017 08:28
Oon liittynyt ja kirjotan ku ehdin mut nyt on vähän koulukiireitä ni en ehi laitteille vähään aikaan.

Vastaus:

Juu, ei mitään kiirettä tarinasi kanssa :) Sullahan on liittymisestä kuukausi aikaa kirjoittaa, eikä sun liittymisestä ole kovinkaan montaa päivää kulunut, joten kaikki hyvin. Itsellänikin alkaa pian taas koeviikot, jolloin en ehdi hirveästi vastailemaan viesteihin, joten jos kirjoitatte tarinoita silloin, ne saattavat joutua odottamaan vastausta hieman pidempään.
- U

Nimi: Kerttu

13.01.2017 20:10
En tiedä kuuluuko tämä tänne mutta kutenkin. Onko ketään nänyt Lepaa? Lepa on Valkoisen tähden johtaja.

Vastaus:

Eipä ole ainakaan täällä näkynyt, joten tuskinpa häntä täältä tavoitat. Ilmeisesti hän on sitten johonkin hävinnyt, kun asiasta tulit täälläkin kyselemään. Uskoisin, että hänellä on syynsä, jos hän ei ole käynyt sivuillansa pitkään aikaan.
- U

Nimi: Minttu
Kotisivut: http://chiliera.suntuubi.com/

13.01.2017 17:53
Tervetuloa kisaamaan virallista flyballia Chilieraan 25.01.2017!

Vastaus:

Kiitoksia kutsusta, harkitsen asiaa. Flyball on meille vielä vähän uusi laji enkä ole aiemmin siitä oikein innostunut, joten en tiedä, innostunko nytkään.
- U

©2017 Sateenkaaritaivas - suntuubi.com