Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Sallittujen viestien sisältö:

- Tervehdykset

- Hoitopyynnöt

- Kisakutsut & pentueilmoitukset

- Kysymykset, huomautukset ja muu tarpeellinen tieto

Kiellettyjen listalla:

- Mainokset (mainosloota löytyypi täältä)

- Hoitotarinat (niiden maailma on täällä)

- Yhden sanan viestit, tyhjät viestit ja muu spämmäys

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

22.01.2017 15:50
Vastaus yksityiseen: Harmi, kun näin pääsi käymään, mutta ymmärrän kyllä. Haluan toivottaa sulle tsemppiä jatkoon, toivottavasti kaikki vielä järjestyy <3 Kiitos siitä ajasta, jonka ehdit täällä olla, lupaan etsiä koirallesi vielä aktiivisen ja rakastavan hoitajan.

Yksityinen viesti

21.01.2017 15:51

Nimi: Ushma

18.01.2017 13:14
Vastaus yksityiseen: Eipä kestä, mielellänihän minä autan muita kehittämään taitojaan kirjoittamisessa ja muutenkin olen tottunut antamaan kunnolla palautetta, joten se ei minulta paljoa vaadi :) Ja no, voi hyvin olla, että kappalejaot ovat poistuneet, jos esimerkiksi kopioit tarinan suoraan koneeltasi tuonne hoitovieraskirjaan. Niin on käynyt muillakin hoitajilla joskus, joten ymmärrän, jos siitä on kyse. Kiitos paljon kehuistasi, mukava kuulla, että tykkäät tavastani vastata ja arvostat haluani auttaa <3 Ja minua ei haittaa, jos kirjoitat samantapaisista tapahtumista kuin muut hoitajat, kunhan muut hoitajat eivät pahoita siitä mieltään. Suosittelen siis kysymään siltä, kenen tapahtumista aiot mallia ottaa, onko hänelle ok jos kirjoitat hieman samalla tavalla :)

Yksityinen viesti

17.01.2017 22:06

Nimi: MoonCat

17.01.2017 08:28
Oon liittynyt ja kirjotan ku ehdin mut nyt on vähän koulukiireitä ni en ehi laitteille vähään aikaan.

Vastaus:

Juu, ei mitään kiirettä tarinasi kanssa :) Sullahan on liittymisestä kuukausi aikaa kirjoittaa, eikä sun liittymisestä ole kovinkaan montaa päivää kulunut, joten kaikki hyvin. Itsellänikin alkaa pian taas koeviikot, jolloin en ehdi hirveästi vastailemaan viesteihin, joten jos kirjoitatte tarinoita silloin, ne saattavat joutua odottamaan vastausta hieman pidempään.
- U

Nimi: Kerttu

13.01.2017 20:10
En tiedä kuuluuko tämä tänne mutta kutenkin. Onko ketään nänyt Lepaa? Lepa on Valkoisen tähden johtaja.

Vastaus:

Eipä ole ainakaan täällä näkynyt, joten tuskinpa häntä täältä tavoitat. Ilmeisesti hän on sitten johonkin hävinnyt, kun asiasta tulit täälläkin kyselemään. Uskoisin, että hänellä on syynsä, jos hän ei ole käynyt sivuillansa pitkään aikaan.
- U

Nimi: Minttu
Kotisivut: http://chiliera.suntuubi.com/

13.01.2017 17:53
Tervetuloa kisaamaan virallista flyballia Chilieraan 25.01.2017!

Vastaus:

Kiitoksia kutsusta, harkitsen asiaa. Flyball on meille vielä vähän uusi laji enkä ole aiemmin siitä oikein innostunut, joten en tiedä, innostunko nytkään.
- U

Nimi: MoonCat

13.01.2017 15:33
Hoitajakaapin väri: Tummanpinkki
(jäi äsken)

Vastaus:

Hyvä kun lisäsit vielä tämän, sillä se helpottaa kaappisi tekemistä.
- U

Nimi: MoonCat
Kotisivut: http://mooncat.suntuubi.com/

13.01.2017 15:16
Hei! Haluaisin alkaa hoitaa Bellaa. Haluaisin hoitajaksi koska pidän kovasti koirista ja pidän niiden kanssa leikkimisestä ja lenkkeilystä. Itse ole pirteä ja urheilullinen ja jaksan leikkiä pitkään koirien kanssa.

Vastaus:

Hienoa, että päätit liittyä, Bellakin varmasti siitä innostuu. Tokihan sun pitää koiran kanssa muutakin tehdä kuin leikkiä ja käydä lenkeillä, mutta en usko sen tuottavan ongelmia, etköhän sä tekemistä keksi :) Tervetuloa hoitajaksi, lisään kaappisi pian! Voitkin siis kirjoittaa ensimmäisen tarinasi heti kun ehdit :)
- U

Nimi: MoonCat
Kotisivut: http://mooncat.suntuubi.com/

12.01.2017 19:57
Linkinvaihtoa Mooncatin kanssa?

Pidän yhtä paljon kissoista (sivuni ovat kissasivut) ja koirista ja voisin vaikka liittyä. Ennen kuin liityn, kysyn: Haittaako jos en ole erityisen aktiivinen mutta käyn kuitenki säännöllisin väliajoin?

Vastaus:

Linkinvaihto käy hyvin, kun nyt olen yhteistyölistaa ja linkinvaihtolistaa joutunut hieman tyhjentelemään epäaktiivisten sivujen vuoksi. Ei haittaa, jos et ole hurjan aktiivinen, kunhan muistat, että tarinoita tulee kirjoittaa vähintään kuukauden välein tai joudut erotusuhan alle.
- U

Nimi: Elena

11.01.2017 22:36
Moikka, tulin kertomaan,että tarina on hyvässä mallissa ja tulossa viikonloppuna viimeistään, kun vielä huominen ja pe menee aikalailla treeneissä koulun jälkeen!:) En siis ole kadonnut minnekkään. Ihana ulkka muuten!

Vastaus:

Hienoa, ei mitään kiirettä :) Kiitos silti että ilmoitit, niin tiedänpähän varautua sitten tarinasi lukemiseen.
- U

Nimi: Ginweed95
Kotisivut: http://ginweed95.suntuubi.com

10.01.2017 18:08
No ihmettelinkin et mis se muka voi olla ko kaik paika oon selannu mont kertaa tarkkaan. :'D Mutta niin, haluaisin alkaa hoitaa Ticoa. Haluan hoitajaksi, koska rakastan koiria erittäin paljon. IRL-elämässä äitini luona on jo kymmenen vuoden ikäinen perulainenkoira ja isäni luona on myös koira, päälle vuoden ikäinen sakemannin ja akitan risteytys. (: Ole mukava muille, niin hekin ovat mukavia sinulle.

Vastaus:

En yhtään ihmettele, eihän sitä nyt voi löytää jos se ei edes näy muille, minun mokani :D Mutta joka tapauksessa, nyt kun se löytyi ja tähän pisteeseen asti päästään, niin tervetuloa hoitajaksi. Et kertonut hoitopyynnössäsi kaappisi väriä, joten laitan mustan, mutta jos haluat jonkun muun värin niin kerro vain.
- U

Nimi: Ginweed95
Kotisivut: http://ginweed95.suntuubi.com/

09.01.2017 19:00
Moikka! Ajattelin nyt sitten liittyä tänne, mutta hei kun tuolla toiminta osiossa on tälläinen teksi ''Hoitajatoiminnasta löydät tietoa osioista Liittyminen ja Hoitajatoiminta.''

Niin en siis kerta kaikkiaan käsitä, mistä löydän osion Liittyminen? Olen selannut kaikki sivut moneen kertaan läpi. :DD Olen vissiin ihan sokea kun en sitä löydä. Joten mistä löydän sen? x)

Vastaus:

Itse asiassa kyse ei ole sinun virheestäsi, vaan minun. Muokkasin sivuja yhdessä vaiheessa ulkoasun takia, koska navigaatioon sopi silloin vain 5 tuollaista pääkategoriaa. Siirsin silloin liittymisosion johonkin alakategoriaksi ja nyt olin kyllä laittanut sen takaisin pääkategoriaksi, mutta unohdin vaihtaa asetuksista sen näkyväksi. Se oli siis piilotettuna ja ainoastaan minä näin sen :D Mutta nyt asia on korjattu ja sen pitäisi näkyä sinullekin.
- U

Nimi: Ginweed95
Kotisivut: http://ginweed95.suntuubi.com

09.01.2017 12:20
Ompas kivan oloiset sivut! Harkitsen liittymistä! Mutta niin sillä asialla olin että sopisiko linkinvaihto GingaWorldin kanssa? :3 vastaus mieluiten viekkuuni, kiitos!

Vastaus:

Kiitoksia paljon kehuista, vastasinkin jo linkinvaihtopyyntöön teidän vieraskirjassanne. Mukavaa, että harkitset liittymistä tänne, hoitajia otetaan aina ilomielin vastaan :)
- U

Nimi: Sinttu

08.01.2017 19:07
Voiko tarinassani olla kenneliltä lainattua tavaraa esimerkiksi, että lainaisin lenkin ajaksi flexiä? Tai että laittaisin Lunalle ruokaa vaikka sitä ei olekkaan Lunalla tavaroissa?

Vastaus:

Tietenkin voi :) Kenneliltä saa lainata tarvittavia tavaroita niin kauan, kuin sulla ei itsellä ole varaa niitä ostaa. Voit siis aivan hyvin käyttää tarinassasi vaikkapa kennelin ruokasäkkiä tai flexiä, kunnes saat tarpeeksi rahaa ja voit ostaa Lunalle omat :)
- U

Nimi: Tiitu

08.01.2017 18:52
*
Vastaus:

Tarkoittaako tämä nyt sitä, että jos joskus teette näin, niin molemmat kirjoittaisitte samasta asiasta omat tarinanne? Siinä tapauksessa ymmärrän kyllä, koska esimerkiksi järjestämälläni vaelluksellahan te hoitajat kirjoititte tarinoita samasta aiheesta, mutta jokaisen tarina oli kirjoittajansa näköinen :)
- U*
Juuri tuota tarkoitan:)

Vastaus:

Selvä, ymmärsin sitten oikein. Mun puolesta se ainakin sopii ja idea on ihan kiva, mutta katsotaan, mitä mieltä Katerina on.
- U

Nimi: Tiitu

08.01.2017 18:04
Tarinaa kirjoittamaan!:)<3

Vastaus:

Hienoa! Luen tarinasi varmaan huomenna, koska koneestani loppuu pian akku ja ajattelinkin siksi lähteä tekemään nyt jotain muuta ja laittaa koneeni rauhassa latautumaan :)
- U

Nimi: Tiitu

08.01.2017 18:02
Tarkoitin sellaista tarinaa että lähdemme vaikka yhdessä lenkkeilemään, uimaan, leikkimään tai ihan vain tekemään jotain koirien kanssa ja sinun tarinoissasi voin minäkin näkyä jos haluat.:)

Vastaus:

Tarkoittaako tämä nyt sitä, että jos joskus teette näin, niin molemmat kirjoittaisitte samasta asiasta omat tarinanne? Siinä tapauksessa ymmärrän kyllä, koska esimerkiksi järjestämälläni vaelluksellahan te hoitajat kirjoititte tarinoita samasta aiheesta, mutta jokaisen tarina oli kirjoittajansa näköinen :)
- U

Nimi: Katerina

08.01.2017 17:45
Tiitu, en ihan ymmärtänyt, mitä meinasit tuolla yhteistarinalla. Toisen kysymyksesi kuitenkin ymmärsin ja mun puolesta voit käyttää mua sun hoitotarinoissa, jos mäkin saan sitten kirjoittaa sinusta. En kyllä tee niin kovin usein, mutta jotain pientä voisi olla välillä kiva mainita, niin tulee sisältöä tarinoihin :)

Vastaus:

Minusta on kivaa, kun te hoitajat keskustelette asioista ja suostutte esiintymään toistenne tarinoissa sun muuta, niin tarinoihin tulee muutakin sisältöä kuin oman hoitokoiran kanssa puuhailu. Voisitte kuitenkin jutella näistä asioista hoitajien chatissa, kun sellainen on vielä olemassa, niin normaali vieraskirja ei täyty näistä viesteistä kahden hoitajan välillä.
- U

Nimi: Tiitu

08.01.2017 17:38
Katerina saatko esiintyä tarinoissani ja tehtäiskö joskus yhteis tarina?

Vastaus:

Katerinan tavoin minäkään en ihan ymmärtänyt, mitä tarkoitat yhteistarinalla, mutta selität sen varmaankin mielelläsi.
- U

©2017 Sateenkaaritaivas - suntuubi.com